-
Sen sürekli neden bana yapmam gerekenleri söylüyorsun? Takıntın mı var? Saygılı ol,ayıptır yaptığın,efendi ol,öyle ol,böyle ol.Terbiye alacak yaşı çoktan geçtim ki zaten ben buraya terbiye almaya değil düşündüklerimi söylemeye geldim.
Sen futbolu biliyorsun 4 gün maç izlemekle bitiyor herşey öylemi.Sen futbolu biliyorsun ben kırıcı ve bilgisiz oluyorum.Sen futbolu biliyorsun ben dikkatsiz,özensiz oluyorum ve sen herşeyi futbola dair hayata dair herşeyi biliyorsun ben bilinçsiz oluyorum.
Hangi devirde yaşıyoruz bana anlatırmısın? Yaşının büyüklüğü insanlara sürekli efendi ol,terbiyeli,ol,şöyle davran,bunu yap deme hakkınmı veriyor sana?
Senin bilgeç tavırla konuştuklarının kaç kişinin gözünde değeri var hiç düşündün mü? Kişisel oalrak bir garezin varsa bana önerdiğin gibi özel mesaj sistemini kullan,burada sadece araştırmayla ilgili şeyler yaz,bana diyorsun kendin yapıyorsun sonra bana öğütler,naralar sıralıyorsun.
Benim konuştuklarımın altı boş falan değil.Yapılan,harcanan emeğe,teşekkür etmesinide bilirim,ağır şekilde eleştirilmesinide.Sen olayın bütününe değil atılan mesajların içerisindeki 2 cümleye göre yapıyorsun yorumlarını.
İstersen haftada 15 maç izle istersen 50 benim ilgilendiğim konu şahsının ne yaptığı değil.Ben ilgim olan kulüplerin araştırmalarına saygımı sunuyorum,emeğine saygı gösteriyorum.Eleştirmek saygısızlıkla,emeği karalamaksa eleştirinin tanımı değişeli çok olmuş demektir.
Bazı şeyleri konuşurken karşındaki insanında boş konuşmayan ve bazı şeyleri senden daha iyi bielcek olabileceğini düşün.Yaş kavramını ortaya koyup hayatından öğütler verme.
İnsanı zorla konuşturuyorsunuz.Sana birşey söyleyeyim mi? İstesende istemesende ben burada görüşlerimi,düşüncelerimi yazacağım,o yada bu şekilde sende istediğin kadar öğüt ver zira çok ilgilenmiyorum.
Kaç maç izlediğim konusuna gelince
Çok maç izlemek değil,iyi analiz etmektir sorun,ben araştırmanın geneline çamur atmıyorum,öznel görüşlerimi bu platformda belirtiyorum.Eğer bu nesnelse eleştirilemez demektir,eleştiriliyorsa öğüt vermeyi bırak,öznelliğini sergilesin herkes.
Mesaj Yetkileri