Bu sene yi boşver sen seneye ligi iyi biyerde bitirirsin Zaten üzülme senin 8. liğinden çok Eskişehirspor un 2. liği konuşulmuştur![]()
Bu sene yi boşver sen seneye ligi iyi biyerde bitirirsin Zaten üzülme senin 8. liğinden çok Eskişehirspor un 2. liği konuşulmuştur![]()
Ali Göçmen Milli Takımda..!
Milli takımımızın yeni teknik direktörü belli oldu.Fatih Terim'in yerine Ali Göçmen getirildi.
Milli takımımızın yeni teknik direktörü belli oldu.Fatih Terim'in yerine Ali Göçmen getirildi.EURO 2008'de yarı final oynadıktan sonra görevi bıraktığını açıklayan Fatih Terim'in ardından Göçmen'e teslim edildi Milli Takımımız.
Ay yıldızlı formayla çıktığı 33 maçta 12 gol atan Ali Göçmen hedefimizin Dünya Kupasına katılmak olduğunu belirtti.Milli takımda görev aldığı için çok mutlu olduğunu dile getiren Göçmen çok iyi günler göreceğiz dedi.
İşte Taraftarımız
FİFA Dünya Kupası Elemeleri Avrupa 5.Grup
Güney Afrikaya gitmek istiyoruz.Bunu yapabileceğimizi düşünüyorum.
Başarılar dilerim.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Bir batırmadıgın Türkiye kalmıştı![]()
. Haydi başarılar
![]()
"Ay yıldızlı formayla çıktığı 33 maçta 12 gol atan Ali Göçmen"
Atıyosun abisi ama az atmışsın şöyle bir 25 gol atsaydın![]()
![]()
Başarılar abisi. Terim'e göndeririz senin kariyeri![]()
![]()
Ali,yetmedi mi canım kardeşim ya.![]()
Biz bıktık,sen bıkmadın. Ama yine de başarılar tabi.
Başarılar dilerim Ali.Bu kez başarılı olacağına eminim.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Yok yok ben bu sefer başarılı olacağına inanıyorum Aliş'in.
Bende yalan yok,inanmıyordum.![]()
İspanya'ya iki maçtada yenileceğin için işi sıkı tutman lazım, bu maçları kazan.
Başarılar hocam
Bu kariyer başarısız olursa Taksim meydanında seni sallandırırız ona göre hocam![]()
Toraman takıntısı sende de var sanırım ALi![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Umut Bulut ve Ayhan fazlalık olmuş yerlerine Nihat ve Jem Karacan alınabilir![]()
hocam naki falan nerde ama onları önümüzdeki senelerde oynatmayı düşünüyor olabilirsin
![]()
toramanı alacaktım ama bilmiyorum neden almadım aklımada geldi alsammı dedim kaldı öyle
nihat sakat. Jemi düşünürüz.
o topcuları oynatmayı düşünüyorum almanyadaki gençleri milli yapacağız almanyaya kaptırmayacağız![]()
Abisi eğer yenilirsen Şili'ye şu oyuncuları neden almadın diye bir liste hazırlıyolardır şimdi,bence yen![]()
![]()
![]()
Kimse oynatmaz Ümit Karan'ı ama ben 2 sezon oynattım.Adam leblebi gibi gol atıyo.Bence Ümit'i kadroya çağır en azından 3-4 hazırlık maçında dene![]()
Aliciğim Geri Dönmüş KariyerlerineBu Arada Beşiktaştan Tam Kazma Adamları Almışsın Kardeşim Ne İş Hakan Kaş İbo Onlardan Ne Hayır Bekliyorsun. Çağıracağın Nobre Toraman Uğur Gerisi Boş
Anlaşılan Sende Tekkeyle ve Toramanla KavgalısınÖnüne Gelen Yedek Bırakıyor O Adamları
![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
yenelim o zaman ..yendik
bu forvetler arasında işi zor..
Hakan kazma.. aaa olmadı.. Kaş Getafe'de Üzülmez yedek olsun diye ama bir daha kadroyu zor görür.. Tekkeyi almam zaten sakattı ama almam onu.Toraman kadroya geri döner.
