Sayfa 3 / 8 İlkİlk 12345 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 220 sonuç

Konu: Tromso Defterini Kapattık... Bayer Leverkusen'i Dünya Devi Yapacağız. ( 4. Sezon )

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Feyyaz şimdi epeyce maç yapıp öyle ekler takımda süper olmuş zaten onunda tadıyla artık Kanka takım süper olmuş başarılar diliyorum bu sezon içinde.

Lim11 arkadaşımızın söylediği Ingebertsen ve Sokolowski hatta bir de Kevin Larsen vardı müthişti 07'de ama bu seride hiçbir işe yaramıyorlar maalesef,özellikle Larsen'i her takıma alırdım heyy gidi günler

Edit:Bu arada ben yazarken maçlar geldi süper başlamışsın devam...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

11. hafta

12. hafta

Lig tablosu:

Norveç kupası 1. tur:

Geçen sene 4-4-2 oynuyorduk bu sene 4-3-3'e döndük...
    Kadromuz ve taktiğimiz.

valla arkadaşlar iş güç çok, fırsat anca bulabildim..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Sen de benim gibi sezon ortasında lige baslıyosun galiba
    Aynen öyle kardeş

Quote Originally Posted by demirhanmurat38 View Post
    bu gece gelir mi maçlar merakla bekliyorum...
    Maçlar geldi kardeşim buyur Biraz fazla beklettim kusura bakmayın yoğundum.

Quote Originally Posted by welet1905 View Post
    Maçları bekliyoruz Feyyaz abi. Bir an önce ekle artık
    Buyur orhanım, sen istersin de ben beklermiyim

Quote Originally Posted by iLkeRisT View Post
    Feyyaz şimdi epeyce maç yapıp öyle ekler takımda süper olmuş zaten onunda tadıyla artık Kanka takım süper olmuş başarılar diliyorum bu sezon içinde.

Lim11 arkadaşımızın söylediği Ingebertsen ve Sokolowski hatta bir de Kevin Larsen vardı müthişti 07'de ama bu seride hiçbir işe yaramıyorlar maalesef,özellikle Larsen'i her takıma alırdım heyy gidi günler

Edit:Bu arada ben yazarken maçlar geldi süper başlamışsın devam...
    Bak kankam beni nasıl da biliyo
    Teşekkürler kanka bu sene lig geçen seneye göre daha çetin geçeceğe benziyor.
    Last edited by S4mp1y0N : 21.Temmuz.2009 at 03:38 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

güzel başlamıssın lige. gönlüm rosenborg'dan yana ama sen alıcaksın gibi ligi
    bu arada defansın çok sağlam olmuş. ben de rosenborg'da tore reginuissen'i almıştım demidov'un yanına takım gol yemiyordu. ayrıca öneri olarak şunu söylemek istiyorum. beklerini okla ileri çıkarmayı deneyebilirsin. beklerin buna uygun. bindirmeler çok etkili oluyor.

oynadığım taktik de seninkiyle aynı. beklerin okları dışında...
    Last edited by demirhanmurat38 : 21.Temmuz.2009 at 03:44 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

güzel başlamıssın lige. gönlüm rosenborg'dan yana ama sen alıcaksın gibi ligi
    bu arada defansın çok sağlam olmuş. ben de rosenborg'da tore reginuissen'i almıştım demidov'un yanına takım gol yemiyordu. ayrıca öneri olarak şunu söylemek istiyorum. beklerini okla ileri çıkarmayı deneyebilirsin. beklerin buna uygun. bindirmeler çok etkili oluyor.

oynadığım taktik de seninkiyle aynı. beklerin okları dışında...
    Aynen defansım taş gibi...
    sağ bekimi bilirsin zaten, gerçekten harika bi oyuncu. tek dezavantajı 12 olan hızı ve hızlanması..

zaten milli takımda da oynuyor.
    sol beklerim de idare eder.

salvio canavar gibi... sağ şeridi otobana çevirdi, çok penaltı kazandım sayesinde

çevik ve güçsüz olduğu için daldılarmı düşüyor hemen

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Valla kadro şahane görünüyor Feyyaz abi Heycanla devamını bekliyorum

Maçlara gelince geçen sene 6 attığın Brann'a evinde nasıl yenildin anlamadım Ama yine de çok iyisin, aynen devam.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Valla kadro şahane görünüyor Feyyaz abi Heycanla devamını bekliyorum

