Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 87 arası toplam 87 sonuç

Konu: Trabzon'u devler bekliyor

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by 2pac View Post
    Sampiyonluga oynayan takımın aradada sampiyon olması lazım degil mi..Avrupa Kupalarına gitmeye oynuyor denebilir ama sampiyonluga oynuyor lafı cok fazla bence..Örnegin bugün Fenerbahce veya Galatarasay ligi 2-3 veya 4.bitirse basarısız sayılır fırtınalar kopar..Ama Trabzon bu sıralarda bitirdiginde basarısız sayılmaz..Aradaki farkı anlatmaya calısıyorum..

yok artık gerçekten algıda ciddi problem var..Şampiyonluga oynamak şampiyon olmak değildir..arda arda şampiyon olmak hiç değildir..Fenerbahçesinden Glatasrayına Beşiktaşına hepsi her sene şampiyonluga oynamıyor mu parola bu değil mi peki bu takımların 3 ü her sene şampiyonmu oluyor? bir takımın bilmem kaç yıldır şampiyon olmaması onun hedefini değiştirmez..bizi geçtim ilk aklıma gelen Schalke 1950 küsürden beri şampiyon olamıyorlar peki bu takım neye oynuyor her sene kafayı hedeflemiyormu ? Bırakın allah aşkına gittikçe çocuklaşıyorsunuz..Ha birde 26 yıldır şampiyon olamadıgımız için 3-4 bitirdiğimiz için kopuyor bu fırtına..4.lük başarı olsa geçen sene Ersu Yanal ondan önce onca teknik adam ve yönetim gitmezdi..

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bana göre hiç bir Türk takımı başarılı değil. Başarılı olması için; Tr Ligi'ndeki yada Türkiye kupasındaki gibi bir geçmişleri olmalı. Gs kaç sezondur Ş.L yok? Bjk ne yapmış? Fenerbahçe bir kaç yıla kadar kaç tur gitmiş? Tartışıyoruz ama sanki her bir takım daha önce 3 kez UEFA kazanmış 1 kez C.L kaldırmış gibi. Gs büyük iş yaptı ve kupa aldı ve o sezonun ve bir kaç yılın başarılı ekibiydi ama günümüzde Gs veya diğer takımlarımıza Avrupa'da başarılı diyemeyiz. Sürekliliği olmadığı için başarı sadece geçmişte kalıyor. Mesela Not. Forest Avrupa'da geçmişe oranla bizim tüm takımlarımızdan daha başarılı. Ama şuan yok. O hesap. Gs geçmişte başarılı mıydı evet çok güzeldi. Fener bir kaç yıldır toparlandı. Başarı olması için Bir Alman kulüpleri gibi Trabzon'un, Beşiktaş'ın en kötü 1 kez UEFA kaldırması yada her sene Avrupa'da Cl yada UEFA'da farketmez gruptan çıkıp adından söz ettirmesi gerek. Başarı diye buna derim.

Şuanda başarılı Türk takımı yok. Geçmişteki bir iki galibiyet bana göre Avrupa kupalarında başarı değil sadece büyük yada tarihi bir maç zaferidir. Gs'nin kupaları başarıdır ama günümüzü ele aldığımız için geride kaldı. Tıpkı Forest gibi.

Bu sene Gs ile Fb finaldeler. Fb li olarak bekliyorum. Allah o günleri de gösterir inş. Ne kadar muhteşem bir şey olur
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Şu iyi ayırt edilsin; Türk takımları Avrupa'da başarılı olmuşmu? Bazıları evet, bazıları kısmen...

