1 ile 30 arası toplam 87 sonuç

Konu: Trabzon'u devler bekliyor

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by Fietra 10 View Post
    iyi de Türk takımları zaten en allttan başlamıyormuydu turnuvalara 5-10 yıl öncesine kadar..Şampiyonlar Liginde hiç grup aşamasına kalamadık dogrudur zaten en büyük eksiğimiz de bu fakat son yllarda hiç Avupa'ya gittimi derken geçen sene gitmedik sadece son yıllarda hatırladıgım bu..Ha şuna katılırım Trabzonspor'dan güçlü takım var çogu eler Trabzonspor'u buna birşey demedim dememde zaten..Benim asıl problemim bazı gençlerin bilmeden sallaması..
    söylemek istedigim 3 tane ön eleme turu oynarsın ilk ikisi cok kolay takımlarla olur elersin sonra biraz dişli takım geldiginde elenirsin bunu istatistik olarak önümüze bakın biz avrupada istatistiklerde sizden basarılıyız dersin falan bu yanlıs bi yöntem olur eleme turlarında atılan goller bile istatistikten sayılmıyo gol krallıklarında en basiti katıldı mı derken eleme oynamanın dısında bi sonraki turları kast etmistim zaten uefa cl falan
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by sananes View Post
    söylemek istedigim 3 tane ön eleme turu oynarsın ilk ikisi cok kolay takımlarla olur elersin sonra biraz dişli takım geldiginde elenirsin bunu istatistik olarak önümüze bakın biz avrupada istatistiklerde sizden basarılıyız dersin falan bu yanlıs bi yöntem olur eleme turlarında atılan goller bile istatistikten sayılmıyo gol krallıklarında en basiti katıldı mı derken eleme oynamanın dısında bi sonraki turları kast etmistim zaten uefa cl falan
    Dediğim gibi Cl'de gruplara kalamadık.3.Ön eleme kapsıından dönmüşlğümüz var 2 defa..Onu hatırlıyorum..Şampiyon Klüpler kupası ve UEFA kupası eleme usulü oynanıyordu eskiden.. dolayısıyla grup kavramı yeni yeni girdi futbola..Cl'de 93 UEFA'da da 3-4 yıl oldu heralde..

Mesaj Yetkileri