1 ile 30 arası toplam 1479 sonuç

Konu: Galatasaray SK

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by OMANA View Post
    bir yandan Forumumuza bakıyorum

Galatasaray için 1126 yorum yazılmış..Fenerbahçe için 630 beşiktaş için 517 (yanılmıyorsam) yani Galatasaray için yazılan ve yapılan yorum toplamı Bşiktaş ve Fnerbahçenin toplamından daha fazla....

bu yorumların yarısı oyuncuların değerlendirlmesinde artış isteği diğer yarısıda ona cevabı yazılar...

öte yandan en son yamayı açıyorum...

Galatasaray takımı fenerbahçeden milyon dolarlar ca daha değerli takım beşiktaştanda...

editöre bakıyorum 9.03 ün Galatasaray takımının oyuncularının PA ve Ca Değerleri Fenerbahçeden biraz Beşiktaştan sa bariz farkla önde...

Bir diğer yandan da Gerçek hayata bakıorum..Beşiktaş Glatasarayan Puan farkıyla önde ayrıca türkiye kupasında yoluna devam ediyor ilk maçını farklı kazanmış...Fenerbahçe bu haftaya kadar Glatasarayla aynı puanda bu arada kendi evinde rakibini 4-1 yenmiş ...ayrıca türkiye kupasında yoluna devam ediyor...

Glatasaray ise ligde istikrarsız ligin son sırasındaki takımdan 5 gol yedikten sonra hocasını göndermiş ve ligde 4. sırada Avrupada belli bir çıkışta gibi görünmesine rağmen son dakika mucizevi golle bir tur geçmiş diğer turda evinde almanya liginin ortalama bir takımından yenilerek elenmiş...ayrıca türkiye kupasndan elenmiş..

yani birazcık elinizi vicdanınıza koyup biraz olsun objektif bakın...bu sene Galatasaray hangi çıkışta..hangi oyuncuları mükemmel..hangi başarılara kavuşmuşki Fnenerbahçeden ve Beşiktaşın toplamından daha fazla yorum ve yazı alarak durmadan oyuncuları için artış isteniliyor...Ne yapmış sahada ne koymuş ortaya...

Ayrıca bir diğer garip olan Üstelik bu takım oyunda zaten Fenerbahçeden de iyi Beşiktaştanda iyi ..buna rağmen bu yetmiyor ve kesmiyor..Sanki Glatasaray oyuncuları ve takımı bu sene ligin altını üstüne getlirmiş sanki Hagi li dönemdeki gibi avrupayı sallamış..Sanki Fatih terim ligi hem ligi hem türkiye kupasına ambargo koymuş gibi...btün oyuncuları için artış isteniliyor...

İşte bunun son noktasıda Uğur Uçar örneği...

Bir senedir top oynamayan oyuncunun Markajı artacakmı..
    araştırmacısı bilir artacakmı...

Ozaman bende soruyorum..Kocaelinden Hamburgtan Ekmek gibi goller yiyen bu takımın çok övülen ama sahada bir şey görmediğimiz hatta ben aykut deyince..Vay vay aykutu onunla kıyaslamak hakaraettir denilen DE cantic ner kadar düşecek...

Peki Alex ten bile Daha yüksek potansiyele sahip olupta Ligin ikinci yarısı başladığından beri Sahada ne halt ettiğini ne oynadığını anlamadığımız bu arada Trabzon deplasmanı gibi bir deplasmanda oynatılmayan Lincoln de hangi düşüşler yaşanacak...

Peki bu takımda madem çok büyük yetenek diye herkes konuşuyorda Hocası yılların AML si Kewella görev verip neden bu Semih kayaya forma vermemiş..

Bizim Özgür çeke fazla kaç maç oynamış çok değer verilmiş diyenler...takımın 1 tane stapori kalmamışken Neden Kewell ve Hakan Balta stoper oynamışta Hocası bu muhteşem Semih Kayayı oynatmamış

Guiza için kıyametler kopup adamın infazı isteyenler 1 sene top oynamamış Uğur için oyuncu için artış istedikleri zaman gerçekte amacın üzüm yemek değil bağcıyı dövmek olduğu anlaşılıyor..
    Bu yorumun da tamamen fanatiklik görüyorum arkadaşım. Yorumların da güzel noktalar oluyor, Uğur konusunda da haklısın sana katılıyorum ama diğer konularda çok yanlış düşündüğünü söyleyebilirim.