Ama Türk takımları Avrupa'da başarılı mıdır deyince şimdiki zaman girdiği için Hayır cevabı gelmekte.
    Last edited by SAİT71 : 02.Ağustos.2009 at 05:51 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Fietra 10 View Post
    yok artık gerçekten algıda ciddi problem var..Şampiyonluga oynamak şampiyon olmak değildir..arda arda şampiyon olmak hiç değildir..Fenerbahçesinden Glatasrayına Beşiktaşına hepsi her sene şampiyonluga oynamıyor mu parola bu değil mi peki bu takımların 3 ü her sene şampiyonmu oluyor? bir takımın bilmem kaç yıldır şampiyon olmaması onun hedefini değiştirmez..bizi geçtim ilk aklıma gelen Schalke 1950 küsürden beri şampiyon olamıyorlar peki bu takım neye oynuyor her sene kafayı hedeflemiyormu ? Bırakın allah aşkına gittikçe çocuklaşıyorsunuz..Ha birde 26 yıldır şampiyon olamadıgımız için 3-4 bitirdiğimiz için kopuyor bu fırtına..4.lük başarı olsa geçen sene Ersu Yanal ondan önce onca teknik adam ve yönetim gitmezdi..
    Ard arda mı dedim..Arada sampiyon olur hic olmazsa dedim iyi oku..Fenerbahce,Galatasaray ver Besiktas'tan baska senelerdir lig sampiyonlugunu alan var mı ? Bende diyorum ki Trabzon eger gercekten sampiyonluga oynuyorsa arada da sampiyon olsun görelim..Ersun Yanal basarısızlık yüzünden degil vizyonsuzluk yüzünden gitti..Hicbir aklı basında yönetim o durumda göndermezdi..

Evet 3 büyüklerin 3ünden biri hersene mutlaka sampiyon oluyor..Biri olmazsa digeri oluyor..Trabzon'da sampiyonluga oynuyorsa o da sampiyon olur arada..Sampiyon olamıyorsan sampiyonluga oynamanın ne anlamı kalıyor ? O zaman Bursaspor'da sampiyonluga oynuyor sampiyon olamıyor ama madem sampiyon olmak degil Bursa'da sampiyonluga oynayan takımlardan biridir senin görüsüne göre..

Neyse topic icin son postum benim görüsüm bu.
    Yüregimdeki sevdan cubuklu forman..! 222 mac 103 gol 108 asist Alex De Souza..!

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Biraz değil yahu nerdeyse kafa kafaya
    he olabilir bencede belki daha azdır..

iyi niyette gitmiyor sana shamur1

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Ard arda mı dedim..Arada sampiyon olur hic olmazsa dedim iyi oku..Fenerbahce,Galatasaray ver Besiktas'tan baska senelerdir lig sampiyonlugunu alan var mı ? Bende diyorum ki Trabzon eger gercekten sampiyonluga oynuyorsa arada da sampiyon olsun görelim..Ersun Yanal basarısızlık yüzünden degil vizyonsuzluk yüzünden gitti..Hicbir aklı basında yönetim o durumda göndermezdi..

Evet 3 büyüklerin 3ünden biri hersene mutlaka sampiyon oluyor..Biri olmazsa digeri oluyor..Trabzon'da sampiyonluga oynuyorsa o da sampiyon olur arada..Sampiyon olamıyorsan sampiyonluga oynamanın ne anlamı kalıyor ? O zaman Bursaspor'da sampiyonluga oynuyor sampiyon olamıyor ama madem sampiyon olmak degil Bursa'da sampiyonluga oynayan takımlardan biridir senin görüsüne göre..

Neyse topic icin son postum benim görüsüm bu.
    Örnek verdiğin takımın Ligdeki en büyük derecesi 4.Lük..! Artık yeter kendinize gelin..bu kadar da saçmalanmaz yahu. Neymiş efendim şampiyon olamıyorsun şampiyonluğa oynamanın ne anlamı varmış.. oldu canım sana soracaktık İngiliz devi Liverpool Premier Lig'in en çok şampiyon olan takımı fakat 20 küsür yıldan beri şampiyon olamıyor..! Keza Schalke 50 senedir şampiyon olamıyor. Bu şekilde daha bir sürü takım var.

Daha şurda rakibimiz belli değil başladınız nefretinizi kusmaya. Biraz rahat olun yahu bekleyin kuralar çekilsin o zaman konuşursunuz turu geçemez Trabzon diye. Şurda Sivas gibi Avrupa'da 5.maçına çıkacak olan bir takım Anderlecht ile eşleştiğinde bazı kesimler atıp tutuyordu Sivas geçer falan filan.. ee noldu ? Bırakın artık bu peşinhükümlülüğü.

Trabzonspor 2000'li yıllara kadar 3 İstanbul takımıyla ligde oynadığı maçlarda galibiyet sayılarında öndeydi. Bu bile sizi ikna edemez gerçi.

Dediğim gibi konuyu uzatmayın kuralar çekilsin rakibimiz belli olsun o zaman kusarsınız bütün nefretinizi

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Kimsenin nefreti yok Trabzonspor'a.Siz söylenen her şeyi kötü algılayıp cevap veriyosunuz sonra bizler nefret ediyo oluyoruz.Gerçekleri söylemek veya düşüncesini söylemek nefret etmek olarak algılanıyo nedense.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    Kimsenin nefreti yok Trabzonspor'a.Siz söylenen her şeyi kötü algılayıp cevap veriyosunuz sonra bizler nefret ediyo oluyoruz.Gerçekleri söylemek veya düşüncesini söylemek nefret etmek olarak algılanıyo nedense.

Aygün aslında herşeyi özetlemiş. Murat & Shamur1 lütfen bu kadar alıngan olmayın yahu. Kişilerin görüşlerine saygı duyun. Nasıl ki siz görüşünüze saygı duyulmasını bekliyorsunuz. Karşınızdakide bunu hakediyor. Ayrıca birisi bana gelsin desin ki Eskişehirspor benim için bir hiç. Banane der geçerim. Ben Eskişehirspor'un tarihini kimseye anlatmak zorunda değilim ki. Sizde öyle yapın bence.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post

Trabzonspor Avrupa'da her zaman başarısız olmuştur.
    Senin gerçeklerin buysa eğer boşver söyleme daha Sen bunu dersin diğeri de Trabzon'un şampiyonluğa oynadığına inanmıyorum der. E gel de cvp verme. Ama yok artık vermiyecem.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by MostapHa View Post

Aygün aslında herşeyi özetlemiş. Murat & Shamur1 lütfen bu kadar alıngan olmayın yahu. Kişilerin görüşlerine saygı duyun. Nasıl ki siz görüşünüze saygı duyulmasını bekliyorsunuz. Karşınızdakide bunu hakediyor. Ayrıca birisi bana gelsin desin ki Eskişehirspor benim için bir hiç. Banane der geçerim. Ben Eskişehirspor'un tarihini kimseye anlatmak zorunda değilim ki. Sizde öyle yapın bence.
    Haklısın. da işte bir insanın karşısında senin gibi akıllı konuşan , olgunca bir tutum sergileyen insanlar çıkmayınca ikna edici bir şekilde cevap versek de anlatamıyoruz.

Kişilerin görüşüne elbette saygı gösterilir ama varolan gerçekleri kabul etmeyerek aksini söylemek görüş değil hazımsızlıktır. Trabzonspor Avrupa'da her zaman başarısız olmuştur. Bu bir görüş değil sadece sallamasyon Ha kuralar çekilir Trabzon- Valencia ile eşleşir o zaman dersin Trabzon elenir benim görüşüm bu.. Ama daha kuralar çekilmeden hem de geçmişe yönelik sallamak dediğim gibi kişisel bir görüş değildir.
    Last edited by shamur1 : 02.Ağustos.2009 at 21:23 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Güzel kardesim herkesin bir konuda kisisel fikri vardır..Bunuda istedigi gibi söyleyebilir..Tam 26 senedir sampiyon olamayan takım kendi fikrime göre ligdeki 1.hedefi sampiyonluk degildir dedim..Herkes aynı fikirde olacak diye birsey yok..Bu kadar alıngan olmaktansa evet sizin fikriniz ama katılmıyorum deseniz bu konu buraya kadar uzamaz bile..Zaten ilk postumda Trabzonspor'a basarılar vs demisim kimsenin kimseden nefret ettigi falan yok..Sadece insanların fikri sizin fikrinizle örtüsmüyor diye nefret edildigini düsünüyorsunuz,yanlıs düsünüyorsunuz.

