Originally Posted by
Fietra 10
yok artık gerçekten algıda ciddi problem var..Şampiyonluga oynamak şampiyon olmak değildir..arda arda şampiyon olmak hiç değildir..Fenerbahçesinden Glatasrayına Beşiktaşına hepsi her sene şampiyonluga oynamıyor mu parola bu değil mi peki bu takımların 3 ü her sene şampiyonmu oluyor? bir takımın bilmem kaç yıldır şampiyon olmaması onun hedefini değiştirmez..bizi geçtim ilk aklıma gelen Schalke 1950 küsürden beri şampiyon olamıyorlar peki bu takım neye oynuyor her sene kafayı hedeflemiyormu ? Bırakın allah aşkına gittikçe çocuklaşıyorsunuz..Ha birde 26 yıldır şampiyon olamadıgımız için 3-4 bitirdiğimiz için kopuyor bu fırtına..4.lük başarı olsa geçen sene Ersu Yanal ondan önce onca teknik adam ve yönetim gitmezdi..
Ard arda mı dedim..Arada sampiyon olur hic olmazsa dedim iyi oku..Fenerbahce,Galatasaray ver Besiktas'tan baska senelerdir lig sampiyonlugunu alan var mı ? Bende diyorum ki Trabzon eger gercekten sampiyonluga oynuyorsa arada da sampiyon olsun görelim..Ersun Yanal basarısızlık yüzünden degil vizyonsuzluk yüzünden gitti..Hicbir aklı basında yönetim o durumda göndermezdi..
Evet 3 büyüklerin 3ünden biri hersene mutlaka sampiyon oluyor..Biri olmazsa digeri oluyor..Trabzon'da sampiyonluga oynuyorsa o da sampiyon olur arada..Sampiyon olamıyorsan sampiyonluga oynamanın ne anlamı kalıyor ? O zaman Bursaspor'da sampiyonluga oynuyor sampiyon olamıyor ama madem sampiyon olmak degil Bursa'da sampiyonluga oynayan takımlardan biridir senin görüsüne göre..
Neyse topic icin son postum benim görüsüm bu.
Yüregimdeki sevdan cubuklu forman..! 222 mac 103 gol 108 asist Alex De Souza..!