İlk olarak takım CA olarak tabii ki ligin en iyisi olacak, oyuncuların kapasitesi nereden geldikleri ve neler yapabildikleri ortada. Bu takım şu anda ligde başarılı yerde değil ama GSnin verdiği sakatlıkların yarısını başka takım veriyor olsaydı şuralarda bile olamazdı.

Beğenmediğin takım avrupada stopersiz çeyrek final oynuyordu. Bu yılki avrupa takımlarımıza bakınca ne demek istediğimi çok rahat anlarsın.

Lincoln ilk yarı 30 gole direk katkı yaptı nerdeyse. O zmn ilk yarı 170 CA verseydik. Hayır kardeşim sen bi oyuncudan o verimi almak istiyorsan ona göre oynatacaksın. Nazını çekmez isen adam oynamıyor. Geçen yılda böyleydi. 2 kere 2 eşittir 4.

Son birşey daha bana göre şampiyon olmak Avrupa da başarılı olmaktan çok ama çok daha kolay. Geçen yıl FBnin yaptığını ben şampiyonluğ adeğişmem. Neden gelecek yıl yine şampiyon olursun. Zaten seni kim zorlayacak. 3 takımla oynanıyor lig. Ama avrupa da başarılı olmak çok daha zor ve GS sakatları az iken neler yapabildiğini sanırım hepimize gösterdi. (Skibbenin de hakkını vermek lazım avrupa için)

Hamburgda Bordoda şampiyonluğa oynuyorlar. Favori değiller ama 2. lik için en güçlü adaylar. Son dk. golü ile yeniyoruz ama defansın durumu ortada o maç yediğimiz gollere ve verdiğimiz pozisyon sayısına bakabilirsin. Zaten Herthayı veya benficayı deplasmanda da yenmek kolay.

Düşüncelerini tekrar gözden geçirmeni isterim..
    Last edited by mkkadi : 22.Mart.2009 at 17:19

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

Quote Originally Posted by mkkadi View Post
    Bu yorumun da tamamen fanatiklik görüyorum arkadaşım. Yorumların da güzel noktalar oluyor, Uğur konusunda da haklısın sana katılıyorum ama diğer konularda çok yanlış düşündüğünü söyleyebilirim.

İlk olarak takım CA olarak tabii ki ligin en iyisi olacak, oyuncuların kapasitesi nereden geldikleri ve neler yapabildikleri ortada. Bu takım şu anda ligde başarılı yerde değil ama GSnin verdiği sakatlıkların yarısını başka takım veriyor olsaydı şuralarda bile olamazdı.

Beğenmediğin takım avrupada stopersiz çeyrek final oynuyordu. Bu yılki avrupa takımlarımıza bakınca ne demek istediğimi çok rahat anlarsın.

Lincoln ilk yarı 30 gole direk katkı yaptı nerdeyse. O zmn ilk yarı 170 CA verseydik. Hayır kardeşim sen bi oyuncudan o verimi almak istiyorsan ona göre oynatacaksın. Nazını çekmez isen adam oynamıyor. Geçen yılda böyleydi. 2 kere 2 eşittir 4.

Düşüncelerini tekrar gözden geçirmeni isterim..
    Fanatiklik neresinde bunun....

Eğer Glatasaray Fnerbahçeden ve Beşiktaştan daha iyi ise bunu gösterecek bende inanacağım ve sizden çok savunacağım ozaman...

kimse Fatih terimli hagili dönemde neden Galatasaray daha iyi diye sormazdı yapılanı sahada görürdük şimdi..

Oyuncuların nerden geldiği diye cevap mı olur allah aşkına kardeşim ya..Nereden gelirse gelsin..Guiza gol kralı geldi ispanyanın kötü olunca kıyameti koparıyorsunuz buna sizin hakkınız var ama Galatasaraya gelince oyuncular nereden gelmiş oluyor dimi..

Alex yıllardır kaç gole katkı yaptı efendim türkiyer ligindeki gelmiş geçmiş yabancılar içinde tüm zamanların en efektif oyuncusu Alex şimdi bana Lincolnun ilk yarı performansınımı sunuyorsun veri diye geçmiş 5 yıla bak o zaman...

