Hala yenilginin sokunu üstümden atabilmis degilim. Nasil yenildik, 5 dakika da o 2 golü nasil kalemizde gördük hala anlayabilmis degilim. Uyudum, macin sokunu atlatayim diye. Olmadi, rüyama girdi mac. Mac bitiyor yeniliyoruz, sonra bir daha basa sariyor. Bitiyor mac, yeniliyoruz. Yine basa sariyor. Böyle devam ediyordu.

Gittim okula. Almanlar geliyor, ooo nasil yendik falan diyorlar. Tiyatroya gittik, yolda reklam panolarinda Hamburg-Galatasaray macini gördüm. Unutmak istiyorum, her seferinde unutmami engelleyen hadiselerle karsilasiyorum.

Evet kolay olmayacak bu maci unutmak bizim acimizdan. Ezeli rakibimizin evinde finali oynamayi gercekten haketmistik. Hamburg'u gecseydik, %100 finale gelirdik, o macin verdigi motivasyonla. Kupayi kaldiracaktik belki, ama olmadi. Keskeler insani en cok kahreden seyler ne yazikki ...

Stopersiz ciktik Hamburg'a gücümüzü gösterdik. Onlarin iclerine korkuyu en derinlere kadar soktuk. 2-0 dan sonra teknik direktörleri bile bu mac burada bitti gibi tavirlar sergiliyordu. Bundan yapacagimiz kolaydi. Alan savunmasi, ama geriye yaslanmayacaktik 10 oyuncu ile. Zaten uzaklastirdigimiz top, 10 saniye sonra bizim kalemize atak olarak geri dönüyordu. O laubalilik sorunu yine karsimiza cikti. Bordo gibi Hamburg da 5 dakika da 2 gol atti bize. Olmuyor, bu konsantrasyon sorununu cözemiyoruz. Oyuncular panik havasi icerisindeler. Gören Avrupa'da ilk sefer mac oynuyoruz sanacak, ama halbuki mücadele ettigimiz sampiyonanin kupasini almisiz biz daha önce. Oyuncularda güven, konstantrasyon eksikligi olmamasi gereken yerde, bu sorunlari yasadik. Akil alir gibi degil yahu...

Arda Turan, Milan Baros, Ayhan, Baris, Kewell cok iyi oynadilar. Ama iste onlardaki bu mücadele ruhu diger futbolcularda yoktu. Bu yüzden yenildik ...

Lincoln efendi takima küsüyor! Yahu madem gitmek istiyorsun, oyna Avrupa maclarinda ! Sonra bir talibin cikar, biz seni satariz. Ama sen teknik heyete küserek nereye varmayi cabaliyorsun ? Trabzon macinda cok savundum kendisini, ama yok. Düzelmiyormus Lincoln. Kalli en dogrusunu yapmis. Cani isteyince oynuyor. Böyle futbolculara ihtiyacimiz yok bizim.

Bülent Korkmaz'a elestiriler geliyor sonra. Belki Semih Kaya'yi oynatabilirdi. Ama o da daha 18 yasinda. Tecrübesiz, mac eksigi var, kondisyonu yeterli degil. Böyle bir macta ona nasil güvenebilirdi ki ? Bülent Korkmaz onu en cok oynatmak isteyen kisidir, kendisi de 18 yasinda Galatasaray kariyerine basladi cünkü! Ama zaman uygun degildi Semih icin.

Böyle kolay goller yiyerek, böyle kolayca kaybettigimiz maci nasil unutacagimi hala bilemiyorum...