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Örnek verdiğin takımın Ligdeki en büyük derecesi 4.Lük..! Artık yeter kendinize gelin..bu kadar da saçmalanmaz yahu. Neymiş efendim şampiyon olamıyorsun şampiyonluğa oynamanın ne anlamı varmış.. oldu canım sana soracaktık İngiliz devi Liverpool Premier Lig'in en çok şampiyon olan takımı fakat 20 küsür yıldan beri şampiyon olamıyor..! Keza Schalke 50 senedir şampiyon olamıyor. Bu şekilde daha bir sürü takım var.

Daha şurda rakibimiz belli değil başladınız nefretinizi kusmaya. Biraz rahat olun yahu bekleyin kuralar çekilsin o zaman konuşursunuz turu geçemez Trabzon diye. Şurda Sivas gibi Avrupa'da 5.maçına çıkacak olan bir takım Anderlecht ile eşleştiğinde bazı kesimler atıp tutuyordu Sivas geçer falan filan.. ee noldu ? Bırakın artık bu peşinhükümlülüğü.

Trabzonspor 2000'li yıllara kadar 3 İstanbul takımıyla ligde oynadığı maçlarda galibiyet sayılarında öndeydi. Bu bile sizi ikna edemez gerçi.

Dediğim gibi konuyu uzatmayın kuralar çekilsin rakibimiz belli olsun o zaman kusarsınız bütün nefretinizi
    Trabzonspor Türkiye'nin en çok şampiyon olan takımı mı? Liverpool gibi çoğu dalda başarılı oluyor mu? Verilen örnek yanlış.

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Güzel kardesim herkesin bir konuda kisisel fikri vardır..Bunuda istedigi gibi söyleyebilir..Tam 26 senedir sampiyon olamayan takım kendi fikrime göre ligdeki 1.hedefi sampiyonluk degildir dedim..Herkes aynı fikirde olacak diye birsey yok..Bu kadar alıngan olmaktansa evet sizin fikriniz ama katılmıyorum deseniz bu konu buraya kadar uzamaz bile..Zaten ilk postumda Trabzonspor'a basarılar vs demisim kimsenin kimseden nefret ettigi falan yok..Sadece insanların fikri sizin fikrinizle örtüsmüyor diye nefret edildigini düsünüyorsunuz,yanlıs düsünüyorsunuz.

Sen şu lafa fikir ve düşünce diyorsan konuyu uzatmaya gerek yok. O zaman bana göre de Gs Uefa ve Süper Kupa'yı balına aldı , şans eseri olan bir olaydı Zaten ondan başka da başarı yok Avrupa'da. Bu da benim fikirim olsun o zaman. Olur mu peki ?

gerrrard verdiğim örnek yanlış falan değil. Liverpool gibi bir takımda uzun süredir şampiyon olamıyor ama her sezon şampiyonluğa oynar.Mantıklı olun yahu her ligde 4-5 takım şampiyonluğa oynar ama sadece bir tanesi şampiyon olur. Ha x takım 10 sene bekler y takım 20 bu hiçbirşeyi değiştirmez.Neyse tamam uzatmayın artık yatıp kalkıp şükretmemiz lazım yıllardır 1.ligde tutunabildiğimize

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Quote Originally Posted by gerrrard View Post

Trabzonspor Türkiye'nin en çok şampiyon olan takımı mı? Liverpool gibi çoğu dalda başarılı oluyor mu? Verilen örnek yanlış.

Çoğu dalda derken?Liverpool basketbol, voleybol gibi spor dallarında da mı mücadele veriyor?Yeni öğrendim..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Şampiyonlar Ligi-Fa Cup-Carling Cup-Uefa-Premier Lig

Demek istediğim Liverpool ile Trabzonspor'un tek ortak yönü bayadır şampiyon olamamaları. Trabzonspor Türkiye'nin en başarılı kulübüde ben mi bilmiyorum yoksa?

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Sen şu lafa fikir ve düşünce diyorsan konuyu uzatmaya gerek yok. O zaman bana göre de Gs Uefa ve Süper Kupa'yı balına aldı , şans eseri olan bir olaydı Zaten ondan başka da başarı yok Avrupa'da. Bu da benim fikirim olsun o zaman. Olur mu peki ?

