Quote Originally Posted by TaYLaN View Post
Heading: 14
Jumping: 13

verilmiş Sivok'a bence Heading 16 ya Jumping'te 15'e çıkarılabilir. Bugünkü maçta bunu gösterdi neredeyse tüm topları topladı ayrıca Bobo'Nun team work'de yükselebilir bence...
Evet muhtemelen gelecek sezon için dediğin rakamlar gibi birşey olacak, yükselme olacak.

Bobo şuan uzun bir süre sonra ilk 11de oynamaya başlıyor ve acaba bu şansı kaybetmemek için mi biraz daha fazla çalışkan? Yoksa karakterinde fazla çalışmak fazla kasmak olmayan Bobo bu özelliğini geliştiriyor mu bunu biraz daha izleyip iyice gözlemlemek lazım.

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
Sivok zaten iLk geLdiğinde süper profiLi vardı. O da tam adaptasyon döneminde iken bir kaç test oyununda adam 10-15 goL attı diye adamın bütün özeLLikLeri kırpıLdı. Koray geLecek yıL için daha iyi bir Sivok profiLi yapacaktır. Ona güveniyorum.

Oyunda da Sivok sürekLi oynatıLdığı ve iyi bir idman programı sayesinde oLdukça iyi özeLLikLere sahip oLuyor. Ama iLk açıLdığında ki profiLi şimdi ki iLe benzemediği de kesin.
Sivok elimize geldiğinde enterasan bir profille geldi, çok gol atar oldu denemelerde biz de bu yüzden henüz fazla izleyebilmiş olmamamıza rağmen bazı özelliklerini kırptık fakat bazı özelliklerini de arttırdık. Örneğin agility 3 olarak gelmişti dediğim gibi enterasan bir profildi. Neticede o dönem için bu şekilde düşündük artık daha çok bilgi sahibiyiz.

Quote Originally Posted by BlackEagle19o3 View Post
Ben Ernst'e değinmek istiyorum.Bu adam Beşiktaş'a resmen sınıf atlattı , her anlamıyla harika bir oyuncu.Bir orada bir burada ,top çalıyor ,takımı hücumu çıkartıyor , oyunu açıyor, boş alanlara kaçıyor, arkadaşlarına alan yaratıyor.Paslarındaki isabet oranı , mücadele gücü , gerektiğinde hücuma verdiği katkı.Gerçekten inanılmaz.Ben uzun yıllardır bu kadar kaliteli bir ön libero görmedim Beşiktaş'da.Cisse ile arasında Fm diliyle bi 20-25 ca fark olmalı bu adamın, ne yaparsınız bilmiyordum Cisse mi düşer Ernst mi artar ama bu adamın profiline bir göz atmanı istiyorum Koray abi.Sen yeterli diyorsan yine kendi bileceğin iş.
Ernst'e ben hiç dokunmadım, Almanya'dan gelen profili. Şuan çok gerekli bir değişiklik var mı emin değilim izleyelim seneye gerekirse tartışır gerekli değişiklikleri yaparız zaten.

Quote Originally Posted by ridvanv View Post
bende telloya goz atilmasini istiyourm fiziksel ve mental degerlerinde. kac mactir asiri hirsli, azimli ,fizik gucu yuksek. gollerden sonraki pozisyonlardan sonraki hirsini gorebilirsiniz suratindan. ayrica sonucta tello cok kosuyor ve dakika 90 da bile 80 metre depar atip asist yapiyorsa fiziksel olarak iyi oldugunu gosterir . oyunda biraz dusuk olmus
Tello istikrar kazandı, Tello sorumluluk alır oldu, daha çalışır oldu, daha kondisyonlu oldu. Bunların hepsi doğru fakat aynı Tello bugüne kadar böyle değildi. Mustafa hocayla birlikte yükselişe geçti, artık sistem gereği daha serbest oynamasından mı yoksa hocanın motivesi mi bilemiyorum ve bunu önceden kestirmemiz imkansızdı. Önümüzde uzun sayılabilecek bir dönem var ayrıca şampiyonluk yarışının kızıştığı daha stresli bir dönem var, bunu dönemde bu formunu devam ettirirse seneye zaten Tello'ya gereken artış yapılacaktır.

Quote Originally Posted by anilton View Post
Tello'nun ikinci yarıdan beri top sürmesine dikkat ediyorum.Kesinlikle 1 ya da 2 değer arttırılmalı.Koray abi sen ne düşünüyorsun...
Evet top sürmesinde de bir artış göze çarpıyor ama dediğim gibi bunlar önceden kestirmemiz zor özellikler çünkü adam geldiğinden beri iyi yapamadığı bir özelliği iyi yapar oluyor ve bu bizi şaşırtıyor.

Keza İbrahim Toraman topla beraber sıkıntı yaşayan Toraman Antep maçında, yarısahada aldığı topla 3 Antepliyi çalımlayıp çizgiye inerek (her ne kadar maçın son dakikaları ve Anteplilerin maçı bırakmış olduğu gerçek olsa da) asist yaparak bizi şaşırtabiliyor.