1 ile 30 arası toplam 746 sonuç

Konu: Adım Adım Zirveye / İskenderun DÇ / 6. Sezon

Threaded View

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by MaliKaya View Post
    Hocam yeni sezon icin hersey hazir gibi. Artik firtina baslasin, soyle Akdeniz tarafindan.
    İnşallah Mali kardeşim, eğer işler umduğumuz gibi giderse çok iyi işler yapabiliriz.

Ama biraz "görmemişler" gibi transfer yapmışım, tüm yeniler gelince anladım
    Takımda 24 tane falan yabancı var bu sezon oynatmayı düşündüğüm yabancıları ayıklayınca bile 12 tane çıkıyor

8 yabancıyı çok iyi seçmeliyim, bakalım hayırlısı.

Maaş bütçemide 2 katı aşmışım, bu sene kadro iyi ama diğer sorunlar baya zorlayacak.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by mehmetocal View Post
    Evet Beklenenin Biraz Altında Bir Bütçe Maaş Bütçeside İdare Eder Ucuza Kapatabileceğin Kaliteli Oyuncular ve Kontratı Sona Eren Önemli İsimlerle Güzel Bir Kadro Oluşur
    Hazırlık Kampı 2 Etap Halinde Olması Bence Çok İyi En Azından Yeni Oyuncuların Takıma Kaynaşması Daha İyi Olur
    Ben Hazırlık Maçını Yapamadım Hocam Özel Turnuva ve 2 Hazırlık Maçıyla Geçiştirebildim Sezonu Erken Açtığımız İçin
    Artık transfer düşünmediğim için kalan transfer bütçemi kullanarak maaş bütçemi arttırmayı düşünüyorum. çünkü 2 katı aşmış durumdayım maaş bütçesini. Demin baktım 350bin civarına çıkıyor bütçe ayarlaması yaptığımda, mevcut maaşlar ise 500bin küsür. Listedeki oyuncuları satıp birkaç oyuncuyuda maaşı karşı tarafın ödeyeceği şekilde kiralık gönderdikmi durumu düzeltebiliriz gibime geliyor.

Transferler için yorumları bekliyorum, sende bir Rus oyuncunun peşindeydin ben Ukraynalı bir canavar buldum nasıl ama Kokoev?
    Last edited by Walter Sakana : 12.Temmuz.2009 at 23:15 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Mesaj Yetkileri