1 ile 30 arası toplam 220 sonuç

Konu: Tromso Defterini Kapattık... Bayer Leverkusen'i Dünya Devi Yapacağız. ( 4. Sezon )

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    11

2. şampiyonluğunda hayırlı olsun şimdidenbenim 07 Viking kariyerimde de gabrielsen sağ bekimditransferlerin müthiş özellikle demidov-ochirosii-cristaldo. bu arada forvette cristaldo iyi fakat teknik olarak aynı, fiziksel ve zihinsel olarak ondan çok daha kaliteli bi forvet olan Nikola Kalinici öneririm.Sana biraz tuzlu gelir tabiAma aldığın takdirde ligi zaten geç, avrupada senin standardında bi takımı uçurabilecek kapasitede bi forvet, buna kefilimJenssen adına üzgünüm Eğer yerine ofansif bi orta saha düşünüosan BATE takımının 2 yıldızı Krivets ve Sivakovu önerebilirim, özellikle krivets.defansif olarak ajilore,haruna veya annanı önericektim yabancı sıkıntın varmış galibaŞL yi iple çekiyorumBaşarılar...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Prince2005 View Post
    kanka 1 sezon daha sonra ucusa gec yav
    tamam kanka geçicem sabret

Quote Originally Posted by Lim11 View Post
    2. şampiyonluğunda hayırlı olsun şimdidenbenim 07 Viking kariyerimde de gabrielsen sağ bekimditransferlerin müthiş özellikle demidov-ochirosii-cristaldo. bu arada forvette cristaldo iyi fakat teknik olarak aynı, fiziksel ve zihinsel olarak ondan çok daha kaliteli bi forvet olan Nikola Kalinici öneririm.Sana biraz tuzlu gelir tabiAma aldığın takdirde ligi zaten geç, avrupada senin standardında bi takımı uçurabilecek kapasitede bi forvet, buna kefilimJenssen adına üzgünüm Eğer yerine ofansif bi orta saha düşünüosan BATE takımının 2 yıldızı Krivets ve Sivakovu önerebilirim, özellikle krivets.defansif olarak ajilore,haruna veya annanı önericektim yabancı sıkıntın varmış galibaŞL yi iple çekiyorumBaşarılar...
    Şampiyon olacağız heralde böyle devam edersek
    açık konuşmak gerekirse cristaldo beklentilerimin çok çok altında performans sergiliyor. dünyanın parasını ödedik gol atamıyor herif. zaten gelir gelmez sakatlandı e kolay değil tabi güney amerikanın sıcak çayırlarından gelip de norveçin buzlu yollarında yürümek

Kalinic çok pahalı, şuanda 15 kulüp izliyor zaten kendisini almam neredeyse imkansız.. başka forvet önerilerin olursa memnun olurum.. özellikle fizik olarak güçlü ve yırtıcı birşey istiyorum, malum tek forvet oynuyorum.

krivets'i sene başında almak üzereyken araya fransız bir takım girdi ve elimden kaptı cillop gibi adamı

şampiyonlar ligi ön eleme kuraları çekildi rakibimiz malta ekibi Marsaxlokk oldu çok kolay bir kura rahat geçeceğimizi düşünüyorum.

Last edited by S4mp1y0N : 21.Temmuz.2009 at 16:49

Mesaj Yetkileri