1 ile 30 arası toplam 457 sonuç

Konu: FM 2009 - Türkiye ligleri ile ilgili genel eleştiriler

Threaded View

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Mac motoru her surumde degisir.

Bunun yaninda Fenerbahce'nin gelirlerini etkileyen bir sorun var 9.0.3'de. Sivas'in zaten buyuk gelir kaynaklari yok.

Benim test oyunumdaki ilk sezon transferlerine gelince:

Ankaragucu: Iskender Alin, Ferhat Oztorun, Kemal Yildirim, Marco Di Vaio
    Antalyaspor: Selcuk Sahin (Hacettepe), Ante Kulusic, Burak Ozsarac
    Besiktas: Onur Tuncer, Anderson (Eskisehir), Ivan (Antep), Sezer Ozturk, Sezer Badur, Ilhan Eker, Roman Shishkin, Ozer Hurmaci
    Bursaspor: Can Arat, Mohamed Ali, Koray Avci, Emre Balak
    Denizli: Mehmet Eren Boyraz, Metin Ucar, Serkan Atak, Eray Birincan, Matic Jantar
    Eskisehir: Mustafa Pektemek, Mike Jedinak, Aytac Ak, Oguzhan Bahadir
    Fenerbahce: Mehmet Yildiz, Caglar Birinci, Freddie Ljungberg, Cristian Zurita
    Galatasaray: Fabio Bilica, Ferhat Kiraz
    G. Antep: Serkan Yanik, Mladen Krstajic, Burhan Eser, Mehmet Polat, Ekrem Eksioglu, Ergun Teber
    G. Birligi: Erhan Kucuk, Ilhan Parlak, Safet Nadarevic, Burak Yilmaz, Korhan Ozturk
    Kayseri: Volkan Babacan, Bruce Djite, Serhat Akin
    Kocaeli: Ibrahima Bangoura, Ceyhun Eris, Engin Akturk
    Konya: Gurhan Gursoy, Ersin Sahin
    Sivasspor: Sami Hyppia, Andre Ooijer, Erman Kilic, Fahri Tatan, Deniz Baykara, James Troisi
    Trabzonspor: Claudio Bellucci, Erdal Gunes, Dzemal Berberovic, Sedat Bayrak, Nuno Valente, Semir Stilic

Transferleri yapmis..

2008/09 Sampiyonu Besiktas
    2009/10 Sampiyonu Besiktas

Buradaki gibi tek lig oynatmak ile bir cok ligi oynatmak arasinda tabii farklar oluyor. Takimlarimizin alabilecegi oyuncular, hem veritabani kuculdukce, hem de az lig oynandikca azaliyor. Bu nedenle takimlar lokal liglerdeki oyunculara daha fazla yoneliyor.
    bencede oyunun yapay zekasinda transfer olayi cok zayif gercege uzak.

besiktas sampiyon diyorsunuz ki sampiyon olunca hedef buyutup daha isimli kaliteli ernst gibi carew gibi oyunculara yonelmesi gerekirken, anderson, ivan, roman cok cok cok basarisiz. galatasaray daki bilica transferi olabilir, fenerbahcedede zurita transferi cok gercekdisi.

son yillarda turkiyede 3 buyuklerden hic bir takim cok cok one cikmadigi surece anadolu takimindan yabanci almaz.istisnalar var tabi( holosko, aurelio)
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by thehell61 View Post
    Peki merak ettiğim bi konu vardıda o yüzden sordum bunları gelelim merak ettiğim konuya

İkisi arasında pek bi fark göremedim.De Santciz çok kaliteli bi isim heralde ki performansı iyi olmamsına(ligde GS 29 gol yedi)rağmen bu değerler verilmiş oyuncuya.Birde Kayserispor kalecisine baktım onunda kalitesi çok kötü sanırım ligin en az gol yiyen kalecisi olmasına rağmen profili De Santcizin yarısı zor eder.
    bu da bana cok sasirtici geldi. de sanctisin profili banada cok abarti geldi, sadece bunu belirtmek istedim siz kafanizda kararinizi vermissiniz.
    Last edited by brotha : 17.Mart.2009 at 04:23 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri