Quote Originally Posted by vuque View Post
Burada Benimde Sormak İstediğim Şeyler Var Fenerbahçe İle İlgili.
Özer Hurmacı'nın Profili Gereken Seviyeye Getirilecek Mi?Bu Adam Bence Türkiye'nin R.Quaresma'sı(CR9'u Demiyorum.Çünkü Quaresma Çok Daha Teknik Bir Oyuncu.)Çok Güzel Çalımları Ve Ortaları Var.Ligde Bu Sene Yaptıklarından'da Belli Olur Bu Zaten.Gereken Seviyeye Çekilir Umarım.Ve Güzel Falsolu Ortaları Var Curls Ball Özelliği Eklenecek Mi Kendisine?
Gökhan Gönül'de Ne Gibi Değişiklikler Olacak? Bence Biraz Geliştirilmesi Lazım.Gün Geçtikçe İyiye Gidiyor G.G
Güiza'da Ne Gibi Değişiklikler Olacak?9.3.0'la Beraber Güiza'nın Bazı Özellikleri Düşmüştü Ve Sezon İçerisinde Fazla Gol Atamıyordu Güiza.Gerçekte İse Ligin 2. Yarısı Biraz Toparlandı Ve Kalitesinin Ne Derece Olduğunun Sinyallerini Verdi.Özellikle Derbiler Ve Önemli Maçlardaki Başarısı Oyundada Yansıtılacak Mı? Düşürülen Özellikleri Geri Verilecek Mi? Ayrıca Preffered Moves'a Likes To Lob Keeper Yani Aşırtma Goller Atmayı Sever Eklenecek Mi?Bu Sene Attığı Aşırtma Goller Aklımızda Hep Rüştü Özellikle Bu Konudan Çok Şikayetçi
Volkan Babacan'ın Profilinde Ne Gibi Değişiklikler Olacak?Herkes Bu Sezonki Maçlarında Onu Beğenmesede Fenerbahçe İçin Yeterli Değil Desede Ben Kendisini Beğeniyorum.Görev Aldığı Maçlarda Yenilen Gollerde Bence Kişisel Hatası Yoktu.Gelecek Vaad Eden Bir Kaleci Ve Bence Gereken Özen Gösterilirse 3 Sene İçerisinde Avrupa'da Adından Söz Ettirebilecek Bir Kaleci.
Benim Merak Ettiğim Şeyler Bunlar.Biraz Uzun Oldu Kusura Bakmayın.Şimdiden Teşekkürler Ve Çalışmalarınızda Başarılar...

v.babacan -8 pa var. yani ömer abinin deyimiyle en kötü petkovic, ivankov vs. , en iyi de palop, enke, doni gibi bir kaleci olacaktır. kaldı ki v.babacan öyle ahım şahım bir top da oynamadı dediğin gibi, bence yeterli.

özer in zihinsel özellikleri biraz geliştirilebilir , teknik özellikleri ve fiziği gayet gerçeğe yakın. çok abartılması da olmaz, çünkü zaten iyi potansiyeli var(153 pa 160 a tamamlana da bilir), daha gelişecek.

g.gönül konusuna katılıyorum. azıcık bir oynamayla daha reel bir g.g. oluşturulabilir. ama fazla değil.