Quote Originally Posted by vuque View Post
Öncelikle Yorumun İçin Teşekkürler.
V.Babacan'da -8 Pa Var Demişsin.Bilmiyordum Öğrendim.Teşekkürler.Yukarıda Yazdığın Kaleciler Ayarında Olacağını Düşünüyorum Bende Zaten.Enke-Palop-Doni.
Özer'in Teknik Özellikleri bencede Abartılmamalı Ama Mesela Bi Orta Yapması 17 Seviyesine Getirilebilir Diye Düşünüyorum.Teknik Özellikleri 16-17 Seviyesinde Olabilir Özer'in.Zihinsel Özelliklerinin Gelişmesi Gerektiğinede Katılıyorum.Evet Potansiyeli Var Ve Bunu Göstermeye Başlıyor.Bence Bu Sene Yeterli Şans'ı Bulursa Dahada Gösterecek.Dediğin Gibi Belki Çok Bir Değişiklik Olmaz Potansiyel Gelişmesi Beklenir.Ama En Azından Curls Ball Özelliği Eklenmeli Diye Düşünüyorum.
G.G Konusunda Bende Çok Fazla Geliştirme Taraftarı Değilim.Fazlası Abartı Olur.Ama Şu Anda Oyundaki(9.3.0)'daki G.G'den Daha İyi Bir G.G Olması Gerektiğide Gerçek
Araştırmacılar Gerekeni Yapacaklardır Diye Düşünüyorum...
şimdi şöyle bir şey var. ben orta yapması konusunda çok iyi bilgim yok nitekim kanattan daha çok orta saha oynayan bir futbolcu. fakat dediğin şey "curls ball" ile alakalıysa bu özellik değil, PPM dir. Bu da eklenir. ama bir ofansif orta saha oyuncusu için 17 crossing fazla olur. zaten "14" mevcut crossing değeri. ayrıca uzun bir sakatlıktan çıktı. çok fazla gelişme de beklememek lazım, zaten 9.0.3 yama hazırlanırken özer in iyi performansıyla birlikte gözden geçirildi. ama ben iyi oyuncu olduğunu düşünüyorum , 155-160 pa verilebilir.

iyi günler..