1 ile 30 arası toplam 951 sonuç

Konu: Fenerbahçe SK

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Semih konusunda yorum yapmıyorum.

Gökhan Gönül hızından çok çevikliği ile önplana çıka bir oyuncu bu nedenle daha yavaş olmalı onun haricinde topsuz alan 17 vermişsin bunun sebebini anlayamadım.. Ve genel olarak 20 demek dünyanın en iyisi demektir bunu da göz önünde bulundurmak gerekir..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Oghuse View Post
    Semih konusunda yorum yapmıyorum.

Gökhan Gönül hızından çok çevikliği ile önplana çıka bir oyuncu bu nedenle daha yavaş olmalı onun haricinde topsuz alan 17 vermişsin bunun sebebini anlayamadım.. Ve genel olarak 20 demek dünyanın en iyisi demektir bunu da göz önünde bulundurmak gerekir..
    Gökhan'ın çevikliğini bir puan artırdım zaten. Hızı ve hızlanması bence normal.

Topsuz alana gelince; Gökhan top orta alanda dolanırken sağ kanatta topsuz alanda kendini çok iyi gösteriyor. Alex ve Semih'in Gökhan'a attığı bir çok güzel pas var. Topsuz alandaki bindirmelerini iki yıldır görüyoruz Gökhan'ın.

20 dünyanın en iyisi demek evet. Semih ve Gökhan da Avrupa'nın en iyi üçüncü Milli takımının en iyi oyuncuları
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Kurtlar Vadisine iyice kaptırmıssınız kendinizi , ne o öyle ahkam kesmeler.
    Ne yalan söyleyeyim Kurtlar Vadisi'ni çok severim.
    Ahkam kesen ben değil sizsiniz.
    Futbol ulemasısınız maşallah. İki profil yaptık Eto'o ve Alves diyerek hükmü kestiniz hemen.
    Last edited by S4mp1y0N : 03.Ağustos.2009 at 05:38 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by S4mp1y0N View Post
    Gökhan'ın çevikliğini bir puan artırdım zaten. Hızı ve hızlanması bence normal.

Topsuz alana gelince; Gökhan top orta alanda dolanırken sağ kanatta topsuz alanda kendini çok iyi gösteriyor. Alex ve Semih'in Gökhan'a attığı bir çok güzel pas var. Topsuz alandaki bindirmelerini iki yıldır görüyoruz Gökhan'ın.
    Topsuz Alan = Ofansif pozisyon alabilme becerisi

Forvetler için doğru pozisyonda doğru yerde bulunması yani bindirmelerle bir bağlantı kuramıyorum.

20'yi verirken bu kadar rahat iseniz ne mutlu size. Arda'da bu milli takımın oyuncusu ve oldukça teknik ancak bu teknik özelliğin 20 alacak anlamına gelmiyor.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Oghuse View Post
    Topsuz Alan = Ofansif pozisyon alabilme becerisi

Forvetler için doğru pozisyonda doğru yerde bulunması yani bindirmelerle bir bağlantı kuramıyorum.

20'yi verirken bu kadar rahat iseniz ne mutlu size. Arda'da bu milli takımın oyuncusu ve oldukça teknik ancak bu teknik özelliğin 20 alacak anlamına gelmiyor.
    Tamam işte ofansif pozisyon alma becerisi.
    Gökhan top orta sahada veya ters kanatta olduğu zamanlarda sağ kanadın ofansif bölgelerinde kendi iyi gösteriyor.
    Geriden bindirme yapıp ofansif pozisyonlara hareketlendiği bir çok pozisyon var.. Sonuçta bindirmelerdeki çokluk da mutlaka topsuz alana etki ediyordur diye düşünüyorum.

Ayrıca 20 olayına taktınız. Ben 20 özellik kime vermişim?
    Arda'ya tek kelime etmedim şu güne kadar geçmiş postlarıma bakın. Herzaman daha iyi profili hakettiğini düşünenlerdenim.
    Arda en iyi Türk oyuncu olsun itiraz etmem. Ama Fenerbahçe konusunda da Arda'yı tartışmam.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by S4mp1y0N View Post
    Tamam işte ofansif pozisyon alma becerisi.
    Gökhan top orta sahada veya ters kanatta olduğu zamanlarda sağ kanadın ofansif bölgelerinde kendi iyi gösteriyor.
    Geriden bindirme yapıp ofansif pozisyonlara hareketlendiği bir çok pozisyon var.. Sonuçta bindirmelerdeki çokluk da mutlaka topsuz alana etki ediyordur diye düşünüyorum.

Ayrıca 20 olayına taktınız. Ben 20 özellik kime vermişim?
    Arda'ya tek kelime etmedim şu güne kadar geçmiş postlarıma bakın. Herzaman daha iyi profili hakettiğini düşünenlerdenim.
    Arda en iyi Türk oyuncu olsun itiraz etmem. Ama Fenerbahçe konusunda da Arda'yı tartışmam.
    Bahsettiğin özellik o değil..

Ben Arda'yı örnek olarak verdim tartışmak için değil.Neyse profilleri Cengiz Abi değerlendirsin daha sağlıklı açıklamalar yapacaktır.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Sonucta abartın demiyoruz ama bu profilleri sonuna kadar hak ediyorlar diyoruz..Tartısmak yerine özellikleri size göre nasıl olmalı söyleseniz daha iyi degil mi ?
    Yüregimdeki sevdan cubuklu forman..! 222 mac 103 gol 108 asist Alex De Souza..!

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by 2pac View Post
    Sonucta abartın demiyoruz ama bu profilleri sonuna kadar hak ediyorlar diyoruz..Tartısmak yerine özellikleri size göre nasıl olmalı söyleseniz daha iyi degil mi ?
    Bence Türkiye'de ki birçok profil bana göre olduğu gibi kalmalı. Oldukça iyiler dünya ile kıyaslama yapıldığında.

18-20 Oyuncunun bu ozelligi Dunya Capinda ve/veya tum zamanlarin en iyisi.
    15-17 Oyuncunun bu ozelligi Dunya Standartlarina gore Cok iyi seviyede
    12-14 Oyuncunun bu ozelligi Dunya Standartlarina gore Iyi seviyede
    9-11 Oyuncunun bu ozelligi Dunya Standartlarina gore Orta seviyede
    5-8 Oyuncunun bu ozelligi Dunya Standartlarina gore Zayif seviyede
    1-4 Oyuncunun bu ozelligi Dunya Standartlarina gore Cok Zayif seviyede

Daha sağlıklı yorumlar açısından paylaşma ihtiyacı duydum..

Mesaj Yetkileri