1 ile 30 arası toplam 746 sonuç

Konu: Adım Adım Zirveye / İskenderun DÇ / 6. Sezon

Threaded View

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by mehmetocal View Post
    Beşiktaş'tan Deplasmanda Puan Alarak Başlamak Ligde Takım Moralini Şüphesiz En Yükseğe Çıkartacaktır
    Beşiktaş Nerdeyse Geçen 3 Sezon İçinde Transfer Yapmamış Gibi

Kesinlikle, moral tavan yaptı

Forvetlerime bayıldım yaw iki tane afrikalı, genç olmalarına karşın çok etkililer

Beşiktaş daha önceki oyunlarımda da fazla transfer yapmamasına karşın ligin en iyi top oynayan takımıydı hep. Çok etkili atak yapıyorlar, Sivok çok abartılmış, GS kariyerimde sezonda 12-14 gol ortalamasıyla oynuyordu. Bobo ve Holosko'yu durdurmak çok zor. Tello 10 frikiğin 7-8ini atıyor. Belki 9.0.3 te farklıdır bilemem ama benim oyunda böyle. Bu maçtada öyle bi başladılar ki 4-0 falan biter dedim.

Tabi bu skorla havaya girmemek lazım, kadronun kapasitesi belli ama eksiklerde takıma katılınca biraz daha iyi duruma geliriz bence. Takım oyuncu oynuyoruz çünkü.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    He bide;

2. golüm nasıl Donkor'un attığı, ekran görüntülerinden tahmin edebiliyomusun nasıl olduğunu. Atak muhteşemdi, son vuruş bir o kadar süperdi manyak bi aşırtma yaptı 18 dışından. Bayıldım gole.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Sivok'ta 8de 8 top çaldı, 7de 6 top kaptı, 7 atağı kesti yetmedi bide ileri çıkıp gol attı
    Bide forvetlerinin aldığı kafa topu sayısı toplam 28 çok iyi bir rakam.
    Last edited by Walter Sakana : 01.Temmuz.2009 at 05:35 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Mesaj Yetkileri