---------
Hazırlık MaçıTürkiye: Volkan 7, Gökhan Gönül 7 (DK.68 Sabri 7), Servet 7, Gökhan Zan 7, İbrahim Kaş 7, Hakan Balta 7 , Emre 7 ( DK. 45 Nuri 7), Hamit 7 (DK.45 Selçuk 6 ), *Tuncay 7 (DK.68 Sercan 6) , Arda (DK.68 Yıldıray 6) 6, Mevlüt 7 (Dk 68. Gökhan Ünal 6)
Türkiye 2 Şili 1
Şili: Bravo 7, Ponce 7, Contreras 7, Medel 7 (DK.74 Riffo7), Carmona 7 (DK74.Mark Gonzales 7 ), Tello 6 (Luis Jimenez 7), Vidal 7 , İsla 7 (DK.80 Medina?), Sanchez 7 (DK.80 Hernandez?), Carlos 6 (DK.80 Valdes?), Suazo 6
Goller: Dk.5 Tuncay , Dk.12 Mevlüt [Türkiye] - Dk.37 Vidal [Şili]
Sarı Kartlar: Contreras [Şili]
Şili karşısında güzel bir maç oldu.3lü savunma denedik.Ve takımı 3 lü savunma olarka oynatmayı düşünüyorum.Şili'nin o kadar şut attığına bakmayın ceza sahamızdan şutları yok zaten golde 30 metreden.
Şili daha iyi oynamış ama maçı biz kazanmışız sağlık olsun
Sonuçta kimi taktik ceza sahası dışından oynanır.Örneğin ben riquelme ile ceza sahası dışından 50 maçta 40 gol attım. 20 si frikik penaltı 2 si ceza sahası dışı.
Bence uzaktan top atmalarınıda engelle.Çünkü bazı takımlarda bazukacılar var![]()
Kaleye Ufuk Çağırsan Daha İyi En İyi Kalecilerden Sinan Ufuk Volkan Başka Kaleci Arama 2.Kaleciye Bir Ufuk Bir Sinan Değiştirerek Çağır
Toprak ve Ekiciyi Alabiliyomusun Ben Alamamıştım Onları Almanları Tercih Ediyorlar![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Ümit'i ısrarla denemeni tavsiye ediyorumGökhan Ünal'dan da daha faydalı olucaktır
benim de bi milli takım kariyerim vardı mehmet ekici ömer toprak deniz naki ve gökhan töreyi 3. yılda filan anca alabilmiştim milli takıma ama her kadro seçme döneminde denedim onları almayı biraz ısrarcı olcan yani özellikle mehmet ekici inanılmaz oynuyor benim o oyunumda man utd de ilk onbirde oynuyodu ayrıcaa sercan ı boşver bu oyunda çok bişey veremiyor bende batuhan karadeniz in 45 maçta 23 mü ne golü vardı milli takımda o daha iyi oluyor yani ayrıcan sercan sararer i de hazırlık maçlarında bi dene bazı oyunlarda süper bazılarında çok kötü oluyor
7
Nuri Şahinin 90 da sakatlanması kötü olmuş ama.Şiliyi yenmek güzel tebrikler.
ekiciyi alabiliyorum.. bir tane hazırlık maçında full gençleri alacağım takıma..
daha sırada Nihat var.Ümitin bu kadroya girmesi zor ama bir hazırlık maçında deneriz
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ben Ekici'ye sağ tıkladığımda milli takıma çağırmak vardı ancak çağırmadım kalsın dedim sonra alırım..Batuhanada şans veririz.Vay be ne güzel gençlerimiz varmış..
önemli değildi sakatlığı..teşekkürler..
--------------
Aday Kadro Belli Oldu..!
Rakip: Ermenistan - Türkiye [ Dünya Kupası Avrupa Elemeleri 5.Grup 1.Maç ]
Yer: Hanrapetekan Stadı, Ermenistan
Tarih: 6 Eylül 2008 Cumartesi
Saat: 15.00
-----
Rakip: Türkiye-Belçika [ Dünya Kupası Avrupa Elemeleri 5.Grup 2.Maç ]
Yer: Atatürk Olimpiyat Stadı, Türkiye
Tarih: 10 Eylül 2008 Çarşamba
Saat: 19.30
Last edited by sakary Ali : 17.Eylül.2009 at 21:46 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)