1 ile 30 arası toplam 116 sonuç

Konu: Yenilmez Armada Olmak İstiyorsanız Buyrun İçeri(Yenilmez Armada Taktik Paketi)

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

taktiği çok begendim cidden çok baskılı oynuyo takım dizilişi ilk gördügümde bi acaba oldum ama yok abi basarılı yani tebrikler
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by sananes View Post
    taktiği çok begendim cidden çok baskılı oynuyo takım dizilişi ilk gördügümde bi acaba oldum ama yok abi basarılı yani tebrikler
    Teşekkürler yorum yazdığın içinTebrikler başarılı olduğun için

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Arkadaşlar elinde çift forveti olup taktiğim yüzünden tek forvet oynamak zorunda kalan arkadaşlara taktiğimin çift forvetli versiyonunu geliştirdim.Ve sizlere sunuyorum.Yine paket şeklindedir ve içinde bu sefer Çift Forvetli Taktiklerde vardır.
    Diziliş Şöyle

Bu taktikle çok maçlar yaptım.Önemli gördüğüm 2 maçı koyuyorum şimdilik.
    Benfica deplasmanında 1-0 kazandık ama top daha fazla bizdeydi ve daha olgun ataklar bizden geldi.

Sttutgart deplasmanında 90+4 de gelen penaltı golüyle kazandık ama istatistiklere dikkatinizi çekerim.Deplasmanda olmamıza karşın böyle zor bir takım karşısında böyle istatistik çok zor diyebiliriz.

Not:Oyuncu özellikleri ilk sayfadaki gibidir.Forvetleriniz normal forvetler olsun ama buldumu atsınlar.Grafite-Dzeko ikilisi örnektir.

Bu da taktiğin linki
    http://www.2shared.com/file/7735718/...ik_Paketi.html

Yorumlarınızı eksik etmeyin arkadaşlar

Mesaj Yetkileri