Stopersiz oynuyordu ve buna ben çok üzülüyordum emin ol..Sizlerden farklı hissttitsem bir daha yazı yazmak kısmet olmasın asla Galatasaray elenince 30 saniye aralıksız kahkaha atan ömer çavuşoğlu değilim ben..

ama sizde biraz insaf edin canım ya...

9.03 te Beşiktaş Glatasaraydan çok daha kötü ama Beşiktaş ..ama gerçekten 3 aydır gayet iyi oynuyorlar 2009 da malübiyetleri yok..ben beşiktaş ofrumundaki arkadaşlardan görmediğim işitmediğim artış tleplerini sürekli burada görüyorum...

Açıkcası Şuaqn Ne fenerbahçe ne Galatasaray için belli bir oyuncusunda belirgin bir artış yapılacak performansları hiç kimsede yok...

Ben fanatik im o zaman Fnerbahçe bölümünde Semih için Gökhan için gereksiz artırma taleplerine ne cevap verdiğimi okumanı isterim...

Şuan açıkcası Ben beşiktaştan başka 3 büyüklerden artışı hak eden hiçbir oyuncu yok......

bak diyorum ayırmıyorum Ne fenerbahçe ne Galatasaray bu takım oyuncularında artış değil ciddi düşüşler gerekli...
    BÖBÜRLENME PADİŞAHIM SENDEN BÜYÜK ALLAH VAR

Geçmişini iyi bil ki, geleceğe sağlam basasın.
    Nereden geldiğini unutma ki, nereye gideceğini unutmayasın...”
    Şeyh Edebali

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fanatiklik neresinde bunun....

Eğer Glatasaray Fnerbahçeden ve Beşiktaştan daha iyi ise bunu gösterecek bende inanacağım ve sizden çok savunacağım ozaman...

kimse Fatih terimli hagili dönemde neden Galatasaray daha iyi diye sormazdı yapılanı sahada görürdük şimdi..

Oyuncuların nerden geldiği diye cevap mı olur allah aşkına kardeşim ya..Nereden gelirse gelsin..Guiza gol kralı geldi ispanyanın kötü olunca kıyameti koparıyorsunuz buna sizin hakkınız var ama Galatasaraya gelince oyuncular nereden gelmiş oluyor dimi..

Alex yıllardır kaç gole katkı yaptı efendim türkiyer ligindeki gelmiş geçmiş yabancılar içinde tüm zamanların en efektif oyuncusu Alex şimdi bana Lincolnun ilk yarı performansınımı sunuyorsun veri diye geçmiş 5 yıla bak o zaman...

Stopersiz oynuyordu ve buna ben çok üzülüyordum emin ol..Sizlerden farklı hissttitsem bir daha yazı yazmak kısmet olmasın asla Galatasaray elenince 30 saniye aralıksız kahkaha atan ömer çavuşoğlu değilim ben..

ama sizde biraz insaf edin canım ya...

9.03 te Beşiktaş Glatasaraydan çok daha kötü ama Beşiktaş ..ama gerçekten 3 aydır gayet iyi oynuyorlar 2009 da malübiyetleri yok..ben beşiktaş ofrumundaki arkadaşlardan görmediğim işitmediğim artış tleplerini sürekli burada görüyorum...

Açıkcası Şuaqn Ne fenerbahçe ne Galatasaray için belli bir oyuncusunda belirgin bir artış yapılacak performansları hiç kimsede yok...

Ben fanatik im o zaman Fnerbahçe bölümünde Semih için Gökhan için gereksiz artırma taleplerine ne cevap verdiğimi okumanı isterim...

Şuan açıkcası Ben beşiktaştan başka 3 büyüklerden artışı hak eden hiçbir oyuncu yok......

bak diyorum ayırmıyorum Ne fenerbahçe ne Galatasaray bu takım oyuncularında artış değil ciddi düşüşler gerekli...
    Niye fanatiklik. Çünkü CA nedemek, oyuncunun kalitesi değil mi? Eee türkiye liginde ki en kaliteli oyuncular GSda değil mi? O zmn CA olarak en yüksek GS olmalı bana göre.

GS başarılı olamadı diyorsun ben de diyorum ki o takım tam kadro neler yapabildiğini gösterdi. En iyi ihtimalle 7 oyuncusu sürekli sakat oldu. Bi ara 12 sakat vardı.

