1 ile 30 arası toplam 1479 sonuç

Konu: Galatasaray SK

Hybrid View

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    strentgh:9

güçlü mü bu adam şimdi??

Strentgh daha çok hava toplarındaki vücut üstünlüğü anlamına geliyor.

Elbette düşük bu değer fakat kewellin şu an hava toplarında çok üstün olduğuda söylenemez,vurduğu kafaların hepsi ve attığı kaf golleri boş alana kaçıp orda sıçrayarak attığı goller..

>perpetua

Milan Baros hakkındaki sorumu yineliyorum,oyunda hangi değere bağlı bu bilmiyorum(concentration olarak düşünüorm) Baros kendisine atılan toplara sadece bakıyor oyunda.

Halbuki gerçekte yanındaki defans oyuncusuyla bayağı bi boğuşuyor,onu bozmaya çalışıyor.

Oyunda ise bunları göremiorm,ne yerden gelen toplarda ne de havadan gelen toplarda.

Nedendir acaba bu??

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by baristayfur View Post
    Strentgh daha çok hava toplarındaki vücut üstünlüğü anlamına geliyor.

Elbette düşük bu değer fakat kewellin şu an hava toplarında çok üstün olduğuda söylenemez,vurduğu kafaların hepsi ve attığı kaf golleri boş alana kaçıp orda sıçrayarak attığı goller..
    Strength rakibe fiziksel üstünlük kurmak için önemli. Hava topları da bunun içinde var tabii ancak sadece hava toplarında üstünlük kurmak için olduğunu söyleyemeyiz.

>perpetua

Milan Baros hakkındaki sorumu yineliyorum,oyunda hangi değere bağlı bu bilmiyorum(concentration olarak düşünüorm) Baros kendisine atılan toplara sadece bakıyor oyunda.

Halbuki gerçekte yanındaki defans oyuncusuyla bayağı bi boğuşuyor,onu bozmaya çalışıyor.

Oyunda ise bunları göremiorm,ne yerden gelen toplarda ne de havadan gelen toplarda.

Nedendir acaba bu??
    PKM isteyeceğim ama maalesef FM 2009'u sildim bilgisayarımdan.

Hatırladığım kadarıyla oyunda bazı hava toplarında Baros topa çıkıyor, bazılarında ise çıkmıyor. Bu da bence gerçekçi. Her hava topunun peşınden koşan bir Baros izlemedik bu yıl, özellikle ilk yarıda ve özellikle atılan top kaltesiz ise.

Önüne atılan bir çok topta Baros zorlamak yerine gitmemeyi tercih etti. Sezon içinde maçları izlerken bir çok defa bu tip toplara koşmamasını da sorguladım açıkçası.

Sonuçta her şey biraz da atılan topların kalitesine bakıyor. Sürekli kaliteli top atabilen bir orta saha ile Baros top ile daha çok buluşabiliyor, daha iyi pozisyonlarda buluşabiliyor. Baros, yetişebileceğine inanmadığı topların peşinden, mesela bir Tevez gibi, koşan bir oyuncu değil bence (work rate yüksek seviyede değil).

Bülent Korkmaz teknik direktör olduktan sonra daha çok koşan bir Baros izledik zira bu görev kendisine verildi. Ancak bu çok koşmanın Baros'u kale önünde daha etkisiz kıldığını düşünüyorum. Özellikle ligin son 10 haftasını değerlendirerek oyuncuların bir çok özelliğini belirlemek bence çok zor. Bu dönemde takım içinde hem kondisyon olmadığı için Galatasaray çok kısıtlı taktiksel tercihleri benimsedi. Hem de oyuncular hedefsiz kaldıkları için futbola kendilerini vermemeye başladı.

Mesaj Yetkileri