Quote Originally Posted by Mookie View Post
Arda'nın fiziği ve gücü gayet yerinde. İkili mücadelelerde kendini yere atmıyor, Lincoln'ün "İLLALLAAAAAAH" dediği, uğruna kaç defa basın açıklaması yaptığı tekmeleri kendisi de yediği halde doğru düzgün sakatlanmıyor. Arda 100 metre sprinteri olmayabilir, Walcott gibi Agbonlahor gibi 100 metreyi 10.5 saniyede koşmuyor, ancak kısa mesafede hızlanması ve PES'te "Dribbling speed" diye tabir edilen kavramı oldukça iyi. Açıkçası hızı 13-14'ü geçmez, ama hızlanmasının 15-16, belki de 17 olması gerektiğinden yanayım; ayrıca çeviklik kavramında Türkiye'nin ve dünyanın sayılı oyuncularından biridir. Topu da ayrıca iyi saklar, gayet de iyi orta yapar. Bu kadar. Tuncay da asla Arda'dan daha özellikli bir oyuncu değildir.

Gökhan Gönül'e gelince, o adam dünyanın en iyi 10 sağ beki arasındaysa ben de futbolu bilmiyorum. Sağ baştan sayıyoruz: Maicon-Dani Alves-Javier Zanetti-Jose Bosingwa-Sergio Ramos-Zambrotta-Lahm-Capdevilla-Grygera-Arbeloa.. Aa noldu ? Gökhan Gönül yok ? Niye acaba ?!?
Dedigin adamları bende saydım..Capdevilla sol bek bu arada..Onlardan sonra Gökhan gelir dedim..

Hız=Tuncay
Teknik=Arda
Kafa=Tuncay
Güc=Tuncay
Gol atma becerisi=Tuncay
Sut=Tuncay

Arda'nın Tuncay'dan daha fazla özelligini saysana bana..Arda Dünya'nın sayılı oyuncularından biriyse Gökhan'da Dünya'nın sayılı beklerinden biridir diyorum bende.