Quote Originally Posted by Sekopej View Post
Bir oyuncuyu istiyorsan önce kulüple anlaşman gerekmiyor mu? Evet. Fenerbahçe anlaşmış mı? Evet. Anlaştığını neden duyurmuş? Beşiktaş etik olmayan şekilde transfer yapmak istediği için.

Fenerbahçe Topuz ile anlaşamazsa zaten bonservisini almaz. Neden alsın ki? Kayserispor Fenerbahçe'den gelen teklifi kabul ediyor sadece. Hurma'nın açıklamaları kafa karıştıran şeyler ama yine de şu anda bonservisin Fenerbahçe'de olduğunu sanmıyorum. Bu nedenle de bir kulübün oyuncusunu satmak için başka kulüple görüşmesi, bonservis konusunda da anlaşması çok nomaldir.

Topuz der ki ben gitmek istemiyorum, ne federasyon ne FIFA buna karşı gelmez, Topuz Fenerbahçe'de oynamaz. Burada oyuncudan yana olurlar ama Beşiktaş'ın yaptığının kabul edilir yani yok. Burada hem Beşiktaş kulübü hem de Topuz ceza alabilir.

Burda bence suç Kayseri yönetimine kaLıyor. Hem menajerine diyor siz bir takımLa anLaşın biz koLayLık sağLayacağız hemde sonra kıvırıyor.. Menajeri yaLan mı söyLüyor.. DoğaL oLarak ta Beşiktaş bence her ne kadar yaLnış birşeyde oLsa önce Topuz iLe oLayı bitirip, ardından Kayseri yönetimini nasıL oLsa bağLarız diye oLaya bakınca oLayLar patLıyor. Tabi burda Kayseri yönetimin sonradan gösterdiği tavırda etkiLi oLuyor..

Eğer Kayseri Başkanı ben inanıyorum böyLe taLimat vermeseydi Beşiktaş gider KAyseri yönetimi iLe görüşürdü. GEçen yıLLarda kaç kez görüştük zaten, şimdi neden görüşmeme gereği duymasınLarın ki ?