Maçlara gelince geçen sene 6 attığın Brann'a evinde nasıl yenildin anlamadım Ama yine de çok iyisin, aynen devam.
    Orhan herifler çok pis hırs yapmıs neye uğradığımı şaşırdım
    intikamlarını aldılar

bu arada demidov çok iyi gelişiyor..
    izleyen 15 kulüp var, yeni kontrat önerdim uzatsın da izleyenleri başımızdan def edelim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Senin öğrencin olup gelişmeyecek adamın alnını karışlarım ben

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

demidov zaten bu oyunda müthis kanka
    Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]

demidov çok iyi adam. gerçekte de takip ediyorum. iyi liglere gidecek gelecek senelerde. bir de alexander tettey var rosenborg'da onu da almayı deneyebilirsin. ilerde değeri baya artıyor. hem de yabancı değil. yabancı kontenjanın varsa da anthony annan'a bakmanı tavsiye ederi. per ciljan skjelbred'den hiç bahsetmiyorum bile. ben de değeri 7.5 M euro oldu.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

demidov çok iyi adam. gerçekte de takip ediyorum. iyi liglere gidecek gelecek senelerde. bir de alexander tettey var rosenborg'da onu da almayı deneyebilirsin. ilerde değeri baya artıyor. hem de yabancı değil. yabancı kontenjanın varsa da anthony annan'a bakmanı tavsiye ederi. per ciljan skjelbred'den hiç bahsetmiyorum bile. ben de değeri 7.5 M euro oldu.
    kontenjan dolu malesef.. skjelbred'de sene başında betise gitti 3 milyon pounda. tettey takibimde zaten.

o bu değil de başkan kıydı cillop gibi adama
    1,7 milyona satıyodu, ben 2 milyona kulüplere önerdim. benim önerdiğim takımı kabul etti...

muhteşem bir adamdı ama ne yazıkki gidecek.
    ulan başkan 2 yıl daha sabretsen en az 7-8 milyona itelerdim ben bu çocuğu.

Allah'tan başkan değişti, inşallah diğeri gibi pinti değildir.

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

Baskan iyi kıyım yapıyo :

Quote Originally Posted by S4mp1y0N View Post
    kontenjan dolu malesef.. skjelbred'de sene başında betise gitti 3 milyon pounda. tettey takibimde zaten.

o bu değil de başkan kıydı cillop gibi adama
    1,7 milyona satıyodu, ben 2 milyona kulüplere önerdim. benim önerdiğim takımı kabul etti...

muhteşem bir adamdı ama ne yazıkki gidecek.
    ulan başkan 2 yıl daha sabretsen en az 7-8 milyona itelerdim ben bu çocuğu.

Allah'tan başkan değişti, inşallah diğeri gibi pinti değildir.
    ben oyunun ilk senesinde aldım ruben'i 1.1e yedek kaldı bende baya çünkü sol kanat olarak düşünüyodum ve solda abdou razack traore vardı. ama çok iyi gelişti oynamamasına rağmen çok. bir de kardeşi olması lazım ruben'in markus. o da gelişiyor ileride.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Başkan parayı masaya koyarsa olay tamam yoksa yandı gülüm keten helva

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Prince2005 View Post
    Baskan iyi kıyım yapıyo :
    öyle valla kanka

Norveç kupası 2. tur.

Norveç kupası 3. tur.

13. hafta

14. hafta

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Güzel gidiyorsun. Bu sene de sampiyonluk gelecek galiba
    TariboWest

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

kanka norvec te isveç te acaip iyi regenler cıkıyo bence bunları degerlendir..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

15. hafta

Lig tablosu

Christian Keller bedelsiz olarak takıma transfer oldu..
    Uzun maratonda iyi bir alternatif olacak sağ kanatta.

