Bir muhasebe yapsaniz. Mesela yorumlarinizin kaci sonucunda degisiklik olmus, kaci sonucunda degisiklik olmamis.
Zaten boyle degil mi? Belki de yukarida yapacaginiz muhasebe bunu ortaya cikartacak.Ben ve içinde bulunduğum diğer insanlar neden bu forumlara sürekli mesaj yazıyor fakat datanın çıkmasından itibaren sürekli eleştiri yağmuruna tutuluyorsunuz,yapılmak istenen herkesin gerçekçi bir TSL ligleri datasıyla oynamasıysa bu araştırmacıların görüşü + eleştiri ayda öneri tarzında resmi araştırmaya mesaj yazanlar bilgi aktaranlar + oyun kodlarının ve kurallarının izin verdiği ölçüler olmayacak mı?
Liginin kuvvetli ve zayif yonlerini goz onunde tutmadan, farkli ulkelerde, farkli arastirma seflerini kullanarak, acaba nasil ulkeler arasi, ulkelerin iyi ve zayif yonlerini ortaya cikartan denge kurulabilir?Kafanızda sabit düşünceler var oyuncu profilleriyle ilgili bunlar asla değişmeyecek her satır yazısında araştımacıların bunları açıkça görüyoruz.Yok Türk futbolcular mental olarak zayıf,fizik olarak yetersiz,teknik olarak küçüklükten beri bu şekilde yetişmemiş vs.. vs.. vs..
Elestirileriniz sert veya degil. Ben sadece burada gereksizce kavga edilmesinin bir yarari olmadigini yinelemek istedim. Okuyan herkeze bir mesaj (forum yoneticisinden, arastirmacisina, uyesine). Sadece size degil.Sert eleştirimi? Benim yazdıklarım sert mi oluyor şimdiSizin yazdıklarınızdan bahsetmiyorsunuz değil mi Perpetua?
Sert falan değil yapılan eleştiri sert konuşmayı gerektirecek çok şey vardır belki ama ben gerek görmüyorum,güzellikle söylenip anlaşılmıyorsa evet biz buyuz böyleyiz deniyorsa kötü konuşulunca ya ötelenirsin ya banlanırsın.Sanalda kurallar nöyle işliyor,farkındayım en az sizin kadar.