Quote Originally Posted by OMANA View Post
Yanlış nerede biliyormusun yanlış senin verdiğin Modric örneğinde..kötü örnek örnek olamaz.. marginhos kierrson modric. gibi FM de örnekleri verip de bizim oyuncular neden düşük gösteriliyor demeyin.

...biraz tarihe bir bakalım...FM de freddy adu lar Kim Klasströmler fırtına estirirdi..ancak zamanla Herkes gördüki Freddy adu kim kallström abartılmış oyunculardı ve bu deeğrleri verenlerin gittiği yoldan gidilseydi aynı abartı ve yanlışı Trük araştırmasıda yapmış olacaktı..

Şimdi yine durum aynı Modricide Marguinhosu da göreceğiz..Tıpkı -10 verilip ispanya liginin vasat takımlarında 3. sırada kalecilik yapan ustari mustari gibi...

açıkcası Türk araştırması meksikalılarılamayacak....
Abi zaten sorun burda. Türkiye araştırmasının gerçeğe yakınlığı diğer araştırmalara göre kat be kat daha fazla. Ama burada çoğumuzun kıstası gerçek hayat değil oyundaki standart. Gerçek hayat baz alındığında (kaldı ki başka ne baz alınacak) araştırma kötü değil aksine çok iyi ama oyundaki başka araştırmacıların ülkelerindeki oyuncuları abartmaları yüzünden bizlerde bir memnuniyetsizlik oluşuyor. Onların hata yapmaları oyuna büyük katkı sağlıyor. Maalesef durum böyle.

Ben Sampdoria ile oynarken Arda'yı aldım takımıma. 2. senesinde Barcelona ve Juventus takip etmeye başladı. Mehmet Topal'ı takip eden takımlar ise West Bromwich, Sheff Utd. falan. Demek istediğim, Arda'yı takip edenler arasında Juventus, Arsenal lafları geçiyordu bir ara. Fotomaç haberi değil, gerçek haberlerdi. Oyunu açtığımız zaman da bunları görmek istiyorum. Bunları görmek için de haliyle CA PA ile oynamak gerekiyor.

Ama bu şartlar altında zannetmiyorum hata payı yapabilesiniz. Gözünü çamur bürümüş bazıları bile "yok şu abartılmış, bu abartılmış" diye bıdı bıdı ederken Türk yıldızları vitrine çıkarttıktan sonra "Galatasaray abartılmış, Fener abartılmış" gibi laflar yine dolaşır.