Quote Originally Posted by ridvanv View Post
holosko konusunda haklisiniz , 9.0.3 update ile daha 2. sezonunda oldugum icin ileriki sezonlari gormeden yorum yaptim ama bakicam tabiki 2. 3. kez olursa bu sansizlik olmaz bence.

fakat her hafta 1-2 oyuncunun sakatlanmasinin sansizlik olduguna katilamicam.bu kadar fazla sakat vermek normal degil kesinlikle.

son olarak gercekcilik bana gore her hafta 1-2 oyuncunun sakatlanmasi degildir. eski oyunlarda cok daha gercekciydi sakatlik problemi yoktu ve kimse sikayet etmiyordu.

eger o oyunlar ile bu oyun arasindaki farki inceleme firsati bulur iseniz eger zaten anlayabilirsiniz rahatca ki arastirmaci oldugunuza gore kapasiteniz buna cok rahat yeter.
Oyunda ortaya cikacaklar, biraz da sizin ne kadar gercekci oynadiginiza bagli.

90 dakika surekli pres yaparak, hizli tempoda dunyada hic bir takim oynamiyor. Oynayan bir kac takimin da bunu basarabilmesinin nedeni derin kadrolarinin tamamini sezon icinde kullanmalari.

Bu sekilde bir rotasyon yapmiyorsaniz/yapamiyorsaniz, oyuncularinizdan 90 dakika pres, hizli tempo beklememek lazim. Genelde takimlar 15 dakikalik surelerle tempo yukseltir ve dusurur. 15 dakika tempo yapar, 15 dakika aktif dinlenir sonra 15 dakika tekrar tempo yapar. Bunu, oyunu oynayan bir cok kisinin bu sekilde oynadigini hic sanmiyorum. Bu durumda gercek disi olan veritabani veya oyun mu? Yoksa kullanici mi?