Ben oyunu oynarken PC'im iyi özellikleri sayesinde 30 lig ve üzeri oynarım,ekstradanda 3-5 ülkenin oyuncularını yüklerim çünkü standarların çok üzerinde bir makinaya sahibim.Yani öyle small database açıp oynamıyorum oyunu ve bir sürümde en az farklı 15-20 oyun oynarım,merak ettiğim şeyler olursa tatile alır oynatırım.Yani TSL takımları reeldeki gibi çoğu zaman Lincoln,Baros,Ernst,Alex tipinde oyuna direkt etlie decek oyuncuları getiremiyor.7 kez üstüste şampiyon oldum tam 26 lig açıktı Brezilya,Arjantin ve Kamerun ligleride açıktı ama ilk 2 sezon hariç tek regen oyuncu almadan 7 kez üstüste şampiyon oldum anlatmak istediğim bu.Oyuncu kalitesi takımların avrupada kazandığı başarılarla ve mali yapıyla doğru orantı gösterecekse benim oyunlarımda bu olmuyor,1-2 sezon sonra rakipsiz kalınca insan doğal olarak beziyor oyundan kısa zamanda.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu saptamanızda önyargının ta kendisidir.Ama diyorum ya anlaşamıyoruz,sizin kendi değerleriniz var,farklı değerleri kabul etmek zamanla zorlaşabiliyor.Tarihi gaf yazmışsınız okuyanlarda gerçekten tarihi bir gaf yaptığımı zannedecek
Ve emin olabilirsiniz en az sizin kadar futbolun içindeyim,futbolu biliyorum,maç-antreman izliyorum,bu işin ilmini okuyorum.İnsan fizyolojisinden,psikolojisinden şuanki kapasitem ve öğrendiklerim kadar anlıyorum.Fakat sizin anlamadığınız birşey varki oda Türk oyuncuların % 95'ini mental oalrak acınacak halde oyuna yansıttığınız bu konuda yaptığınız saptamalar gerçeğin ta kendisi değil,göreceli olarak analtmakta ve ifade etmekte olduğunuz dışavurumlardır.