331 ile 360 arası toplam 457 sonuç

Konu: FM 2009 - Türkiye ligleri ile ilgili genel eleştiriler

Threaded View

Benim x yada y konusuna takılma sorunum yok,her konuda olumsuz birşey yazınca hemen tü kaka oluyorum buna anlam veremedim artık vermeyede çalışmıyorum.

Söz kullanma çeşitleri vardır.iyi kötü güzel çirkin derim sonrada desemde inanma derim.Bu neden bu kadar yer etti sizde çözemedim.Bana terbiyeli ol,akıllı ol,efendi ol demeden önce size karşı söylenmiş yada konuşulmuş herhangi bir kelime yoktu haklı çıkmak için özel bir çaba sarfetmeyin.Yazılanlar forumlarda duruyor.

Bu arada bana hakettiğim gibi davransanız şu yazdıklarınızdan ne kadar öteye gideceksiniz çok merak ediyorum.

Dalga geçen yok harcanılan emekle bu olayı sizin farklı algılayabileceğiniz gibi başkalarıda farklı algılayabilir.İyi yada kötü eserinizle övünün,harcadığınız emeğin üzerine savunmanızı yapın ama sürekli onu yap bunu yap şöyle ol tarzında konusup kendi iğneleyici sözlerinize bakmadan bana yada benim gibi olan,sizin tabirinizle SİVRİ üyelere konuşma yada yazma hakkında ders vermeye kalkmayın.Yazdıklarım umrunuzda değilse cevap vermeyin çünkü ben sizin benim yazdığım bir mesaj üzerine yazdığınız karşılıktan yola çıkarak açıklama yaptım.

Herneyse her seferinde olduğu gibi anlatılmak istenenler güme gitti,dağ yandı bitti kül oldu.Sizlerede kolay gelsin,iyi çalışmalar,bundan sonra şahsınız beni muhattab almaz bende sizin şahsınızı.
    Last edited by makalele81 : 17.Mart.2009 at 22:32

Mesaj Yetkileri