Quote Originally Posted by ABOOO View Post
Bir firmanın bütçesi nasıl oluşuyor, kâr-zarar tabloları nasıl yapılır, şirket nasıl yapılanır, nerelere harcamalar yapar, hangi firmalara ne giderler öder, bu çark nasıl döner haberiniz var mı?

Şirketler nasıl devam ediyor bilmiyorsunuz.O bahsettiniz kadar da ucuz değil.
Ben olsam hiçbir şeyi Türkiye pazarına bile sokmazdım, bırakın Türkçe'yi.
Bu mantık bir şirketi batırır, Milyar €luk bütçesi olan holdingler bile 1€ yatırım yapmıyor, neden bahsettiğinizin farkında değilsiniz.


O bahsettiğimizden kasıt eğer Türkçe fm ise biz zaten boşu boşuna si ye bu kadar sallamışız. Burda suçlu olan si değil demekki. Oyuna Türkçe dil eklentisi koymak için yükset fiyat çeken kişiler.

Bedavaya yada uygun bir fiyata bunun yapılacağını bilen herhangi bir kişi buna hayır demez çünkü. Tabi ırkçı falan değilse.

Milyar €'luk şirketlerlerin Türkiyede yüzlerce binlerce fabrikası var. Özellikle otomotiv ve tekstil firmalarının bence bir kez daha düşünün.

2011 için biraz umutlarım vardı bu yazıları okuyunca o umutlarımda kayboldu. Böyle gelmiş böyle gidecek sanırım..