Öncelikle tebrikler G.Saray...

Maçtan önce en büyük umudum kontra yaparak G.Saray'ın ağır savunmasını hızlı oyuncularla delerek pozisyona girmekti...

Ama maçın başında bu strateji terse döndü...

Maça 1-0 geride başlamak bütün oyun düzenini alt üst etti.Biranda biz yüklenmeye başladık G.Saray Keita,Kewell ve Baros gibi süratli adamlarla arkaya sarkmaya başladı.Bu gidişat zaten maçın skorunu belirledi.İki kontra ile iş bitti...

Orta sahada daha iyiydik.Daha çok koştuk,topu daha iyi bir isabet oranı ile dolaştırdık.Bunun neticesinde yerden kısa paslarla birçok pozisyona girdik.Olay orada koptu zaten G.Saray'ın ikinci golüne kadar girdiğimiz pozisyonların birisini değerlendirip beraberliği yakalayabilsek çok daha farklı bir maçı yorumluyor olabilirdik şuanda...

Orta sahada daha iyi top yapmamız M.Sarp ve Topal'ın teknik kapasitelerinin yetersizliğinden ve Arda'nın yorgunluğundan kaynaklandı.Yorgun Arda'yı Ekrem çok iyi marke etti...

Birinci yediğimiz golde Rüştü'ye fazla kızamıyorum.M.Sarp'ın boş kalması ve arka direkte kimsenin olmaması büyük hata.Ama ikinci golde o topu nasıl elinden kaçırıp klasik yardımcıya el kaldırma hareketini yapar anlamış değilim.Hakan iyi bir form yakalamıştı,böyle yaparak onuda etkiliyoruz aslında...

Oyuncu değişikliklerinde Nihat'ın çıkması doğru.Hem milli takımdan sakat dönmesi,hemde oyunun onun istediği gibi gitmemesi nedeniyle kabul edilebilir bir değişiklik.Ama Tabata'nın çıkması yanlıştı...

Oynanan oyuna baktığım zaman,mücadeleyi gözümün önüne getirdiğim zaman takıma isyan edemiyorum.Yazıklar olsun,nasıl futbol,rezil olduk falan diyemiyorum.Çünkü umut veren bir oyun var.Farkın 9'a çıkması ve aynı zamanda Ş.Liginde oynayacak olmamız lig için baya dezavantajlı duruma gelmiş olduğumuzu göstersede takıma hala inanıyorum.Çünkü kötü değiliz kesinlikle.Zaten bu gecenin skoru bu değildi...

Sabri hayatının maçını oynadı.Defansta muhteşem müdahaleleri,kademeleri,ileri çıkışlardaki zamanlamarı ve ortalar çok iyiydi...

Bizde ise en sevindiğim nokta Serdar'ın iki haftadır müthiş oynaması.Sorumluluk alması,hem oynaması hem oynatması.Bugün belki kaçırdığı golleri sonuçlandırabilse maçın yıldızı olacaktı ama olsun böyle oynamaya devam etsin.En büyük isteğim Arda modelini bizde uygulaması.Çünkü bu potansiyel onda var.İki kankanın karşılıklı olarak maça kaptan çıkmaları çok güzel bir olaydı...

Tekrar tebrikler G.Saray...