Sayfa 42 / 50 İlkİlk ... 324041424344 ... SonSon
1,231 ile 1,260 arası toplam 1479 sonuç

Konu: Galatasaray SK

Enterokinaz Misafir

Mehmet Topal bu yıl kendi bölgesinde oynamamasına rağmen hatasıza yakındı. Çoğu maçta hiç sırıtmadı, aslanlar gibi yaptı görevini.

Takıma yükseldiğinden beri kendine kattıkları ortada. Kesinlikle kendine güveni daha fazla, topa basıyor, pas dağıtabiliyor (ki geldiğinde 0 olan bir özelliğiydi) ve korkak değil. Çok çalışıyor. Seneye kendi mevkisinde oynayacağı top ile bu ligin en iyi ön liberosu olduğunu kanıtlayacaktır herkese.

Farklı şeyler söyleyeceğim diye yırtınmayın. Gerçekler ortada.

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by TaYLaN View Post
    bişiy sormak istiyorum la liga'dan hangi ekip topal'ı istiyor? bunların basının uydurmaları Giderse en fazla italya'ya gidecektir orda da ortalardaki takımlara yok valencia sevilla falan almaz topal'I....

yahu nedir bu topal'ı küçümseme? istiyorlar . özellikle sevilla bastırıyordu. 7-8 milyon avro verdiler.. nesi uydurma bunun? milli takımın banko oyuncusu euro 2008 de neler kattığı ortada !!!...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Küçümsemiyorum ama bana uydurma gibi geliyor. Ayrıca ordamıydın nrden bilion verdiklerini o kdr siz büyütüyorsunuz onu...
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Enterokinaz Misafir

Sen herşeyi çok iyi biliyorsun maşallah. Kulübe yönetici olacak adamsın vesselam. Orada da senin gibilerden dolu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

tamam ya gitsin sevilla'da oynasın çokta umrumda allah alalh ya..
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer

Küçümsemiyorum ama bana uydurma gibi geliyor. Ayrıca ordamıydın nrden bilion verdiklerini o kdr siz büyütüyorsunuz onu...

bugün arda ya da hiç talip yoktur o zaman sana göre di mi? terim bilmiyor milli takım bilmiyor da sen biliyorsun tabi...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Arda'yla ne alakası var be? mehmet topal panik bi oyuncu türkiye'de ne kdr iyi oynasada avrupa'da oynayamaz bana göre
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer

Arda'yla ne alakası var be? mehmet topal panik bi oyuncu türkiye'de ne kdr iyi oynasada avrupa'da oynayamaz bana göre

üslubunu düzelt ilk önce. bana göre diyorsan haberlere uydurma diyemezsin. kendi düşüncenle gerçekleri bağdaştıramazsın. ne demek sen beğenmiyorsun diye talibi yok mu bu adamın? milli takımda banko oynuyor ve şimdi sen yine inanmzsın ama arsene wenger in euro 2008 izlenimlerinde çok iyi yorumlar almış biri..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by baristayfur View Post
    Şu an oyunumdaki tarih 7kasım2008

Mehmet Topalın önemli özellikleri:

Marking-15
    Tackling-15
    Long Shots-13
    Passing-13
    Technique-12

agression-14
    anticipation-13
    creativity-14
    decisions-12
    Determination-15
    positioning-12
    teamwork-17
    work rate-16

balance-16
    Jumping-15
    stamina-19

Gördüğünüz gibi bir dm için giderek ivmelenen özellikleri var.Henüz 22 yaşında önünde kafadan 2 yıl var daha..bu hızla giderse Viera gibi olcak maşallah

Dğer oyuncular konusuna gelince onların çoğu özelliği mental olarak iyi.Ve bi çoğunun devamlılığı yok.

Mehmet topalda onların yaşına erişince onlardan daha iyi olcaktır...

Marking-15
    Tackling-15
    Long Shots-13-12
    Passing-13-11
    Technique-12

agression-14
    anticipation-12
    creativity-13
    decisions-12-10
    Determination-15
    positioning-12-11
    teamwork-17
    work rate-16

balance-16-15
    Jumping-15
    stamina-19-17

sağa yazdığım değerler 9.0.3 editör...
    Last edited by ForCimbom : 15.Haziran.2009 at 19:16 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Şu anda bi kıyaslama yaptım

M.Topal-Selcuk Sahin:

Teknik özelliklerde M.Topal önde
    Mentaller Eşdeğere yakın gibi ama M.topal daha çalışkan
    Fiziksel olarak Farklı özelliklere sahipler-m.topal hızlı selçuk güçlü gibi

M.Topal-Selçuk İnan

Teknik olarak Selcuk atacking olarak önde ama defansif olarak Mtopalın yanında geçemio
    Mental olarak Yaklaşık eşitler
    Fiziksel olarak M.topal açık ara önde

M.Topal-Hüseyin çimşir

Teknik olarak Mtopal daha iyi
    Mental olarak Hüseyin açık ara önde (tecrübe-yaş farkı)
    Fiziksel olarak M.topal hızlı,güçlü yerden etkli
    hüseyin iste yavaş,güçlü havadan etkili

Topal bu oyuncuların yaşına geldiğinde hepsinden iyi olacak.ama şimdi hepsi yakınlar birbirlerine

Nesil
    2006
    Yer

Şu anda bi kıyaslama yaptım

M.Topal-Selcuk Sahin:

Teknik özelliklerde M.Topal önde
    Mentaller Eşdeğere yakın gibi ama M.topal daha çalışkan
    Fiziksel olarak Farklı özelliklere sahipler-m.topal hızlı selçuk güçlü gibi

M.Topal-Selçuk İnan

Teknik olarak Selcuk atacking olarak önde ama defansif olarak Mtopalın yanında geçemio
    Mental olarak Yaklaşık eşitler
    Fiziksel olarak M.topal açık ara önde

M.Topal-Hüseyin çimşir

Teknik olarak Mtopal daha iyi
    Mental olarak Hüseyin açık ara önde (tecrübe-yaş farkı)
    Fiziksel olarak M.topal hızlı,güçlü yerden etkli
    hüseyin iste yavaş,güçlü havadan etkili

Topal bu oyuncuların yaşına geldiğinde hepsinden iyi olacak.ama şimdi hepsi yakınlar birbirlerine
    pa sı 157.. neyse daha fazla kasmaya gerek yok, arsene wenger in bile övgüyle söz ettiği bir adamın ca sı gibi pa sının da bu kadar düşük olması hiç de inandırıcı, gerçekçi değil..

Beyler tartışmayın,bu oyuncuda ışık var hepimiz biliyoruz.

Fakat şu anda öyle anlattığımız kadarda olacak özelliklere sahip değil.

Gelecekte emin olun o dedikleriniz hepsini yapabilecek kapasiteye ulaşacak M.Topal. Fakat şu anda TR ligi için ideal bi oyuncu.

Şu anki haliyle İngilteredeki Top5 takıma giremez,İtalyada Orta sıralardaki takımlarda iyi işler çıakrtır,İspanyada keza öyle..

Sevilla valencia tarzı takımlarda as oyuncuların değişlmez yedeğği olur ama ilk 11 şu haliyle zor M.Topal için

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ben diyince olay oluyor
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2007
    Yer
    Manhattan, New York

Eger karsilasmadigisaniz Kewell ile ilgili bu yaziyi okumanizi tavsiye ederim bazi ozelliklerine ne verilicegi karar veririlir iken fikir verebilir belki:

http://www.news.com.au/dailytelegrap...001023,00.html

ben diyince olay oluyor
    Biraz agresif giriyosun ve üslubundandır..yoksa durduk yere kimse olay çıkarmazki

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by licentia View Post
    Eger karsilasmadigisaniz Kewell ile ilgili bu yaziyi okumanizi tavsiye ederim bazi ozelliklerine ne verilicegi karar veririlir iken fikir verebilir belki:

http://www.news.com.au/dailytelegraph/story/0,,25631649-5001023,00.html

kardeş kısaca özetler misin tam olarak ne olduğunu?..

Nesil
    2007
    Yer
    Manhattan, New York

Kewell su anda kariyerinde herhangi bi noktasinda oldugundan daha buyuk, kuvvetli (guclu), ve hizli oldugunu soyluyor. Buyun bu sakatliklara ragmen bu noktaya gelmesine yardimci olan fizyoterapisti Les gelis’de daha henuz islerinin botmedigini ve daha da iyi olucagini iddia ediyor.

Ikisi de Kewell’I Avusturalya’nin gelecek dunya kupasindaki en buyuk silahi haline getirmek icin ugrasiyorlar.

Kewell bu kotu sakatliklarina ragmen pes etmeyip olabilicegi en iyi atlet olma yolundaki azimli calismasindan bahsediyor Les gelis.

Eski pantolonlarimi giyemedigimdem gecmise kiyas daha kasli oldugunu biliyorum. Kuadriseplerinin etrafinda pantolonlarinin siki oldugunu ifade ediyor.

79 kilodan 81 kiloya cikmasina ragmen vucudundaki yag oranini %7’ye indirmis ki bu ne kadar formda veya fit oldugunu gosterir diyor yaziyi yazan kisi ki bence de dogru bir tespit kas yaparak kilo aldigi belli. 20 m den fazlayi 2.7 saniyede kosuyotmus ki bu iki seneye kiyas %15 daha hizliymis. Dikey sicrayisi 60 cm ye cikmis ki bud a gecmise gore %25 bir artismis.

Gelis’e gore Kewell daha direncli veya guclu bir atlet haline gelmis. Eskiden durmadan sakatlanirdi ve kilo kaybetmisti ama son 3 senede vucut sekli degisti diyor ki zaten resime bakilirsa bunu gormek cok da zor degil.

Daha henuz gelebilicegi en ust noktaya gelmedigini soluyor Gelis hat da 10-20 % arasi daha da gelisme gosterebilir diyor ozellikle guc ve hiz konusunda.

Kewell he ne kadar bu dunya kupasinin onun icin ozel bi anlam ifade etmedigini solesede Gelis tanidigi Kewell’in motivasyonu ve azimi ile gecmios dunya kupasinin husranini unuturmanin gayretinde olucagini iddia ediyor.

Nesil
    2006
    Yer

Kewell su anda kariyerinde herhangi bi noktasinda oldugundan daha buyuk, kuvvetli (guclu), ve hizli oldugunu soyluyor. Buyun bu sakatliklara ragmen bu noktaya gelmesine yardimci olan fizyoterapisti Les gelis’de daha henuz islerinin botmedigini ve daha da iyi olucagini iddia ediyor.

Ikisi de Kewell’I Avusturalya’nin gelecek dunya kupasindaki en buyuk silahi haline getirmek icin ugrasiyorlar.

Kewell bu kotu sakatliklarina ragmen pes etmeyip olabilicegi en iyi atlet olma yolundaki azimli calismasindan bahsediyor Les gelis.

Eski pantolonlarimi giyemedigimdem gecmise kiyas daha kasli oldugunu biliyorum. Kuadriseplerinin etrafinda pantolonlarinin siki oldugunu ifade ediyor.

79 kilodan 81 kiloya cikmasina ragmen vucudundaki yag oranini %7’ye indirmis ki bu ne kadar formda veya fit oldugunu gosterir diyor yaziyi yazan kisi ki bence de dogru bir tespit kas yaparak kilo aldigi belli. 20 m den fazlayi 2.7 saniyede kosuyotmus ki bu iki seneye kiyas %15 daha hizliymis. Dikey sicrayisi 60 cm ye cikmis ki bud a gecmise gore %25 bir artismis.

Gelis’e gore Kewell daha direncli veya guclu bir atlet haline gelmis. Eskiden durmadan sakatlanirdi ve kilo kaybetmisti ama son 3 senede vucut sekli degisti diyor ki zaten resime bakilirsa bunu gormek cok da zor degil.

Daha henuz gelebilicegi en ust noktaya gelmedigini soluyor Gelis hat da 10-20 % arasi daha da gelisme gosterebilir diyor ozellikle guc ve hiz konusunda.

Kewell he ne kadar bu dunya kupasinin onun icin ozel bi anlam ifade etmedigini solesede Gelis tanidigi Kewell’in motivasyonu ve azimi ile gecmios dunya kupasinin husranini unuturmanin gayretinde olucagini iddia ediyor.

hmm.. daha önce niye yapmamış abimiz acaba bu sene takım olarak yerlerdeydi kondisyon, ben bi farklılık göremedim pek...

Nesil
    2003

Daha guclendigi ve daha iyi zipladigi konusuna katilirim. Hizlanmasinin vasat olmadigini da zaten daha sezonun ilk macinda gozlemleyebilmistik. Dayaniklilik konusunda ise buyuk suphelerim devam ediyor cunku duzgun kondisyon antrenmani yapamadilar gectigimiz sezon. Bu yil takim Pujol'un elinden gectikten sonra neler olacagini hep beraber gorecegiz. O zamana kadar spekulasyon yapmaya gerek yok bence.

Tabii ligler bu yil erken basladigi icin veritabani teslim olmadan once 1 ay oyunculari izleme sansimizin olmasi, son rotus yapmak icin bir avantaj. Ancak son 6 ayda gordugumuz Kewell'in bizim ligimizde 60 dakikayi zor cikarttigi bir gercek.

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Daha guclendigi ve daha iyi zipladigi konusuna katilirim. Hizlanmasinin vasat olmadigini da zaten daha sezonun ilk macinda gozlemleyebilmistik. Dayaniklilik konusunda ise buyuk suphelerim devam ediyor cunku duzgun kondisyon antrenmani yapamadilar gectigimiz sezon. Bu yil takim Pujol'un elinden gectikten sonra neler olacagini hep beraber gorecegiz. O zamana kadar spekulasyon yapmaya gerek yok bence.

Tabii ligler bu yil erken basladigi icin veritabani teslim olmadan once 1 ay oyunculari izleme sansimizin olmasi, son rotus yapmak icin bir avantaj. Ancak son 6 ayda gordugumuz Kewell'in bizim ligimizde 60 dakikayi zor cikarttigi bir gercek.
    strentgh:9

güçlü mü bu adam şimdi??

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post

güçlü mü bu adam şimdi??

Strentgh daha çok hava toplarındaki vücut üstünlüğü anlamına geliyor.

Elbette düşük bu değer fakat kewellin şu an hava toplarında çok üstün olduğuda söylenemez,vurduğu kafaların hepsi ve attığı kaf golleri boş alana kaçıp orda sıçrayarak attığı goller..

>perpetua

Milan Baros hakkındaki sorumu yineliyorum,oyunda hangi değere bağlı bu bilmiyorum(concentration olarak düşünüorm) Baros kendisine atılan toplara sadece bakıyor oyunda.

Halbuki gerçekte yanındaki defans oyuncusuyla bayağı bi boğuşuyor,onu bozmaya çalışıyor.

Oyunda ise bunları göremiorm,ne yerden gelen toplarda ne de havadan gelen toplarda.

Nedendir acaba bu??

Nesil
    2006
    Yer

peki o zaman adam niye kastırmış bu kadar body bence çok az bir değer...

Kewellin strength e ihityacı yok ztn,yeteri kadar dengeli ve ayaklarna hakim hızlı değil fakat iyi hızlanıyor.İyi şut atıyor iyi orta kesiyor,çok güzel milimetrik paslar atıyor.

Bana kalse galatasarayda kanat oynayarak harcanıyor.Lincolnün mevkiisinde oynarsa daha verimli olabileceğini düşünüorm kewellin

-------

Bu arada kimse yazmamış, Cevat güler in sözleşmesi bitmiş ve takımdan ayrılmış.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post

güçlü mü bu adam şimdi??
    Bu arkadaş nedense siteden atılmış ancak cevap vereyim.

9'un az kaldığını düşünmesem o yorumu yapmazdım zaten.

Ancak tabii 9'un zayıf olduğunu düşünmek de bir hata. 9 en kötü ihtimalle ligimizde ortalama bir değer güç için.

Skala 1-20. 10-20 değil ne de olsa. Sonuçta birileri 1'ler, 2'ler alacak. Birileri de 20'ler alacak.

Nesil
    2003

Strentgh daha çok hava toplarındaki vücut üstünlüğü anlamına geliyor.

Elbette düşük bu değer fakat kewellin şu an hava toplarında çok üstün olduğuda söylenemez,vurduğu kafaların hepsi ve attığı kaf golleri boş alana kaçıp orda sıçrayarak attığı goller..
    Strength rakibe fiziksel üstünlük kurmak için önemli. Hava topları da bunun içinde var tabii ancak sadece hava toplarında üstünlük kurmak için olduğunu söyleyemeyiz.

>perpetua

Milan Baros hakkındaki sorumu yineliyorum,oyunda hangi değere bağlı bu bilmiyorum(concentration olarak düşünüorm) Baros kendisine atılan toplara sadece bakıyor oyunda.

Halbuki gerçekte yanındaki defans oyuncusuyla bayağı bi boğuşuyor,onu bozmaya çalışıyor.

Oyunda ise bunları göremiorm,ne yerden gelen toplarda ne de havadan gelen toplarda.

Nedendir acaba bu??
    PKM isteyeceğim ama maalesef FM 2009'u sildim bilgisayarımdan.

Hatırladığım kadarıyla oyunda bazı hava toplarında Baros topa çıkıyor, bazılarında ise çıkmıyor. Bu da bence gerçekçi. Her hava topunun peşınden koşan bir Baros izlemedik bu yıl, özellikle ilk yarıda ve özellikle atılan top kaltesiz ise.

Önüne atılan bir çok topta Baros zorlamak yerine gitmemeyi tercih etti. Sezon içinde maçları izlerken bir çok defa bu tip toplara koşmamasını da sorguladım açıkçası.

Sonuçta her şey biraz da atılan topların kalitesine bakıyor. Sürekli kaliteli top atabilen bir orta saha ile Baros top ile daha çok buluşabiliyor, daha iyi pozisyonlarda buluşabiliyor. Baros, yetişebileceğine inanmadığı topların peşinden, mesela bir Tevez gibi, koşan bir oyuncu değil bence (work rate yüksek seviyede değil).

Bülent Korkmaz teknik direktör olduktan sonra daha çok koşan bir Baros izledik zira bu görev kendisine verildi. Ancak bu çok koşmanın Baros'u kale önünde daha etkisiz kıldığını düşünüyorum. Özellikle ligin son 10 haftasını değerlendirerek oyuncuların bir çok özelliğini belirlemek bence çok zor. Bu dönemde takım içinde hem kondisyon olmadığı için Galatasaray çok kısıtlı taktiksel tercihleri benimsedi. Hem de oyuncular hedefsiz kaldıkları için futbola kendilerini vermemeye başladı.

Evet Baros un çalışma oranı çok yüksek değil,ki bu özelliği oyunda çok güzel yansımış

Fakat Baros oyunda kendisine gelen toplara bile reaksiyon vermekte sıkıntı yaşıyor.

Daha ayrıntılı yazmıştm önce fakat görememişsiniz demekki..

Kaleci vuruşu Baros'a doğru gidiyor Baros top dibine gelene kadar hareket bile etmiyor..

Top oyundaykende ayağına gelen paslarda bile çoğu zaman sorun yaşıyor...top yanından geçip gidiyor fln..

Ligde izlediğim kadarıyla top kendisine yöneldiği zaman(sizin deyiminizle kaliteli pas)en azından mücadele ediyor defansla..oyunda ise hiç oralı bile değil..onu anlatmak istedim.

Nesil
    2003

Bu konuda dikkat etmeye calisiriz beta test surecinde. Simdiye kadar acikcasi gozlemlemedigim bir durum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Cem gelior gümbür gümbür

Ayrıca anıl'ın gönderilmesine de üzüldüm
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2007
    Yer
    Manhattan, New York

Berkin Arslan'nin CA'i 80-90 civari olabilicek bir oyuncu ozellikle gelecek sene PAF takimin en onemli isimi olmasi muhtemel. Kampa goturulmemesine sasirdim dogrusu tam Rijkaard'lik biri ama herhalde 92'li olmasindan aceleye gerekmedigi dusunuldu (bence cok yanlis bir yaklasim ama neyse). Ozellikle hizlanmasi/hizi ve teknigi ile dikkat ceken birisi ve her iki kanat'da da oynayabiliyor iki ayagini da efektif kullanabiliyor. AML ve AMR accomplished olmali bu sene izledigim cogu macta sag baslayip sola ya da sol baslayip saga gectigi oldu. Yalniz bize geldiginda forvet olarak gelen sonradan benim tahminime gore kisa boyu ve teknigi yuzunden orta saha'ya cekilen birisi oldugu icin AMC simdilik natural ve SC de accomplished olarak kalsa yanlis olmaz.