Tüm bunlara rağmen Avrupa da oynanan oyun ortada. Bu maçları kötüleyemezsin. Deplasmandlar da bile oynanan oyun ortada. Ligde başarılı olamamasının sebeplerini istersen Teknik Direktör de, istersen oyuncular maç seçiyor de, istersen deplasmana gitmiyorlar de. Ne dersen de ama kalitesizlik deme. Sen kalitesiz dersen ben de derim ki sende fanatiklik var, gözün baoyanmiş bi şeyleri göremiyorsun.

Şimdi geçen 3 yıl boyunca en kaliteli takım kimde idi? (2005-2008) Fenerbahçe de değil miydi? O 3 yılın 2sinde kim şaöpiyon oldu. GS ama kalite de fener üstteydi. Fener şampiyon olamadı düşürelim. Ama o dönemde fener çeyrek final oynadı ki. Senin için demiyorum o dönem fener başlığında istenilenleri unutmamak lazım. O zmn da fenerın mesaj sayısı daha fazlaydı.

İnşallah ne demek istediğimi anlamışsındır..

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

Niye fanatiklik. Çünkü CA nedemek, oyuncunun kalitesi değil mi? Eee türkiye liginde ki en kaliteli oyuncular GSda değil mi? O zmn CA olarak en yüksek GS olmalı bana göre.

GS başarılı olamadı diyorsun ben de diyorum ki o takım tam kadro neler yapabildiğini gösterdi. En iyi ihtimalle 7 oyuncusu sürekli sakat oldu. Bi ara 12 sakat vardı.

Tüm bunlara rağmen Avrupa da oynanan oyun ortada. Bu maçları kötüleyemezsin. Deplasmandlar da bile oynanan oyun ortada. Ligde başarılı olamamasının sebeplerini istersen Teknik Direktör de, istersen oyuncular maç seçiyor de, istersen deplasmana gitmiyorlar de. Ne dersen de ama kalitesizlik deme. Sen kalitesiz dersen ben de derim ki sende fanatiklik var, gözün baoyanmiş bi şeyleri göremiyorsun.

Şimdi geçen 3 yıl boyunca en kaliteli takım kimde idi? (2005-2008) Fenerbahçe de değil miydi? O 3 yılın 2sinde kim şaöpiyon oldu. GS ama kalite de fener üstteydi. Fener şampiyon olamadı düşürelim. Ama o dönemde fener çeyrek final oynadı ki. Senin için demiyorum o dönem fener başlığında istenilenleri unutmamak lazım. O zmn da fenerın mesaj sayısı daha fazlaydı.

İnşallah ne demek istediğimi anlamışsındır..
    Bak yanlış anlıyorsun yada ben yanlış anlatıyorum...En kaliteli oyuncular Galatasarayda bu yüzden CA sı fazla diyorsun değerli kardeşim..

Peki bu kaliteli oyuncular bunu gösterebildilermi...

Srence mevcut değerleri gösterdiler bence gösteremedliler..Ama ben diyorumki Glatasaray daha Yamanın en iyi takımı olmanın hakkını versinde ondan sonra artış istenilsin...

Benim mevcut araştırmaya da eleştirilerim var yok demiyorum...ama asıl anlamadığım FM nin en iyi takımı Lig 4. cüsü ama hala üstüne birde artış isteniliyor..hemde ayağına bile top değmeyen adamlara...

Allah aşkına Ben Fenerde oynadığı dönemde Kemal İçin artış istesem...ne derdiniz...

Şeyh Edebali

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bak yanlış anlıyorsun yada ben yanlış anlatıyorum...En kaliteli oyuncular Galatasarayda bu yüzden CA sı fazla diyorsun değerli kardeşim..

Peki bu kaliteli oyuncular bunu gösterebildilermi...

Srence mevcut değerleri gösterdiler bence gösteremedliler..Ama ben diyorumki Glatasaray daha Yamanın en iyi takımı olmanın hakkını versinde ondan sonra artış istenilsin...

Benim mevcut araştırmaya da eleştirilerim var yok demiyorum...ama asıl anlamadığım FM nin en iyi takımı Lig 4. cüsü ama hala üstüne birde artış isteniliyor..hemde ayağına bile top değmeyen adamlara...

