Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
29. You may not vote on this poll
  • İBB

10 34.48%
  • Beşiktaş

14 48.28%
  • Beraberlik

5 17.24%
1 ile 30 arası toplam 106 sonuç

Konu: İstanbul BŞB. - Beşiktaş [ TSL 1. Hafta ]

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Yıldıray'ı düne kadar Eskişehirspor istiyordu, Beşiktaş'a çok büyük katkısı olmaz. Bana göre Yusuf, Yıldıray'dan daha iyi. Eğer Yusuf Fenerbahçe'de iken zırvalamasaydı, şuan çok farklı yerlerde olabilirdi.
    Yıldıray'ı Eskişehirspor isteyince neden bir katkısı olamaz Batuhan ben pek bir bağ kuramadım?

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    Yıldıray'ı Eskişehirspor isteyince neden bir katkısı olamaz Batuhan ben pek bir bağ kuramadım?
    Sonuçta Beşiktaş'tan kat kat düşük bir takımın istediği oyuncu. Zaten Yıldıray bu takıma kısa süreli alındığına inanıyorum, uzun süre kalkıp büyük başarılara imza atamaz.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Sonuçta Beşiktaş'tan kat kat düşük bir takımın istediği oyuncu. Zaten Yıldıray bu takıma kısa süreli alındığına inanıyorum, uzun süre kalkıp büyük başarılara imza atamaz.

Ne alakası var Batuhan anlamadım? Eskişehirspor iyi bir oyuncu isteyemez mi? Garip doğrusu.
    I'm back...

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Senden iyi asker olur Batuhan. Gayet düz mantık.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by MostapHa View Post

Ne alakası var Batuhan anlamadım? Eskişehirspor iyi bir oyuncu isteyemez mi? Garip doğrusu.
    Eskişehir ona bakarsan Robinho'yuda, C.Ronaldo'yuda, Kaka'yıda ister. Ama tek sorunun para olmadığı için kalkıpda biz bunları istiyoruz demez. Sonuçta istediklerine göre Yıldıray bu takım seviyesine gidecek bir oyuncu olduğu ortadadır. Yıldıray 20 yaşında değilki...

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    Senden iyi asker olur Batuhan. Gayet düz mantık.
    Bilmem ailede çok fazla asker var.

Mesaj Yetkileri