1 ile 30 arası toplam 457 sonuç

Konu: FM 2009 - Türkiye ligleri ile ilgili genel eleştiriler

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

MakaLeLe arkadaşım.

Senin amacın eLeştirmekten ziyada biraz daha provakatörLük. ELeştirmek nasıL oLur, burda ki insanLar az çok biLiyordur. O kadar boş adamLar yok karşında. Kendi çapında bir koz buLmuş geLip burda asarım keserim havaLarındasın. Amacın eLeştiri değiL, sadece yıpratmak.

SöyLedikLerinin bazıLarı doğru ama böyLe davranarak kimseye birşey ispat edemez, kanıtLayamazsın.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    MakaLeLe arkadaşım.

Senin amacın eLeştirmekten ziyada biraz daha provakatörLük. ELeştirmek nasıL oLur, burda ki insanLar az çok biLiyordur. O kadar boş adamLar yok karşında. Kendi çapında bir koz buLmuş geLip burda asarım keserim havaLarındasın. Amacın eLeştiri değiL, sadece yıpratmak.

SöyLedikLerinin bazıLarı doğru ama böyLe davranarak kimseye birşey ispat edemez, kanıtLayamazsın.
    Sizden boş adamsınız diye bahseden oldumu? Provakatörlük yapmak bu kadar basit olmamalı.Siz benim bazı amaçlar uğruna birşeyler yazdığımı yada elimde bir koz olup konuştuğumu zannedin,yıpratmak için zerre uğraşım olmaz,yıpranacak konuma gelmişse birşeyler benden önce yıpratacak insan çok zaten.

Asarım keserim havaları falan yok bunlar sizin uydurduklarınız maalesef,ben şöyle yaparsanız size şunu yaparım bu böyleyse şöyle yaparım gibisinden bir konuşmada yapmadım,istediğiniz kalıplarda konuşamıyorum ben yapımda yok o yüzden yapılacak birşeyde yok.

Neyse her zamanki gibi yine anlaşamadık,bu arada biz boş adam değiliz diyerekten uyarı yaptığınız adamında boş işlerle uğraşıp provakatörlk gibi getirisi olmayan bir işin peşinde olmadığını bilin.Hayırlı geceler size.

Mesaj Yetkileri