1 ile 30 arası toplam 266 sonuç

Konu: Milli Takım kadrosu açıklandı

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Servet iyi oyuncu ama; hızlı değil, Robinho, Rooney, Drogba, Eto'o gibi savunmaları tutamaz. Eğer savunmaya yattığımız maçlarda iyi işler yapar. Hücum sırasında kontraya yakalandığımızda başarılı olamaz.
    O dediklerinin hepsi hurafe. Drogba'ya da adım attırmamıştı Servet Fildişi ile oynanan hazırlık macında, Drogbanın acıklamalarını okuyabilirsin Sanki Önder cok hızlıymış gibi gelip burda ahkam kesmeyin yahu. Sabri için en iyi sagbek demek nasıl birseyse, Önder içinde en iyi stoper demek aynıı sey. Ayrıca karıştırıyorsun, savunmaya yatılan maclarda Bilica gibi stoperler iyi. Servet gibi üst düzey stoperler her şekilde oynar.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    O dediklerinin hepsi hurafe. Drogba'ya da adım attırmamıştı Servet Fildişi ile oynanan hazırlık macında, Drogbanın acıklamalarını okuyabilirsin Sanki Önder cok hızlıymış gibi gelip burda ahkam kesmeyin yahu. Sabri için en iyi sagbek demek nasıl birseyse, Önder içinde en iyi stoper demek aynıı sey. Ayrıca karıştırıyorsun, savunmaya yatılan maclarda Bilica gibi stoperler iyi. Servet gibi üst düzey stoperler her şekilde oynar.
    Ahkam kesmiyorum, benim haddime düşmez. Ben bugün Fatih Terim'in yerinde olsam, Servet'i zaten milli takıma alırım ama; bizim stoperlerimiz zaten iyi değil. Bu arada Fildişi Sahili ile hazırlık maçı yaptık, resmi bir maç yapmadık. Oyuncular gerçek performanslarını hiçbir zaman göstermezler. Servet'in zamanında Sheva'dan nasıl çalımlar yediğinide gördük.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Servet'in zamanında Sheva'dan nasıl çalımlar yediğinide gördük.
    Yok Batuhan öyle deme, Servet o zaman Luciano'nun açıklarını kapatmaya çalışıyordu. yoksa Türkiye'nin en iyi stoperidir kendisi.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Memedov View Post
    Yok Batuhan öyle deme, Servet o zaman Luciano'nun açıklarını kapatmaya çalışıyordu. yoksa Türkiye'nin en iyi stoperidir kendisi.
    Bu kadar sacma, boş bi söylem olamaz, yöneticisin birde. O dönemde Servet'e en iyi stoper diyen vardıda bizim mi haberimiz yok? Anlamamakta ısrar ediyorsunuz, o dönemki Servet ile şuanki Servet arasında daglar kadar fark var. FM dili ile anlatayım, nereden bahsan 20-25 Ca fark var belki böyle daha anlasılır olur.

Şunu bana bir söyleyin, daha kolay anlasmış oluruz. Şimdi siz ciddi ciddi Önder Servetten iyi mi diyorsunuz? Yoksa ben yanlış mı anlıyorum? Lütfen yanlış anlamış olayım.

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Bu kadar sacma, boş bi söylem olamaz, yöneticisin birde. O dönemde Servet'e en iyi stoper diyen vardıda bizim mi haberimiz yok? Anlamamakta ısrar ediyorsunuz, o dönemki Servet ile şuanki Servet arasında daglar kadar fark var. FM dili ile anlatayım, nereden bahsan 20-25 Ca fark var belki böyle daha anlasılır olur.

Şunu bana bir söyleyin, daha kolay anlasmış oluruz. Şimdi siz ciddi ciddi Önder Servetten iyi mi diyorsunuz? Yoksa ben yanlış mı anlıyorum? Lütfen yanlış anlamış olayım.
    Öyle bir şey denmedi ki sen yanlış anladın heralde

Mesaj Yetkileri