taktiği çok begendim cidden çok baskılı oynuyo takım dizilişi ilk gördügümde bi acaba oldum ama yok abi basarılı yani tebrikler![]()
taktiği çok begendim cidden çok baskılı oynuyo takım dizilişi ilk gördügümde bi acaba oldum ama yok abi basarılı yani tebrikler![]()
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Arkadaşlar elinde çift forveti olup taktiğim yüzünden tek forvet oynamak zorunda kalan arkadaşlara taktiğimin çift forvetli versiyonunu geliştirdim.Ve sizlere sunuyorum.Yine paket şeklindedir ve içinde bu sefer Çift Forvetli Taktiklerde vardır.
Diziliş Şöyle
Bu taktikle çok maçlar yaptım.Önemli gördüğüm 2 maçı koyuyorum şimdilik.
Benfica deplasmanında 1-0 kazandık ama top daha fazla bizdeydi ve daha olgun ataklar bizden geldi.
Sttutgart deplasmanında 90+4 de gelen penaltı golüyle kazandık ama istatistiklere dikkatinizi çekerim.Deplasmanda olmamıza karşın böyle zor bir takım karşısında böyle istatistik çok zor diyebiliriz.
Not:Oyuncu özellikleri ilk sayfadaki gibidir.Forvetleriniz normal forvetler olsun ama buldumu atsınlar.Grafite-Dzeko ikilisi örnektir.
Bu da taktiğin linki
http://www.2shared.com/file/7735718/...ik_Paketi.html
Yorumlarınızı eksik etmeyin arkadaşlar