1 ile 30 arası toplam 457 sonuç

Konu: FM 2009 - Türkiye ligleri ile ilgili genel eleştiriler

Hybrid View

Nesil
    2006

yinede bence bu kadar fazla sakatlik olmasi normal degil sonucta gercekci bir oyun istiyorsak bununda duzelmesi gerekir.

her hafta yuzde 90 1-2 oyuncu sakatlaniyor maclarda.

hele ilk sezonumda holosko 3 er aydan 2 kere sakatlandi, bir kerede 2-3 hafta butun sezonda cok az yararlanabildim ki sakatligi tam gecmeden oynatmadim.

bu kisi delgado olsa tamam olabilir derdim ama holoskonun boyle olmasi gercekci durmuyor.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by ridvanv View Post
    yinede bence bu kadar fazla sakatlik olmasi normal degil sonucta gercekci bir oyun istiyorsak bununda duzelmesi gerekir.
    Gercekciligin ne oldugunu kabul ettiginize bagli.

her hafta yuzde 90 1-2 oyuncu sakatlaniyor maclarda.

hele ilk sezonumda holosko 3 er aydan 2 kere sakatlandi, bir kerede 2-3 hafta butun sezonda cok az yararlanabildim ki sakatligi tam gecmeden oynatmadim.
    Sanssizlik olmasin?

10 defa ilk sezonu oynasaniz, 8 defasinda bununla karsilassaniz evet bir sorun var diyebilirim. Ama 10 defa oynayip, 1 defa bunun basiniza gelmesi sanssizliktan baska bir sey degil.

bu kisi delgado olsa tamam olabilir derdim ama holoskonun boyle olmasi gercekci durmuyor.
    Esas gercekci olmayan, Holosko'nun sakatliklar yuzunden kotu bir sezon gecirmesinin ihtimalini sifirlamak olur (ki bunu yapmak da mumkun degil).

Mesaj Yetkileri