Tam 26 senedir sampiyon olamayan takım kendi fikrime göre ligdeki 1.hedefi sampiyonluk degildir dedim.
    Ayrıca insanların basarı kıstası farklıdır..Mesela Liverpool basarılıdır neden ? Cünkü SL'de her zaman iyi yerlere geliyor arada sampiyon oluyor..Ama Trabzon Avrupa'da ve ligde cok fazla varlık gösteremiyor denilebilir..Bu da insanın bir görüsü..Neden bu kadar uzatılıyor,o senin fikrin olabilir ama ben öyle düsünmüyorum diyebilirsin konu kapanabilir..

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

@shamur1

Elbette şampiyonluğa oynar fakat önemli olan şampiyonluğa oynamak değil şampiyonluk için çabalamaktır. Trabzon uzun yıllardır bunu yapmıyordu bu sene ise çok iyi olacaklarına inanıyorum ben. Son 2 senedir iddialı konuma geldi Trabzon.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Trabzon'la ne alıp veremediğiniz var ben anlamadım mesajlara bakıyorum da ilginç yani
    Türkiye'nin her daim 4 büyüğünden biri olacak Trabzon başka bi yerde diğer Anadolu kluplerine göre şampiyonluk kültürünün olması bi dönem bu ligi domine etmiş olması -mazide de olsa- o klubü ayrı bi yere koyuyor, taraftarının da başarıyı istemesi kendisini 3 büyüklere rakip görmesiyle her sene şampiyonluğa oynayan takımlardan biri Trabzon.Ha bazen sezon ortasında havlu atıyor bazen sonuna kadar getirip orda bırakıyor falan ama Trabzon her zaman şampiyonluğa oynar beyler bence bunu göz ardı etmek olmaz..Liverpool örneği çok iyi bi örnek bence Trabzon da Türkiye Kupasını alıyor o zaman..?

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Yukardada demiştim ama yine yenileyeyim. Trabzonspor Türkiye'nin en fazla kupaya sahip olan takımı mı? En başarılı takımı mı ?

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Quote Originally Posted by gerrrard View Post
    Yukardada demiştim ama yine yenileyeyim. Trabzonspor Türkiye'nin en fazla kupaya sahip olan takımı mı? En başarılı takımı mı ?

Ne farkeder ard arda şampiyonlukarın ligi domine etmenin getirdiği bi büyük takım refleksi var Trabzon'da oda her sene şampiyonluğa oynamayı hedef gösteriyor,bunu görmezden gelmek yanlış bence.
    Trabzon'u sıradan Anadolu takımlarıyla denk tutmak . .

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Bir gerçekten şampiyonluğa oynamak var bide sözde Şampiyonluğa oynuyoruz (!) demek var. İkisi farklı şeyler. Önemli olan şampiyonluk için çabalamanızdır. Trabzonspor şampiyon olamadığı dönemlerde ne yaptı? Hangi dalda büyük başarılar elde etti?

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Her nedense Trabzonlu arkadaşlar bir eleştiri yapıldığı zaman o eleştiriye aşırı agresif cevap veriyor. Ve sonra da eleştiri yapana kızılıyor. Takımınızı savunacaksanız üslubunuza dikkat ederek savunun. Aynı kişilere aynı uyarıları yapmaktan bıktık usandık artık.

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Quote Originally Posted by Aydın View Post
    Her nedense Trabzonlu arkadaşlar bir eleştiri yapıldığı zaman o eleştiriye aşırı agresif cevap veriyor. Ve sonra da eleştiri yapana kızılıyor. Takımınızı savunacaksanız üslubunuza dikkat ederek savunun. Aynı kişilere aynı uyarıları yapmaktan bıktık usandık artık.
    Hep Trabzonlu arkadaşlar dimi ? Konular tarafsız ele alındığında kim haklı kim haksız ayırt etmek çok kolay. 80.mesajı yazıyorum ve konunun bu kadar uzamasının sebebi bazı arkadaşların Trabzonspor'u gerek Türkiye Ligi gerekse de Avrupa'da küçümsemeleri.

