Quote Originally Posted by makalele81 View Post
Daha üst liglerde tam anlamıyla izlenmeyen birsürü oyuncu var bu yüzden üst bitmeden alta geçilemiyor maalesef fakat bu alt liglerinde büyük fanları yerel taraftarları var bunalrda dikkat edilmiyor.Hepsini geçtim yine söylüyorum

nereden biliyorsun geçilemediğini..nereden biliyorsun alt liglerin izlenmediğini...

değme spor gazetelerinde bile bulamayacağın kadar bilgiyi aç bizim takım başlıklarında bulabilirsin..Sadece manisa için 6o küsür tane yorum ve yazı yazılmış manisa forumunda....

Türkiye liginin üst liglerini hepimiz izliyoruz..Bank asya hakkında ne biliyorsan yaz görelim bildiklerini sen ne kadar biliyorsun...hangi takımı kaç defa izlemişsin..

benim 4 günüm bank asyayı izleyerek geçiyor..sen oturduğun yerden türkiye ligleri izlenmiyor diyorsun en hafif tabiriyle hiç değilse ayıptır yaptığın...

güngöreni gaziantep belediyeyi..kartalı kaç defa izledin....benim arkadaşlarım bu maçları sen daha gerçekci oyun oynayasın diye canlı izlemeye gidiyor..elimde kağıt kalem kim kaç defa hangi hareketi yaptı diye çalışıyoruz notlar alıyoruz..

ne varki oyunu oynayan nice futbolsever senin kadar insanlara kırıcı ve bilgisiz değil bu konuda ...

tek bir menfaati olmadan bu işi yürütmeye çalışan insanlara saygılı ol önce...

sonra sanki bizim amirimiz gibi ben dedimde düzeltmediler ..ben söyledim size anlatmaktan dilimde tüy bitii..ne yapalım senin düşüncelerine uymak zorundamıyız..

makalele kardeşim buyurdular diye senin istediğin gibimi yapılacak....

şunu ben kendi adıma açıkca söyleyeyim..

her eleştiriye açığım ama bu uslupla bu bilgeç tavırlarla konuşan arkadaşlarımın söyledikleri hiç ama hiç önemi yok benim gözümde....

.....................................

türk oyuncuları neden mental olarak kötü diyor burak...

haklı yüzde yüz haklı...

Manchester united fenerbahçeden kat be kat kaliteli ve başarılı takım...

ligde şampiyonluk yarışında ..

kendi kupalarının hepsinde varlar..

şampiyonlar liginde varlar..

herkulvarda olan bu takım bakıyorsun hangi maça çıksa saldırıyor..hiçbir oyuncusu ben kralım demiyor..hepsi koşuyor..üstelik..

bu maç derbi..bu maç şampiyonlar ligi..bu maç küçük maç gibi bir ayrımları yok..her maç konsantreler her maç sahada varlar...

peki benim fenerbahçemin ağaları ne yapıyor...

galatasaraymı..şampiyonlar ligi maçımı koş..coş oyna..ha...kocaelimi büyükşehir belediyemi..boşver gitsin...

bunu anlamak için alimmi olmaya gerek var...

fenerbahçe....

beşiktaşı yenmiş..
galatasarayı yenmiş..
sivası yenmiş..
kayseriyi yenmiş..
trabzonla berabere kalmış..

yani ligin zirvesindeki takımlara fazla puan vermemiş..

ama...

istanbul belediye ye yenilmiş..
kocaeliyi yenememiş..

ligin altına puan dağıtmış...

...

çok rahat görülüyorki bizim oyuncularımızın konsantrasyon problemleri var..büyük maçlar olunca kendini yırtanlar nedense alt sıra takımlarına gelince yatışa geçiyorlar...

üstelik sadece fenerbahçe değil..Galatasarayda aynı...

allah aşkına dünyanın hangi teknik direktörü olursa olsun...isterseniz üçüncü ligden bir hoca getirin...

galatasaray kocaelinden kendi evinde 5 yiyecek takımmı ..

yüzde yüz konantrasyonsuzluk yüzde yüz mental açıdan yetersizlik...

eğer bunu göremiyorsanız

pes doğrusu diyorum....