Herkeze iyi geceler, tatlı rüyalar

Artık yatalım, yarın devam ederiz.
    Görüşmek üzere.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Güzel gidiyorsun. Bu sene de sampiyonluk gelecek galiba
    İnşallah gelecek

kanka norvec te isveç te acaip iyi regenler cıkıyo bence bunları degerlendir..
    Kanka araştırıyorum, bulursam hiç affetmem formayı giydiririm
    Last edited by S4mp1y0N : 21.Temmuz.2009 at 05:40 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

kanka 1 sezon daha sonra ucusa gec yav

Nesil
    2006
    Yer
    11

2. şampiyonluğunda hayırlı olsun şimdidenbenim 07 Viking kariyerimde de gabrielsen sağ bekimditransferlerin müthiş özellikle demidov-ochirosii-cristaldo. bu arada forvette cristaldo iyi fakat teknik olarak aynı, fiziksel ve zihinsel olarak ondan çok daha kaliteli bi forvet olan Nikola Kalinici öneririm.Sana biraz tuzlu gelir tabiAma aldığın takdirde ligi zaten geç, avrupada senin standardında bi takımı uçurabilecek kapasitede bi forvet, buna kefilimJenssen adına üzgünüm Eğer yerine ofansif bi orta saha düşünüosan BATE takımının 2 yıldızı Krivets ve Sivakovu önerebilirim, özellikle krivets.defansif olarak ajilore,haruna veya annanı önericektim yabancı sıkıntın varmış galibaŞL yi iple çekiyorumBaşarılar...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

kanka 1 sezon daha sonra ucusa gec yav
    tamam kanka geçicem sabret

Quote Originally Posted by Lim11 View Post
    2. şampiyonluğunda hayırlı olsun şimdidenbenim 07 Viking kariyerimde de gabrielsen sağ bekimditransferlerin müthiş özellikle demidov-ochirosii-cristaldo. bu arada forvette cristaldo iyi fakat teknik olarak aynı, fiziksel ve zihinsel olarak ondan çok daha kaliteli bi forvet olan Nikola Kalinici öneririm.Sana biraz tuzlu gelir tabiAma aldığın takdirde ligi zaten geç, avrupada senin standardında bi takımı uçurabilecek kapasitede bi forvet, buna kefilimJenssen adına üzgünüm Eğer yerine ofansif bi orta saha düşünüosan BATE takımının 2 yıldızı Krivets ve Sivakovu önerebilirim, özellikle krivets.defansif olarak ajilore,haruna veya annanı önericektim yabancı sıkıntın varmış galibaŞL yi iple çekiyorumBaşarılar...
    Şampiyon olacağız heralde böyle devam edersek
    açık konuşmak gerekirse cristaldo beklentilerimin çok çok altında performans sergiliyor. dünyanın parasını ödedik gol atamıyor herif. zaten gelir gelmez sakatlandı e kolay değil tabi güney amerikanın sıcak çayırlarından gelip de norveçin buzlu yollarında yürümek

Kalinic çok pahalı, şuanda 15 kulüp izliyor zaten kendisini almam neredeyse imkansız.. başka forvet önerilerin olursa memnun olurum.. özellikle fizik olarak güçlü ve yırtıcı birşey istiyorum, malum tek forvet oynuyorum.

krivets'i sene başında almak üzereyken araya fransız bir takım girdi ve elimden kaptı cillop gibi adamı

şampiyonlar ligi ön eleme kuraları çekildi rakibimiz malta ekibi Marsaxlokk oldu çok kolay bir kura rahat geçeceğimizi düşünüyorum.

Last edited by S4mp1y0N : 21.Temmuz.2009 at 16:49

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

16. hafta

17. hafta

Şampiyonlar Ligi ön eleme maçları:

ilk maç:

ikinci maç:

bir üst turdaki rakibimiz Slovakya ekibi Kosice.

bu turu da kolay geçersin. umarım tromso yu şampiyonlar liginde izletirsin bize...

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Cok iyi gidiyorsun. 7-0 lık mac süper olmus ŞL de bu turu gecersen 3. ön eleme var. Allah kolaylık versin
    TariboWest

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

18. hafta

19. hafta

20. hafta

Puan tablosu:

Norveç kupası 4. tur

Norveç kupası çeyrek final:

Şampiyonlar ligi ön eleme:

ilk maç:

ikinci maç

yeni rakibimiz:

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Valla geçmiş maçlara birşey demicem Feyyaz abi Yannız Cristaldo'nun elinde patlaması gerçekten kötü olmuş

Son olarak Lech'i geçersen gruplara kalıyorsun sanırım, yanlış mıyım ? Gruplara kalıyorsan eğer Allah yardımcın olsun abi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

TROMSO ŞAMPİYONLAR LİGİNDE BÜTÜN ÖN ELEMELERİ GEÇEREK GRUPLARA KALMAYI BAŞARDI...