Son donemde serbest birakilan genc oyunculara gelince anlasilan o ki kendi istekleri disinda kiralik yollanip pek bir varlik gosteremeyen oyunculari serbest birakma karari almis yonetim bir de yeni jenerasyonda benzer mevkilerde oynayan bilen daha genc olan benzer oyuncularin olmasi da bu karari etkiliyordur sonucta. Anil'in yerine bir Emrah Yollu var bir Alparslan Erdem bir Murat Akca, Semih kaya vs. Irfan Basaran'in yerine bir Emre Colak, Berkin Arslan, Serder Eylik. Aslinda bu oyuncular cok daha iyi sekilde degerlendirilebilirlerdi ama ne diyelim artik olan olmus....

Benim en cok uzuldugum yonetimin Gokhan Ozturk ile sorun yasayip bu oyuncunun serbest olarak Gaziantepspor'a gitmesine goz yummasidir. Anladigim kadariyla Gokhan gelecek sene kendisini direkt A takim oyuncusu olarak gormek istemis ve yonetim buna karsi cikmis (yani yaz kampinda denicek PAF da oynayamicagi icin artik kiralik yollanicak). Iki tarafinda hatasi var gibi ama orta yolun bulunamasi uzucu. Gerci su da var Gokhan acisindan Gaziantepsor forma yuzu bulmasi bakimindan cok daha iyi gozukse de Gokhan tipinde bir oyuncu icin Rijkaard ve ekibi ile calismak ona cok sey katardi. PAF takimin bu degisen statusu ve rezerv liginin olmayisi bu tip olaylarin daha da sik yasanacaginin sinyalidir bu ne yazik ki... Gaziantepspor'da 1-2 seneye kadar Murat Ceylan'i buyuk paralara satip yerine monte edebilicegi daha da iyi olma potansiyeli olan bir oyuncu almis onlari da tebrik etmek lazim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kim gitti genç olarak gökhan ve anıl'In dışında?

ve kampa kimler götürüldü bilgi verebilecek olan var mı?
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2007
    Yer
    Manhattan, New York

Kim gitti genç olarak gökhan ve anıl'In dışında?

ve kampa kimler götürüldü bilgi verebilecek olan var mı?
    Irfan Basaran Orduspor'a imza atti yanlis hatirlamiyorsam. Erkan Ferin de Kasimpasa'ya, Anil Karaer Adanaspor'a, Gokhan Ozturk Gaziantepspor'a, ve Zafer Sakar da Boluspor'a. Yani GS alt yapisi anadolu takimlarina calisiyor.

Kampa goturulen gencler soyle yanlis bilmiyorsam: Ozgur Can Ozcan (aslinda bazi teklifler varmis tam emin deigilim), Emre Colak, Cem Sultan, Erhan Senturk, Semih Kaya, Murat Akca, Serdar Eylik, Firat Kocaoglu, Anil Dilaver, Berk Nezirogullari, Caner Oztel, Emirhan Ergun, Emrah Yollu.

Gordugun gibi asagi yukari her mevkiden bir oyuncu var. Serbest kalan isimlerden bu oyuncular 2-3 yas gencler yani kendilerini kanitlamak icin daha cok zamanlari var. Yusuf Akyel ve Berkin Arslan da muhtemelen mevkilerinde oynayabilen baska oyuncularin olmasi ve gelecek senede PAF'da oynuyabilicek olmalarindan cagrilmadilar. Aslinda Yusuf'da orta sahada cok caliskan bir oyuncu ama herhalde daha teknik olan Emre Colak dusunuluyor o bolgeye. Berkin'de hem 92'li olmasi ve PAF'da en az 2 sezon daha oynuyabilicek olmasi mevkilerinde oynayabilen Serdar ve Caner'in 90'i olmasi yani artik PAF'da oynayamicak olmalarindan tercih edilmedi ama bence bu cok yanlis bi dusunce cunku Berkin Caner'den cok daha yetenkli bir oyuncu...
    Last edited by licentia : 28.Haziran.2009 at 21:38

Sayfa 42 / 50 İlkİlk ... 324041424344 ... SonSon

Mesaj Yetkileri