Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
Okumamaya devam ettiğin sürece sana daha da açıkLama yapmam.

İyice bir oku bakaLım ben öyLe mi diyorum ? Göz ucun iLe okuma adam gibi bi oku.
ben adam gibi okuyorum zaten, iki gündür burada Beşiktaş'ı haklı çıkarmaya çalışıp duruyorsunuz. Fenerbahçe'nin yaptığı suç Beşiktaş'ın yaptığı değil ne kadar komik bir tespit bu ya.

İlk hak oyuncununmuş oyuncu ne derse o olurmuş, bırakın bu işleri. o zaman kulüp ile yapılan sözleşmelerin ne önemi var. Futbolcu der ben şu kulübe gitmek istiyorum o istedi diye o oyuncunun tüm haklarına sahip olan kulüp onu satmak zorunda mı ? değil.

Kayserispor yönetimi diyor ki, Beşiktaşlı hiç bir yönetici gelip bizim ile Mehmet Topuz için oturup konuşmadı. var mı daha ötesi ? önce kulüp ile anlaşılır sonra oyuncu ile görüşülür oyuncu gitmek isterse gider gitmek istemezse gitmez. Fenerbahçe etik olanı yaptı kulübü ile görüştü, oyuncu gelmek istemedi. Beşiktaş etik olmayanı yaptı kulüpten önce futbolcu ile görüştü forma giydirdi, Kayserispor'da elinde bulundurduğu kontrat ile oyuncuyu Beşiktaş yerine Fenerbahçeye satmaya karar verdi.

biraz gerçekleri görelim takımımızı haklı çıkarmak için fazla efor sarfetmeyelim.