1 ile 30 arası toplam 220 sonuç

Konu: Tromso Defterini Kapattık... Bayer Leverkusen'i Dünya Devi Yapacağız. ( 4. Sezon )

Hybrid View

güzel başlamıssın lige. gönlüm rosenborg'dan yana ama sen alıcaksın gibi ligi
    bu arada defansın çok sağlam olmuş. ben de rosenborg'da tore reginuissen'i almıştım demidov'un yanına takım gol yemiyordu. ayrıca öneri olarak şunu söylemek istiyorum. beklerini okla ileri çıkarmayı deneyebilirsin. beklerin buna uygun. bindirmeler çok etkili oluyor.

oynadığım taktik de seninkiyle aynı. beklerin okları dışında...
    Last edited by demirhanmurat38 : 21.Temmuz.2009 at 03:44 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by demirhanmurat38 View Post
    güzel başlamıssın lige. gönlüm rosenborg'dan yana ama sen alıcaksın gibi ligi
    bu arada defansın çok sağlam olmuş. ben de rosenborg'da tore reginuissen'i almıştım demidov'un yanına takım gol yemiyordu. ayrıca öneri olarak şunu söylemek istiyorum. beklerini okla ileri çıkarmayı deneyebilirsin. beklerin buna uygun. bindirmeler çok etkili oluyor.

oynadığım taktik de seninkiyle aynı. beklerin okları dışında...
    Aynen defansım taş gibi...
    sağ bekimi bilirsin zaten, gerçekten harika bi oyuncu. tek dezavantajı 12 olan hızı ve hızlanması..

zaten milli takımda da oynuyor.
    sol beklerim de idare eder.

salvio canavar gibi... sağ şeridi otobana çevirdi, çok penaltı kazandım sayesinde

çevik ve güçsüz olduğu için daldılarmı düşüyor hemen

Mesaj Yetkileri