Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
29. You may not vote on this poll
  • İBB

10 34.48%
  • Beşiktaş

14 48.28%
  • Beraberlik

5 17.24%
Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234
91 ile 106 arası toplam 106 sonuç

Konu: İstanbul BŞB. - Beşiktaş [ TSL 1. Hafta ]

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

İso birde süper kupaya çevirmeseydin oLayı çok güzeL yazmış oLacaktın ama. Ne gerek var ki hemen Süper kupaya çekiyorsunuz maçı. İstatistik koymuş, İstatistik koymakta da mı artık art niyet aramaya başLıyorsunuz.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Tamam abim özür dilerm İçimdeki fanatizm bazen hortluyo

Yıldıray haberleri var. 1 yıl neredeyse hiç oynamadı Nihat gibi hazır olmadan gelecek dün akşamki maçı gözönüne alıyorumda 2. yarıda girse bile etkili olamaz -ki Yıldıray Nihat'a göre daha çok sakatlık yaşayan birisi-. Tello kullansa forvet arkasında daha etkili olur takım. Veyada Yusuf kanatta değil ortada oynaması lazım.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

YıLdıray iLe anLaşıLdı.

YıLdıray çok katkı sağLayabiLir. Ama Nihat ve YıLdıray ın form tutması için daha çok bekLememiz gerekecek. Nihat ve YıLdıray form tutana kadar, Bobo, HoLosko ve Nobre formda oLsun yeter. Hücum hattımız döküLüyor. KendiLerine geLirLerse 1 Ay sonra bu takım çok işLer yapacak.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Beşiktaş fena oynamadı ama daha iyi olabilirdik.

İBB bir puanı kurtardı diyebiliriz.Takıma 10 numara şart.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006

Bence Beşiktaş'ın bu performansı staddan kaynaklanıyor. Büyük takımlar hep bu stadda kötü maçlar oynadı. Galatasaray ev sahipliği yaptı, ligi kötü sırada bitirdi. Buraya deplasmana gelen takımlar zorlanıyor. Bu stad tam kapasite dolmadığı sürece futbolcunun futbol oynayası olmuyor.

İbrahim Akın'da Beşiktaş'dan beni neden gönderdiniz diyor sanki. Beşiktaş maçlarında bir farklı oynuyor. Çok güzel gol kaydetti.

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

İbrahim Akın Müthiş Oynamış Harika Bir Gol Atmış Gerçekten
    Belediyeyi Tebrik Ederim

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    YıLdıray iLe anLaşıLdı.

YıLdıray çok katkı sağLayabiLir. Ama Nihat ve YıLdıray ın form tutması için daha çok bekLememiz gerekecek. Nihat ve YıLdıray form tutana kadar, Bobo, HoLosko ve Nobre formda oLsun yeter. Hücum hattımız döküLüyor. KendiLerine geLirLerse 1 Ay sonra bu takım çok işLer yapacak.
    YıLdıray geLeceğine DeLgado kaLsaydı daha iyidi be abi.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Delgado da kalıyor zaten Memo korkma

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    YıLdıray iLe anLaşıLdı.

Yıldıray'ı düne kadar Eskişehirspor istiyordu, Beşiktaş'a çok büyük katkısı olmaz. Bana göre Yusuf, Yıldıray'dan daha iyi. Eğer Yusuf Fenerbahçe'de iken zırvalamasaydı, şuan çok farklı yerlerde olabilirdi.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Ben zaten YıLdıray çok başarıLı oLur demiyorum ama mevcut durum içerisinde DeLgado dönene kadar ya da Bobo giderse geLicek Yabancı oyuncu geLene kadar iş yapabiLir. Yoksa bende çok hoşLandığımı söyLeyemeyeceğim YıLdıray dan.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Yıldıray'ı düne kadar Eskişehirspor istiyordu, Beşiktaş'a çok büyük katkısı olmaz. Bana göre Yusuf, Yıldıray'dan daha iyi. Eğer Yusuf Fenerbahçe'de iken zırvalamasaydı, şuan çok farklı yerlerde olabilirdi.
    Yıldıray'ı Eskişehirspor isteyince neden bir katkısı olamaz Batuhan ben pek bir bağ kuramadım?

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    Yıldıray'ı Eskişehirspor isteyince neden bir katkısı olamaz Batuhan ben pek bir bağ kuramadım?
    Sonuçta Beşiktaş'tan kat kat düşük bir takımın istediği oyuncu. Zaten Yıldıray bu takıma kısa süreli alındığına inanıyorum, uzun süre kalkıp büyük başarılara imza atamaz.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Sonuçta Beşiktaş'tan kat kat düşük bir takımın istediği oyuncu. Zaten Yıldıray bu takıma kısa süreli alındığına inanıyorum, uzun süre kalkıp büyük başarılara imza atamaz.

Ne alakası var Batuhan anlamadım? Eskişehirspor iyi bir oyuncu isteyemez mi? Garip doğrusu.
    I'm back...

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Senden iyi asker olur Batuhan. Gayet düz mantık.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by MostapHa View Post

Ne alakası var Batuhan anlamadım? Eskişehirspor iyi bir oyuncu isteyemez mi? Garip doğrusu.
    Eskişehir ona bakarsan Robinho'yuda, C.Ronaldo'yuda, Kaka'yıda ister. Ama tek sorunun para olmadığı için kalkıpda biz bunları istiyoruz demez. Sonuçta istediklerine göre Yıldıray bu takım seviyesine gidecek bir oyuncu olduğu ortadadır. Yıldıray 20 yaşında değilki...

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    Senden iyi asker olur Batuhan. Gayet düz mantık.
    Bilmem ailede çok fazla asker var.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

C.Ronaldo'dan daha çok ses getirecek diye nitelendirilen transfer Yıldıray Baştürk değildir heralde.

Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234

Mesaj Yetkileri