ARTIK AVRUPA ARENASINDA KENDİMİZİ İSPATLAMA ZAMANI...

Polonya ekibini eleyerek gruplara kalmayı başardık.

ilk maç

ikinci maç

işte grubumuz...
    hedefimiz 3. olup uefaya gidebilmek...

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    bu turu da kolay geçersin. umarım tromso yu şampiyonlar liginde izletirsin bize...
    Cok iyi gidiyorsun. 7-0 lık mac süper olmus ŞL de bu turu gecersen 3. ön eleme var. Allah kolaylık versin
    Valla geçmiş maçlara birşey demicem Feyyaz abi Yannız Cristaldo'nun elinde patlaması gerçekten kötü olmuş

Son olarak Lech'i geçersen gruplara kalıyorsun sanırım, yanlış mıyım ? Gruplara kalıyorsan eğer Allah yardımcın olsun abi
    Şampiyonlar liginde gruplara kaldık.
    kafadan 4 milyon pound geldi kasaya
    artık bütçemizi de yavaş yavaş düzeltiyoruz, seneye çeyrek final felan görürsek kimse şaşırmasın
    Last edited by S4mp1y0N : 21.Temmuz.2009 at 20:00 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Benfica ve Spartak'tan 4er puan koparırsan gruptan bile çıkarsın Feyyaz abi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Benfica ve Spartak'tan 4er puan koparırsan gruptan bile çıkarsın Feyyaz abi
    İnşallah kardeşim

Bu arada ticari kulüp anlaşmamızı da yaptık amerika'dan bir kulüple..

Nesil
    2006
    Yer
    11

Cristaldo ve o tarz oyuncular genelde hüsran çıkıyo maalesef.Ama ben snn oynadığın ligin kalitesini düşünerek büyük bi transfer yaptığını düşünmüştüm, yanılmışım.Cristaldo ve o tarz derken; teknik özellikleri çok iyi, fiziksel ve mental yada fiziksel özellikleri kötü olan oyuncular fos çıkıyo.Kalinic de bence sonuna kadar uğraş olmassa eğer Winston Parks senin sistemine ve istediğin yırtıcı forvet pozisyonuna en uygun alabileceğin isim diye düşünüyorum.Gerçi targetman tarzımı oynuosun yoksa strikermi bilmiorum ama eğer bitirici forvetler de sistemine uyarsa Corinthians dan Dentinho,Vasco dan Teixeira yı öneririm.Özellikle Dent. cok iyi gelişim gösterio.Ha forvet olarak düşünmessen yine Dent.i sol, teixeirayı sağ ve sol kanatlardada kullanmak için alabilirsin.At.Paranaense deki choco da müthiş gelişir bak.Hearts a 6.5M$ almıştım 19M$a Fulhama satmıştım aklında bulunsunGöbeğe Jenssen den 1.5 gömlek daha üstün Salamiyi alabilirsen müthiş bi iş başarırsınTabi bu saydıklarımın hepsinin bonservisleri pahalı gelebilir."900K bütçe vermiş olan Heartsa ilk sezon sonu 24M$ verip Marquinhosu almış biri olarak ne yapar eder bu kalitede isimler alırdım yerinde olsam"Bu saydıklarım yabancı kontenjanına takılır, paran yetmez orasını bilememAma dediğim gibi avrupada bi yerlere gelmek adına gelen her oyuncu, yerine aldığın oyuncundan daha kaliteli olmalı

ŞL grubuna gelince.Eleme turlarını geçip gruplara kalmışsın tebrik ederimİlk msjımda da dediğim gibi snn için 3. olup Uefa ya gitmen başarıdır, ilk sezonun için ve inşallahda en kötü bu şekilde olur.Benfica ve Spartak dan birinden 3 dierinden 4 cıkarırsan ztn Uefa garanti gibi bişey olur.Ama yine de düşünmüyo deilim niye çıkamayasın dieNeyse bakalım grup macları başlasın 1-2 mac oyna belli olur az çok durumunBaşarılar...

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Gruplara kalmıssın. Tebrikler UEFA ya gitsen yeterli bence
    TariboWest

Sayfa 3 / 8 İlkİlk 12345 ... SonSon

Mesaj Yetkileri