Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
v.babacan -8 pa var. yani ömer abinin deyimiyle en kötü petkovic, ivankov vs. , en iyi de palop, enke, doni gibi bir kaleci olacaktır. kaldı ki v.babacan öyle ahım şahım bir top da oynamadı dediğin gibi, bence yeterli.

özer in zihinsel özellikleri biraz geliştirilebilir , teknik özellikleri ve fiziği gayet gerçeğe yakın. çok abartılması da olmaz, çünkü zaten iyi potansiyeli var, daha gelişecek.

g.gönül konusuna katılıyorum. azıcık bir oynamayla daha reel bir g.g. oluşturulabilir. ama fazla değil.
Öncelikle Yorumun İçin Teşekkürler.
V.Babacan'da -8 Pa Var Demişsin.Bilmiyordum Öğrendim.Teşekkürler.Yukarıda Yazdığın Kaleciler Ayarında Olacağını Düşünüyorum Bende Zaten.Enke-Palop-Doni.
Özer'in Teknik Özellikleri bencede Abartılmamalı Ama Mesela Bi Orta Yapması 17 Seviyesine Getirilebilir Diye Düşünüyorum.Teknik Özellikleri 16-17 Seviyesinde Olabilir Özer'in.Zihinsel Özelliklerinin Gelişmesi Gerektiğinede Katılıyorum.Evet Potansiyeli Var Ve Bunu Göstermeye Başlıyor.Bence Bu Sene Yeterli Şans'ı Bulursa Dahada Gösterecek.Dediğin Gibi Belki Çok Bir Değişiklik Olmaz Potansiyel Gelişmesi Beklenir.Ama En Azından Curls Ball Özelliği Eklenmeli Diye Düşünüyorum.
G.G Konusunda Bende Çok Fazla Geliştirme Taraftarı Değilim.Fazlası Abartı Olur.Ama Şu Anda Oyundaki(9.3.0)'daki G.G'den Daha İyi Bir G.G Olması Gerektiğide Gerçek
Araştırmacılar Gerekeni Yapacaklardır Diye Düşünüyorum...