ABOOO hocam öncelikle ilk defa senden bana karşı böyle bir mesaj görüyorum, sağolasın. bunu söylemeden geçmeyeyim dedim.
o zaman bir de şu açıdan bakalım olaya. diğer ülkelerin şişirmesi yüzünden ben aslında çok rahat yenmem gereken bir takımı yenemiyorsam açıkcası zevk de almıyorum üstüne rahatsız da oluyorum. ukalalık yapmayayım ama yılların getirdiği deneyim nedeniyle kötü bir oyuncu sayılmam ama kalkıp İtalya'nın ya da Fransa'nın orta sıralara oynayan bir takımına gerçek hayatta çok rahat yenebilecekken yeniliyorsam ben rahatsız oluyorum. çünkü ne takımımdan ne de taktiğimden bir şüphem yok. merak edip bir açıyorum oyuncularının profillerini, o da ne adamlar her tarafta 14-15 ve üzeri. ya bu adamı daha önce hiç duymadım ben -ki haftasonları evden çıkmayacaksam Avrupa liglerini izlerim- kim bu allasen diye düşünüyorum. girip internette araştırıyorum, bir bakıyorum adam İtalya 2. liginden yeni alınmış bir oyuncu. merak edip sonraki hafta maçını kovalıyorum o takımın, yemin ederim Ayhan Akman o adamı 5'e katlar kalite anlamında. e o zaman Ayhan'ın günahı ne? daha kötüsü benim günahım ne son 4-5 yıldır orijinal oyun alan birisi olarak? evet, kötü örnek örnek sayılmaz ama bu bir oyun ve ben bazı liglerde oynayan oyuncuların bu kadar abartılırken bizim oyuncularımızın gerçee yakın olacaklar diye ezilmelerine dayanamıyorum. Türkiye ligleri kendi içinde çok tutarlı ama ne yazık ki bu tutarlılığı sergileyemeyen ligler nedeniyle fevkalade eziliyor oyunda oyuncularımız da takımlarımız da...