1 ile 30 arası toplam 679 sonuç

Konu: Beşiktaş JK

Hybrid View

Eğer tekniğin tanımı buysa, Fabian'ın tekniği az bile denilebilir, adamın yerden seken toplara her dokunuşunda her pasında topla her oynayışında bir incelik-bir teknik var. Tam bir tack15-tech15 oyuncusu bence. Uzun şutların da 12-13 seviyesine çekilmesi gerektiğine katılıyorum.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by kirilenko47 View Post
    Eğer tekniğin tanımı buysa, Fabian'ın tekniği az bile denilebilir, adamın yerden seken toplara her dokunuşunda her pasında topla her oynayışında bir incelik-bir teknik var. Tam bir tack15-tech15 oyuncusu bence. Uzun şutların da 12-13 seviyesine çekilmesi gerektiğine katılıyorum.
    Yalnız öyle değerlendirilmemeli.
    Bir başkasına göre de 17-18 olabilir, o işin içinden çıkamayız.

O değerlerin hangisi sayısını neyi ifade ettiğini açıp datayı karşılaştırmalı, bunun ile ilgili SI Games'in ifade ettiği açıklamaları bilmelisiniz.Yoksa herkese göre başka bir oyun olur, o oyunu da kimsenin oynayacağını pek sanmıyorum..

(Bahsedilen değerleriniz olur ya da olmaz, o konuda pek fikrim yok Bjk'ı takip etmediğimden ama data kuralları mevcut, o yüzden hassas bir konudur kısaca)
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Bobo nun Off the baLL ı konusunda ne düşünüyorsun Koray. Bence bu konuda oLdukça kendisini geLiştirdi. Çok iyi yer aLıyor ve çok iyi takipçiLik yaparak goLLer atmaya başLadı. Bu konuda bir artma oLabiLirmi Bobo da.
    Hayrettin Abi zaten 15 idi yani iyi bir seviyede idi gerek görmüyorum açıkçası.

Quote Originally Posted by kirilenko47 View Post

Fabian teknik bir oyuncu değil, tackling 15 tamam da teknik nasıl 15 olacak?
    alemde tekiz, hepinize yeteriz..

Mesaj Yetkileri