bir yandan Forumumuza bakıyorum
Galatasaray için 1126 yorum yazılmış..Fenerbahçe için 630 beşiktaş için 517 (yanılmıyorsam)
yani Galatasaray için yazılan ve yapılan yorum toplamı Beşiktaş ve Fenerbahçenin toplamından daha fazla....
bu yorumların yarısı oyuncuların değerlendirlmesinde artış isteği diğer yarısıda ona cevabı yazılar...
öte yandan en son yamayı açıyorum...
Galatasaray takımı fenerbahçeden milyon dolarlar ca daha değerli takım beşiktaştanda...
editöre bakıyorum 9.03 ün Galatasaray takımının oyuncularının PA ve Ca Değerleri Fenerbahçeden biraz... Beşiktaştan sa bariz farkla önde...
Bir diğer yandan da Gerçek hayata bakıorum..Beşiktaş Glatasaraydan Puan farkıyla önde ayrıca türkiye kupasında yoluna devam ediyor Üstelik ilk maçını farklı kazanmış...
Fenerbahçe ise bu haftaya kadar Galatasarayla aynı puanda bu arada kendi evinde rakibini 4-1 yenmiş ...ayrıca türkiye kupasında yoluna devam ediyor...
Galatasaray ise ligde istikrarsız ligin son sırasındaki takımdan 5 gol yedikten sonra hocasını göndermiş ve ligde 4. sırada... Avrupada belli bir çıkışta gibi görünmesine rağmen son dakika mucizevi golle bir tur geçmiş diğer turda evinde almanya liginin ortalama bir takımından yenilerek elenmiş...ayrıca türkiye kupasndan elenmiş..
yani birazcık elinizi vicdanınıza koyup biraz olsun objektif bakın...bu sene Galatasaray hangi çıkışta..hangi oyuncuları mükemmel..hangi başarılara kavuşmuşki Fenenerbahçeden ve Beşiktaşın toplamından daha fazla yorum ve yazı alarak durmadan oyuncuları için artış isteniliyor...Ne yapmış sahada ne koymuş ortaya Galatasaraylı oyuncularki CA VE PA ları artacak.....
Ayrıca bir diğer garip olan Üstelik bu takım oyunda zaten Fenerbahçeden de iyi Beşiktaştanda iyi ..buna rağmen bu yetmiyor ve kesmiyor..Sanki Glatasaray oyuncuları ve takımı bu sene ligin altını üstüne getlirmiş sanki Hagi li dönemdeki gibi avrupayı sallamış..Sanki Fatih terim ligi hem ligi hem türkiye kupasına ambargo koymuş gibi...btün oyuncuları için artış isteniliyor...
İşte bunun son noktasıda Uğur Uçar örneği...
Bir senedir top oynamayan oyuncunun Markajı artacakmı..
araştırmacısı bilir artacakmı...
Ozaman bende soruyorum..Kocaelinden Hamburgtan Ekmek gibi goller yiyen bu takımın çok övülen ama sahada bir şey görmediğimiz hatta ben aykut deyince..Vay vay aykutu onunla kıyaslamak hakaraettir denilen DE cantic ner kadar düşecek...
Peki Alex ten bile Daha yüksek potansiyele sahip olupta Ligin ikinci yarısı başladığından beri Sahada ne halt ettiğini ne oynadığını anlamadığımız bu arada Trabzon deplasmanı gibi bir deplasmanda oynatılmayan Lincoln de hangi düşüşler yaşanacak...
Peki bu takımda madem çok büyük yetenek diye herkes konuşuyorda Hocası yılların AML si Kewella görev verip neden bu Semih kayaya forma vermemiş..
Bizim Özgür çeke fazla kaç maç oynamış çok değer verilmiş diyenler...takımın 1 tane stapori kalmamışken Neden Kewell ve Hakan Balta stoper oynamışta Hocası bu muhteşem Semih Kayayı oynatmamış
Guiza için kıyametler kopup adamın infazı isteyenler 1 sene top oynamamış Uğur için oyuncu için artış istedikleri zaman gerçekte amacın üzüm yemek değil bağcıyı dövmek olduğu anlaşılıyor..
Last edited by OMANA : 22.Mart.2009 at 17:01
BÖBÜRLENME PADİŞAHIM SENDEN BÜYÜK ALLAH VAR
Geçmişini iyi bil ki, geleceğe sağlam basasın.
Nereden geldiğini unutma ki, nereye gideceğini unutmayasın...”
Şeyh Edebali