Ben gidipde Sivas-Anderlecht topicinde , Sivas tecrübesiz Anderlecht ezer geçer , Sivas'ın ne başarısı var ki demiyorsam 14-15 yaşında ki insanlar da Trabzonspor Avrupa'da her zaman başarısız oldu demesin bilip bilmeden. 24 yaşına girdim eleştiri nedir ne değildir biliyoruz.Bunların sürekli kasıtlı yapılması rahatsız edici.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Yahu biraz mantıklı olun eminim şurda Trabzonspor'un hiçbir hazırlık maçını izlemediniz. Yeni gelen bir teknik adamla Trabzonspor nasıl oynuyor sistemi nedir fikriniz yoktur. Yeni transferlerin takıma katkısı nedir vs bunların hiçbirini bilmeden rakipde belli olmadan başlıyorsunuz eleştirmeye. Bi bekleyin bakalım rakip belli olsun , Trabzonspor nasıl top oynuyor izleyin oan göre eleştirirsiniz. Benim tepkim buna. Ha bir de geçmişi hiçe saymayın olsun bitsin.
    Last edited by shamur1 : 03.Ağustos.2009 at 00:54 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Nasıl İstanbul takımlarını tutan arkadaşlar burada kendi takımlarını savunuyorsa bende kendi takımımı savunuyorum...Üslübumda bana göre mesajı yazan arkadaşın niyetine göre değişiyor..Bu kadar tekel bir medyanın bulundugu bir ülkede bu görüşlerin ortaya çıkmasını yadırgamamak gerektiğini bu konuda daha net anladım aslında..Biz kimsenin bizi pohpohlamasını beklemiyoruz buna ihtiyacımızda yok ama bilmeden evet gerçekten bilmeden bazı ön yargılarla yapılan yorumlarıda cevaplamadan geçemiyoruz..Ayrıca Emrah abinin dediği gibi takımımı takip etmeyen , ne olup bittiğini gazetelerde iki cümleyle takip eden birinin böyle yorumları yapması komik geliyor..Ha kimse takip etmek zorunda değil ama böyle takip etmedende kesin sonuçlar ortaya koymak bana göre çok saçma oluyor..

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Avrupa Ligi'nde play-off aşaması kura çekimi yarın UEFA'nın Nyon'daki merkezinde yapılacak.

Takımımız ve Sivasspor ile 3. turdaki rakiplerini elemeleri halinde Galatasaray ve Fenerbahçe'nin mücadele edeceği UEFA Avrupa Ligi play-off kura çekimi saat 14.30'da (TSİ) başlayacak.

UEFA Avrupa Ligi play-off aşaması ilk maçları 20 Ağustos'ta, rövanşları ise 27 Ağustos tarihinde oynanacak.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

İnşallah 4 takımımızda play-off turunu geçip gruplara kalacaktır.Ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeli puanlarımızı arttırmalıyız.Zira Dünya Sıralamasındaki yerimiz pekte iç açıcı değil.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

bu akşam 8 sürpriz olursa seri başı olabiliyoruz mucize lazım tabiki

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by Fietra 10 View Post
    bu akşam 8 sürpriz olursa seri başı olabiliyoruz mucize lazım tabiki
    Roma'nın elenmesi gerekli kanımca. Ama bu ihtimal dahilinde değil bence. Keşke olsa.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by MostapHa View Post
    Roma'nın elenmesi gerekli kanımca. Ama bu ihtimal dahilinde değil bence. Keşke olsa.
    Roma elenmesede olurdu ama olmadı malesef neyse muhtemel rakipler kesinleşti..

Uefa Puan Sıralamasına Göre Sıralanmıştır Takımlar..

Werder Bremen
    Villarreal
    AS Roma
    PSV Eindhoven
    Shakhtar Donetsk
    Zenit St. Petersburg
    Hamburger SV
    Benfica
    Valencia
    Ajax
    Steaua Bucuresti
    FC Basel