Allah aşkına Ben Fenerde oynadığı dönemde Kemal İçin artış istesem...ne derdiniz...
    Tmm abi seni anladım. Fanatiklik o an için söylediğim bir şeydi. Sen daha çok GSda artış istenilmesini anlamıyorum demişsin. Ama şunu kastetmediysen GS CA olarak Geriye düşmeli BJKden falan yanlış anlaşılma için kusura bakma. Ancak tekrar ediyorum GS şu an kadro olarak tekrar ediyorum kadro olarak Türkiyenin en kaliteli takımı değil diyen bana göre fanatiklik ediyordur..

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

Tmm abi seni anladım. Fanatiklik o an için söylediğim bir şeydi. Sen daha çok GSda artış istenilmesini anlamıyorum demişsin. Ama şunu kastetmediysen GS CA olarak Geriye düşmeli BJKden falan yanlış anlaşılma için kusura bakma. Ancak tekrar ediyorum GS şu an kadro olarak tekrar ediyorum kadro olarak Türkiyenin en kaliteli takımı değil diyen bana göre fanatiklik ediyordur..

aynen aynen...bence Fenerbahçe kadrosunu eritti Tuncay gibi Aurelo gibi iyi oyuncuları kaybederken yerine aldığı oyuncular bu eksikleri dolduramadılar..takım kalitesinin düştüğü ortada bu arada Glatasaray iki riskli transfer yaptı birin baroş diğeri Kewell çünkü bu iki eski yıldız sönüp gidebilirdi de galatasarayda ama aşı tuttu ..Lincolnde toparlayınca takım kadrosu değeri arttı...buda FM ye yansıtıldı..

tabi bazı oyuncularda yanlış yapıldığı oldu ..onları belirtiriz..ama

bu kadro daha bunun hakkını versin istiyorum ...eğer FM de türkiyenin en iyi takımı 4. sırada ise eğer türkiye kupasından elenmişse eğer Hamburg gibi kendi tarihine ve gücüne yaklşamayan bir takım dan elenmişse ...ondan sonra bu oyuncular için artış istenilioyorsa insaf edin edin diyorum
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

ha bak bişey daha ekleyim

biri türkiyenin ciddi bir haber gazetesinden

ötekisi ciddi bir spor gazetesinden

birinde diyorki.. Hamburg bozgunu sonrası, Nonda, Linderoth, De Sanctis, Ümit Karan, Lincoln, Emre Aşık, Serkan Çalık ve Hasan Şaş ile yollar ayrılabilir.

diğerinde diyorki : Bu doğrultuda Colin Kazım, Josico, Maldonado, İlhan Parlak, Gürhan, Can Arat, Yasin gibi futbolcuların takımdan gönderilmesi kesinleşti.

hakikaten iki haberde umarım gerçekleşir...bu oyuncuları kaç senedir izliyoruz Galatasarayda Fenerbahçede iki büyük takım ve artık yeni oyuncular..hırsılı ateşli oyuncular potansiyelli oyuncular istiyorum..

Bence galatasarayınde Fenerbahçeninde böyle bir revizyona gerçekten ihtiyacı var...

ben gerçekten iki takımın kadrosundan da fena halde sıkıldım yeni oyuncular görmek istiyorum sizler istemiyormusunuz...
    Last edited by OMANA : 22.Mart.2009 at 18:07 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Şeyh Edebali

ha bak bişey daha ekleyim

biri türkiyenin ciddi bir haber gazetesinden

ötekisi ciddi bir spor gazetesinden

birinde diyorki.. Hamburg bozgunu sonrası, Nonda, Linderoth, De Sanctis, Ümit Karan, Lincoln, Emre Aşık, Serkan Çalık ve Hasan Şaş ile yollar ayrılabilir.

diğerinde diyorki : Bu doğrultuda Colin Kazım, Josico, Maldonado, İlhan Parlak, Gürhan, Can Arat, Yasin gibi futbolcuların takımdan gönderilmesi kesinleşti.
    Ersoy Abi,
    Bu adamların (Emre Aşık'ı tenzih ediyorum) gerçekten artık yollanmaları lazım. Bence bu haber sıkma olabilir ama yazan muhabir futboldan anlıyor.
    Yıldız olmak kolay değil, ışık saçmak için önce yanmak gerek.

"PAS VEREBİLECEĞİNİZ BİR ARKADAŞ"

Mesaj Yetkileri