1 ile 30 arası toplam 87 sonuç

Konu: Trabzon'u devler bekliyor

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Önceden başarılı olmayan bi kulüp hiç olamayacak diye bir kaide yok tartışmak yersiz şuanda.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by kaanali View Post
    Önceden başarılı olmayan bi kulüp hiç olamayacak diye bir kaide yok tartışmak yersiz şuanda.

Arkadaş "Trabzonspor Avrupa'da her zaman başarısız olammıştır " dedi başarılı olduğunu hiç hatırlamıyorum en büyük başarısını sordum ben de.Tartışmıyoruz merak ettim gerçekten neymiş en büyük başarısı.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post

Arkadaş "Trabzonspor Avrupa'da her zaman başarısız olammıştır " dedi başarılı olduğunu hiç hatırlamıyorum en büyük başarısını sordum ben de.Tartışmıyoruz merak ettim gerçekten neymiş en büyük başarısı.
    tunuva anlamında 4 kez çeyrek final kapısından döndük diyorum ister başarı say ister başarısızlık bunu senle tartışmak istemiyorum 3.defa yazıyorum çünkü..ha maç maç başarı diyorsan onları da yazayım istersen?

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Fietra 10 View Post
    tunuva anlamında 4 kez çeyrek final kapısından döndük diyorum ister başarı say ister başarısızlık bunu senle tartışmak istemiyorum 3.defa yazıyorum çünkü..ha maç maç başarı diyorsan onları da yazayım istersen?

Gerek yok o kadar yazmana..Siz inanın Trabzonspor'un başarılar elde edeceğine ama ben inanmıyorum.Başarılı olup olamayacağını görücez zaten yakında.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post

Gerek yok o kadar yazmana..Siz inanın Trabzonspor'un başarılar elde edeceğine ama ben inanmıyorum.Başarılı olup olamayacağını görücez zaten yakında.
    iyide sen bunu demedin bunu diyen bir çok kişi var katılırımda.. bazı rakipleri göünce katılmamak elde değil..Öyle rakipler varki elenirsek kimse birşey diyemez takıma..Sen farklı noktaya temas ettin..Başarılı olamamıştır dedin..

Mesaj Yetkileri