Serdar Eylik'in gözüme çarpan ilk özellikleri pass, pace ve first touch. Bu izlenimimi şuan oynanan Tobol maçından elde ettim fakat zaten bu çocuk kampta da iyi işler yapmıştı diye hatırlıyorum
Bu arada Ömer abi Serdar için -9 pa düşünülüyor mu?
Serdar Eylik'in gözüme çarpan ilk özellikleri pass, pace ve first touch. Bu izlenimimi şuan oynanan Tobol maçından elde ettim fakat zaten bu çocuk kampta da iyi işler yapmıştı diye hatırlıyorum
Bu arada Ömer abi Serdar için -9 pa düşünülüyor mu?
(/s)
Yaptığı eleştiri yapıcı bir eleştiri değil.Bu oyuncunun neden öyle olması gerektiğini açıklarsan belki de senin istediğin şekilde olacak ancak.Niye -9 değil gibi bir yaklaşım çok alakasız kalıyor.
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=68578
Hemen geldiğini belli ediyosunMaşallah.
Semih Kaya daha kaç profesyonel maç oynadı ? -8 onda ışık görüldüğü için verildi. Profesyonel olarak 10 maç oynamamış adama -9 vermek asıl intihardır. İtalyanlar yaptılar geçen sene -10 verdiler Fiorillo'ya ( daha ilk sezonuydu profesyonel olarak ) onlarda hatasından döndüler ve düşürdüler o adamı. Türk oyunculardan Sercan Yıldırım şu anda -9 alacak büyük ihtimalle ondada kimsenin itirazı olmaz sanırım.
belli ediyorum? neyi belli ediyorum? sen mesajı nasıl algılamak istiyorsan öyle algılıyorsun başkası yazsa aynı tepkiyi vermezdin. gayet normal bir eleştiri yaptım. herşeye bir kulp bulmayı bırakın da yapıcı olmayı tarafsız olmayı deneyin.
konuya gelecek olursak; henri saivet, feghouli gibi adamlar da -10 a sahip(fiorillo yu yazmıyorum sen yazmışsın, ayrıca düzeltilmedi hala -10 9.0.3 te..). peki bu adamlar kaç maç profesyonel oynadı? profesyonel maç oynamasını bekleyeceksek nerede kaşiflik nerede scoutluk? paf ta iken ne kadar başarılı olduğunu biliyoruz. ona verme buna verme.. kim yıldız olacak o zaman yıldız kıstası nedir 17-18 yaşındaki bir adam için?
[quote=ForCimbom;1501324]belli ediyorum? neyi belli ediyorum? sen mesajı nasıl algılamak istiyorsan öyle algılıyorsun başkası yazsa aynı tepkiyi vermezdin. gayet normal bir eleştiri yaptım. herşeye bir kulp bulmayı bırakın da yapıcı olmayı tarafsız olmayı deneyin.
konuya gelecek olursak; henri saivet, feghouli gibi adamlar da -10 a sahip(fiorillo yu yazmıyorum sen yazmışsın, ayrıca düzeltilmedi hala -10 9.0.3 te..). peki bu adamlar kaç maç profesyonel oynadı? profesyonel maç oynamasını bekleyeceksek nerede kaşiflik nerede scoutluk? paf ta iken ne kadar başarılı olduğunu biliyoruz. ona verme buna verme.. kim yıldız olacak o zaman yıldız kıstası nedir 17-18 yaşındaki bir adam için?[/quote]
su bolume katiliyorum gecmise degil gelecege bakmak lazim semihin -9 alamama sebebi onceki senelerden kendini fazla onemsemeyen sonen oyuncularmi onlarda -9 du ve sonduler bu yuzden semih -9 olamazmi ne kadar alakasiz bir sey her oyuncu ayri degerlendirlmeli
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.