kardeş mükemmel olmuş yaa!!!
kardeş mükemmel olmuş yaa!!!
Çok büyük bir emek vermişsin teşekkür ediyorum.İndireceğim eline sağlık.![]()
Emeğine Saygı Yorumumuzu Yapalım . Bizde Yaptık Ama Hata çıkıyor . Geri Yapmak Zorunda Kalıyoruz . :F
tesekurlerr bende bole bısey arıyodum
teşekkürler sağolasın
ne yapmamaız gerekıyor 9.3 de oynamak için bilen yok mu??
tek bir hata var oda aslında notts county nin yaptığı sol campbell ve sven goran eriksson transferlerini nottingham foresta yapmışsın
oyun yüklenemiyor hatası aıyorum
Teşekkürler fakat Göztepe hala 3. ligde.
Arkadaşlar yanlış olan bişy yok galatasaray 3 ön eleme oynadı. eskiden bu inter toto olayı oluyodu. elemeleri geçtiğiniz vakit zaten euro cup a kalcaksınız yanlış bişy yok
Eyvallah saolasın güzel yorumun için.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Saolasın...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
turksportal masaüstü ile alakalı bir durum olduğunu sanmıyorum.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Eyvalalh keyifli kariyerler dilerim.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Sunumların ilk sayfasını ancak modlar değiştirebilir.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Teşekkür ederim..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
saolasın bilgilendirdiğin için.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Başarılı kariyerle dilerim.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Eyvallah...
Last edited by *(DEFOE)* : 05.Eylül.2009 at 09:16 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Arkadaşlar öncelikle güzel yorumlarınız için hepinize çok teşekkür ederim.
Bazı hatalarımız ve eksiklerimiz olduğu deneyen arkadaşlarımız tarafından belirtildi. Güncellemenin yeni versiyonunu yayınlamıyacağım için bu tarzda şikayeti olan arkadaşlar editörden kendileri hata ve eksikleri gidermelerini tavsiye ederim.
Kariyerlerinizde başarılar.
harikasın ne denilebilir ki ???? Ellerine sağlık........
yaw ındıremıom yardım lınk nerde
emeği geçen herkese teşekkürler,
Evet bende de resimler gözükmüyor, sanırım resimlerin yüklendiği siteden kaynaklı bir problem. Rehberi hazırlayan arkadaştan yenisi isteyeceğiz artık.
"YÜCE ATATÜRK"
City'de Tüm Transferler Var mı ?![]()
saolasın kardeşim çok güzel olmuış eksikler olursa yazarım gerekirse yardımcı olurum haberinde olsun eline sağlık
ellerne sağlık kardeş,şimdi denicem hemen işallah diyarbakırspor'un falanda transferleri tamdır
her yolu denedm oyunu sil yükle dediniz arkadaşlar sildim yükledim v4 ü sildim 9,03 yükledim hatda program files daki data içindeki dp ye bile koydm ama olmyr :s lütfen yardım arkadaşlar beklyorum genel bir cvpı yokmu bunun:S he birde 9,3 versiyonunu bile tanmyr napmam gerek ya:S
Last edited by arin91 : 06.Eylül.2009 at 05:28
Arkadaslar kimin emeği geçtiyse sonsuz teşekkürler ellerinize sağlık ..
Arkadaşlar indirdim ama kuramadım nasıl kuracağım acaba yardımcı olur musunuz?
gerçekten güzele benziyor daha yeni başladım elinize sağlık
Arkadaşlar nasıl kuracağım lütfen yardımcı olur musunuz kuran arkadaşlar varsa yardım ederseniz sevinirim !!!