Originally Posted by
eXcitinG
Bu sizin bahsettikLeriniz geneL oLarak hepimizin temennisi oLan durumLar. Ama geLin görün ki acı gerçeği herkes biLiyor bunun böyLe oLmadığını.
O kadar kötü durumLara geLdik ki şöyLe birşey daha var. MiLLi maçLarda başka takımdan birisi goLü atınca, aa goL, aferin ve vs, ama kendi tuttuğu takımın oyuncusu atınca kırıLmadık cam, masa bırakmayan durumLar.
Bunun büyük yüzdesi böyLedir. Sizin dedikLeriniz sadece üLke içerisinde ki istisnaLardır. Bana cevap verebiLirmisiniz siz Bir GS maçında beraber sevindikten sonra ertesi gün o sevince istinaden sizin tuttuğunuz takımı hedef aLıp, can sıkıcı cümLeLer iLe karşı karşıya kaLdığınızda kızmayacağınızı uLan biz ne yapıyoruz adamLarın yaptıkların bak demeyeceğinizi söyLeyin. Ha kaaLe aLmazsınız ama kaç kiş aLmıyor...
Bizim değiL, büyün Dünya da ki sistem budur. Bu sadece bizim üLkemize has bir durum değiL. Gidin İngiLterede CheLsea Lisi Manu-İnter finaLi oLsa İnter bayrağı ve fLaması aLıp dışarıda korna çaLa, çaLa gezer. Bu Dünyanın geneL haLidir. FutboL un geneL haLidir. Ve bunu kimse değiştiremez. İstisnaLar sadece bu döngü içerisinde oh be böyLeLeri de varmış demek için oLacak ve arada tebessüm etmemizi sağLayacak kişiLer oLacaktır.
Hiç bir zaman değişmedi bu durum ve değişmeyecektir.
evet haklısın durum bu ..
zaten durumun bu olduğu o kadar ortadaki...Bugü bir çok arkadaşımın sevindiğinden eminim...
mesela bir örnek şefiim..
şimdi dün oynayan Glatasaray değilde...Sİvasspor olsaydı..veya Kayseripor olsaydı ve 2-0 dan maç dönseydi..tüm herkes üzülürdü ama Galatasaray olunca Genelde Fenerbahçelilerin çok üzülmedikleri bir gerçek....
ama bu fanatizm o derece körrüklendiki son 20 içinde nihayetinde bir oyun olması gerekenden çok daha önemli bir hal aldı..
ne yapalım dediğin gibi Futbol konusunda her tartışma açıldığında ilk cümlesi..biz avrupa takımıyız diye hava atan galatasaraylısı var...
galatasarayt elenince sevinen fenerbahçelisi de var...
ama emin ol samimi söyleyim..
benim yeğenim fanatik galatasaraylı gözüm gibi değerli benim için Fenerbahçe şampiyonluğunda ben arabayı süslediğimde galatasaraylı olduğu halde benimlen geldi yanımdaydı...
bende arabama galatasaray bayrağı takıp onunla çok tur atmışımdır..velhasıl bu gibi insanların sayısıda çok azdır diye düşünmemek lazım..
BÖBÜRLENME PADİŞAHIM SENDEN BÜYÜK ALLAH VAR
Geçmişini iyi bil ki, geleceğe sağlam basasın.
Nereden geldiğini unutma ki, nereye gideceğini unutmayasın...”
Şeyh Edebali