İso birde süper kupaya çevirmeseydin oLayı çok güzeL yazmış oLacaktın ama. Ne gerek var ki hemen Süper kupaya çekiyorsunuz maçı. İstatistik koymuş, İstatistik koymakta da mı artık art niyet aramaya başLıyorsunuz.
İBB
Beşiktaş
Beraberlik
İso birde süper kupaya çevirmeseydin oLayı çok güzeL yazmış oLacaktın ama. Ne gerek var ki hemen Süper kupaya çekiyorsunuz maçı. İstatistik koymuş, İstatistik koymakta da mı artık art niyet aramaya başLıyorsunuz.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Tamam abim özür dilermİçimdeki fanatizm bazen hortluyo
![]()
Yıldıray haberleri var. 1 yıl neredeyse hiç oynamadı Nihat gibi hazır olmadan gelecek dün akşamki maçı gözönüne alıyorumda 2. yarıda girse bile etkili olamaz -ki Yıldıray Nihat'a göre daha çok sakatlık yaşayan birisi-. Tello kullansa forvet arkasında daha etkili olur takım. Veyada Yusuf kanatta değil ortada oynaması lazım.
YıLdıray iLe anLaşıLdı.
YıLdıray çok katkı sağLayabiLir. Ama Nihat ve YıLdıray ın form tutması için daha çok bekLememiz gerekecek. Nihat ve YıLdıray form tutana kadar, Bobo, HoLosko ve Nobre formda oLsun yeter. Hücum hattımız döküLüyor. KendiLerine geLirLerse 1 Ay sonra bu takım çok işLer yapacak.
Beşiktaş fena oynamadı ama daha iyi olabilirdik.
İBB bir puanı kurtardı diyebiliriz.Takıma 10 numara şart.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Bence Beşiktaş'ın bu performansı staddan kaynaklanıyor. Büyük takımlar hep bu stadda kötü maçlar oynadı. Galatasaray ev sahipliği yaptı, ligi kötü sırada bitirdi. Buraya deplasmana gelen takımlar zorlanıyor. Bu stad tam kapasite dolmadığı sürece futbolcunun futbol oynayası olmuyor.
İbrahim Akın'da Beşiktaş'dan beni neden gönderdiniz diyor sanki. Beşiktaş maçlarında bir farklı oynuyor. Çok güzel gol kaydetti.
İbrahim Akın Müthiş Oynamış Harika Bir Gol Atmış Gerçekten
Belediyeyi Tebrik Ederim![]()
Delgado da kalıyor zaten Memo korkma![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Ben zaten YıLdıray çok başarıLı oLur demiyorum ama mevcut durum içerisinde DeLgado dönene kadar ya da Bobo giderse geLicek Yabancı oyuncu geLene kadar iş yapabiLir. Yoksa bende çok hoşLandığımı söyLeyemeyeceğim YıLdıray dan.
Eskişehir ona bakarsan Robinho'yuda, C.Ronaldo'yuda, Kaka'yıda ister. Ama tek sorunun para olmadığı için kalkıpda biz bunları istiyoruz demez. Sonuçta istediklerine göre Yıldıray bu takım seviyesine gidecek bir oyuncu olduğu ortadadır. Yıldıray 20 yaşında değilki...
Bilmem ailede çok fazla asker var.![]()
C.Ronaldo'dan daha çok ses getirecek diye nitelendirilen transfer Yıldıray Baştürk değildir heralde.