Originally Posted by
makalele81
Bakın ben dahil bu forumlara yazan insanların % 85 i gayet yeterli istatistiki bilgiler sundular size,anlattılar açıkladılar,ne yaptınız Allah aşkına bana anlatabilecek biri varmı yada bütün ahaliye?
Ben zaten her sürümle en az 20 oyun açıyorum 4-5 i gerçekten oynamak için yapılanlarda oluyor.O kadar oynadık eleştirdik.Ben bu datada yararlı bir yön göremiyorum ve gerçekten çok ters bir zamanda yapıldı bu yamanın yayını,görüşlerin % kaçını dikkate aldınız söylermisiniz?
Bu 9.3.0 yaması Türkiye ligleri datası belli kısımlar hariç tamamen araştırmacıların kişisel değerlendirilmeleri sonunda yapılmış bir yama.
Ben istemiyorum editör açmak,oyuncularla oynamak ama her seferinde buna mecbur bırakıyorsunuz.Emeğinize saygı gösteremiyorum bu kez kusura bakmayın.
Her yazı araştırmacısı tarafında değerlendirildi.Araştırmanın objekifliği konusunda bir şüphe olduğunu sanmıyorum.Hâlâ farazi konular üzerinde konuşuyoruz, size göre eksikleri dile getirmezseniz dikkate alma şansımız olmaz.Bir çok defa anlatmaya çalıştım, bir çoğu da sadece iyi veya kötü olarak söylendi, iyi de olsa kötü de olsa eleştiri teknik değerlendirmedir, tabi bunun için bazı teknik terimleri ve bilgileri bilmek gereklidir.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı