1 ile 30 arası toplam 266 sonuç

Konu: Milli Takım kadrosu açıklandı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Şu bir gerçek ki Milli Takımda son derece kaliteli bir defans elemanı yok.Bunu kabullenelim hepsinin az çok zaafları var.Zaafları olmasaydı Avrupa'ya defans oyuncusu da yollardık.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Şu bir gerçek ki Milli Takımda son derece kaliteli bir defans elemanı yok.Bunu kabullenelim hepsinin az çok zaafları var.Zaafları olmasaydı Avrupa'ya defans oyuncusu da yollardık.
    Milli Takım'ın en kötü mevkisi, sağ açık sorunun Gökhan Gönül ile halletik, sol açığa İsmail geliyor. Bir türlü stoper bulamadık. Önder'de bana göre mükemmel bir stoper değil ama; şu şartlarda oynatabileceğimiz en iyi isim.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Milli Takım'ın en kötü mevkisi, sağ açık sorunun Gökhan Gönül ile halletik, sol açığa İsmail geliyor. Bir türlü stoper bulamadık. Önder'de bana göre mükemmel bir stoper değil ama; şu şartlarda oynatabileceğimiz en iyi isim.
    Doğru keşke Serdar Taşçı'yı ilk olarak Milli Takıma biz davet etseydik.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Katılıyorum.Önder oynamalı Servet'in yanında bu şartlar altında.Servet-Önder ikilisi iyi ikili olur bana göre.

Mesaj Yetkileri