1 ile 30 arası toplam 457 sonuç

Konu: FM 2009 - Türkiye ligleri ile ilgili genel eleştiriler

Hybrid View

Nesil
    2006

benim anlatmak istedigim o degilki, sonucta her takimda her gun olur 1-2 gunluk sakatliklar. sizin koydugunuz haberlerin hepsi her takimda oluyor turkiyede.

mesela antremana su katilmadi bu katilmadi, bunlar 1-2 gunluk sakatliklar, kasik cekmeleri, yorgunluklar vs. bunlar hep olucak . ama oyundakiler boyle degil, cogu sakatlik hep 1-2 aylik,3-4 haftalik,7-8 gunluk vb. oluyor. sizin de anlattiginiz gibi 1-2 gunluk antremana katilamayacak duzeyde olabilecek sakatliklar cok az oluyor oyuncu ki en olmasi gereken bu.

ben besiktasi ornek aliyorum dogal olarak en cok takip ettigim icin, gecen sene 2. yari mesela, tabiki sakatliklar oldu. hafta icleri antreman gunlerinde genelde 1-2 oyuncu katilmadi. ama cogu macada (delgado haric) , tam kadro ciktik. yani mac kaciran cok oyuncumuz olmadi, sampiyonluktaki en buyuk neden de bu zaten.

sizin koydugunu gunluklerin cogu antreman gunlugu, 1-2 idmana katilmayip maca cikip oynayan cok kisi oldu.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by ridvanv View Post
    benim anlatmak istedigim o degilki, sonucta her takimda her gun olur 1-2 gunluk sakatliklar. sizin koydugunuz haberlerin hepsi her takimda oluyor turkiyede.

mesela antremana su katilmadi bu katilmadi, bunlar 1-2 gunluk sakatliklar, kasik cekmeleri, yorgunluklar vs. bunlar hep olucak . ama oyundakiler boyle degil, cogu sakatlik hep 1-2 aylik,3-4 haftalik,7-8 gunluk vb. oluyor. sizin de anlattiginiz gibi 1-2 gunluk antremana katilamayacak duzeyde olabilecek sakatliklar cok az oluyor oyuncu ki en olmasi gereken bu.

ben besiktasi ornek aliyorum dogal olarak en cok takip ettigim icin, gecen sene 2. yari mesela, tabiki sakatliklar oldu. hafta icleri antreman gunlerinde genelde 1-2 oyuncu katilmadi. ama cogu macada (delgado haric) , tam kadro ciktik. yani mac kaciran cok oyuncumuz olmadi, sampiyonluktaki en buyuk neden de bu zaten.

sizin koydugunu gunluklerin cogu antreman gunlugu, 1-2 idmana katilmayip maca cikip oynayan cok kisi oldu.
    Sadece 1-2 gunluk sakatlik mi?

Toraman butun sezon sakat sakat oynamadi mi?

Ekrem omuzundaki sakatligi gecistirdigi icin sonunda ameliyat olmak zorunda kalmadi mi?

Nobre ilk basta bel agrisindan sikayet ediyor diye baslayan haberler sonunda fitik ameliyati olmasi ile sonuclanmadi mi?

Oyunda her kulubun dunya capinda doktorlari var. Tehsisde hata yapmiyorlar, oyuncunun ameliyat olmasi gerekiyorsa oyuncuyu ameliyat ediyorlar. Gecistirmiyorlar. Oyuncu sagligi onde geliyor.

3 ay boyunca sakatlikla yarim yamalak oynayan oyuncu yerine, sakat olmadigi her macta tamamen saglikli oyuncu elinize geciyor.

Bu 1-2 gunluk sakatliklar hikayedir bence. Ya oyuncu sakat degildir ve antrenmandan kaytariyordur, ya da oyuncunun surekli devam eden sakatligi vardir ve igne ile veya kadro darligindan dolayi haftalarca %60-%70 kapasite ile oynuyordur. Sonra buna fedakarlik deniliyor.

Meraktan soruyorum. Siz %70 kapasitesinde olan, sakatligi turuncu renk olan oyuncuyu macta ilk 11 oynatiyormusunuz?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

merhaba siz de biliyorsunuzdur da ben yine de hatırlatayım.

A2 ligi grupları belli oldu, fiktür çekildi.. http://www.tff.org/default.aspx?pageID=340&ftxtID=7674

Bölgesel 4 grup var her hafta 1 takım bay oluyor, 4 devre oynayacaklar ilk 2'ler playoff'a kalacak. playoff 4'erli 2 grup lig usülünde tek devre oynanacak sonucunda grup 1.'leri final oynayacak.

Bankasya 1. lig takımlarının deplasman masraflarını Federasyon karşılayacakmış. http://www.fenerbahce.org/fb2008/det...ontentID=16735

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Kafkafxer View Post
    merhaba siz de biliyorsunuzdur da ben yine de hatırlatayım.

A2 ligi grupları belli oldu, fiktür çekildi.. http://www.tff.org/default.aspx?pageID=340&ftxtID=7674

Bölgesel 4 grup var her hafta 1 takım bay oluyor, 4 devre oynayacaklar ilk 2'ler playoff'a kalacak. playoff 4'erli 2 grup lig usülünde tek devre oynanacak sonucunda grup 1.'leri final oynayacak.

Bankasya 1. lig takımlarının deplasman masraflarını Federasyon karşılayacakmış. http://www.fenerbahce.org/fb2008/det...ontentID=16735
    A2 ne kadar komik bir organizasyon.
    Hafta içi maç mı olurmuş, ne gidip izleyebiliyorsun işten dolayı, ne de tv yayını var.Yetkim olsa koltuklarından indirmiştim.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2003

Sakatliklar konusunda konusuyorduk daha once.. Gozume ilisti.

''Kaptanımız Mehmet Yıldız bir süre önce menüsküsten ameliyat olmuştu. Ameliyatın ardından hafif koşulara başladı. Sezer Badur'un baldırında iltihap oluştu, 10 gün yok. Sedat'ın ayağında zedelenme var, 1 hafta yok. İbrahim Dağaşan'ın sağ baldırda sakatlığı var, 1 hafta yok. Ersen Martin'in adalesinde yırtık var, 2 hafta yok. Musa Aydın'ın sağ omuzunda, İbrahim Şahin'in sol omzunda yırtık var. Abdurahman Dereli'nin sağ ayak kemiğinde kırık var, 6 hafta oynayamayacak. Petkoviç'in omuzundaki zedelenme dolayısıyla ameliyat olma ihtimali var, 4 hafta olmayacak. Kısacası Sivasspor revire döndü. Sakat futbolcuların fazlalığı bizim başarımızı engelliyor. Kadro kurmak zor ama bu zorluğun üstesinden gelmeyi bileceğiz.''

Mesaj Yetkileri