Originally Posted by
mkkadi
Bu yorumun da tamamen fanatiklik görüyorum arkadaşım. Yorumların da güzel noktalar oluyor, Uğur konusunda da haklısın sana katılıyorum ama diğer konularda çok yanlış düşündüğünü söyleyebilirim.
İlk olarak takım CA olarak tabii ki ligin en iyisi olacak, oyuncuların kapasitesi nereden geldikleri ve neler yapabildikleri ortada. Bu takım şu anda ligde başarılı yerde değil ama GSnin verdiği sakatlıkların yarısını başka takım veriyor olsaydı şuralarda bile olamazdı.
Beğenmediğin takım avrupada stopersiz çeyrek final oynuyordu. Bu yılki avrupa takımlarımıza bakınca ne demek istediğimi çok rahat anlarsın.
Lincoln ilk yarı 30 gole direk katkı yaptı nerdeyse. O zmn ilk yarı 170 CA verseydik. Hayır kardeşim sen bi oyuncudan o verimi almak istiyorsan ona göre oynatacaksın. Nazını çekmez isen adam oynamıyor. Geçen yılda böyleydi. 2 kere 2 eşittir 4.
Düşüncelerini tekrar gözden geçirmeni isterim..
Fanatiklik neresinde bunun....
Eğer Glatasaray Fnerbahçeden ve Beşiktaştan daha iyi ise bunu gösterecek bende inanacağım ve sizden çok savunacağım ozaman...
kimse Fatih terimli hagili dönemde neden Galatasaray daha iyi diye sormazdı yapılanı sahada görürdük şimdi..
Oyuncuların nerden geldiği diye cevap mı olur allah aşkına kardeşim ya..Nereden gelirse gelsin..Guiza gol kralı geldi ispanyanın kötü olunca kıyameti koparıyorsunuz buna sizin hakkınız var ama Galatasaraya gelince oyuncular nereden gelmiş oluyor dimi..
Alex yıllardır kaç gole katkı yaptı efendim türkiyer ligindeki gelmiş geçmiş yabancılar içinde tüm zamanların en efektif oyuncusu Alex şimdi bana Lincolnun ilk yarı performansınımı sunuyorsun veri diye geçmiş 5 yıla bak o zaman...
Stopersiz oynuyordu ve buna ben çok üzülüyordum emin ol..Sizlerden farklı hissttitsem bir daha yazı yazmak kısmet olmasın asla Galatasaray elenince 30 saniye aralıksız kahkaha atan ömer çavuşoğlu değilim ben..
ama sizde biraz insaf edin canım ya...
9.03 te Beşiktaş Glatasaraydan çok daha kötü ama Beşiktaş ..ama gerçekten 3 aydır gayet iyi oynuyorlar 2009 da malübiyetleri yok..ben beşiktaş ofrumundaki arkadaşlardan görmediğim işitmediğim artış tleplerini sürekli burada görüyorum...
Açıkcası Şuaqn Ne fenerbahçe ne Galatasaray için belli bir oyuncusunda belirgin bir artış yapılacak performansları hiç kimsede yok...
Ben fanatik im o zaman Fnerbahçe bölümünde Semih için Gökhan için gereksiz artırma taleplerine ne cevap verdiğimi okumanı isterim...
Şuan açıkcası Ben beşiktaştan başka 3 büyüklerden artışı hak eden hiçbir oyuncu yok......
bak diyorum ayırmıyorum Ne fenerbahçe ne Galatasaray bu takım oyuncularında artış değil ciddi düşüşler gerekli...
BÖBÜRLENME PADİŞAHIM SENDEN BÜYÜK ALLAH VAR
Geçmişini iyi bil ki, geleceğe sağlam basasın.
Nereden geldiğini unutma ki, nereye gideceğini unutmayasın...”
Şeyh Edebali