1 ile 30 arası toplam 86 sonuç

Konu: Hedef Güney Afrika Haydi Türkiye...!

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Ümit'i ısrarla denemeni tavsiye ediyorum Gökhan Ünal'dan da daha faydalı olucaktır

sakary Ali Misafir

Quote Originally Posted by Haygary View Post
    Şili daha iyi oynamış ama maçı biz kazanmışız sağlık olsun
    Sonuçta kimi taktik ceza sahası dışından oynanır.Örneğin ben riquelme ile ceza sahası dışından 50 maçta 40 gol attım. 20 si frikik penaltı 2 si ceza sahası dışı.
    Bence uzaktan top atmalarınıda engelle.Çünkü bazı takımlarda bazukacılar var
    Quote Originally Posted by mehmetocal View Post
    Kaleye Ufuk Çağırsan Daha İyi En İyi Kalecilerden Sinan Ufuk Volkan Başka Kaleci Arama 2.Kaleciye Bir Ufuk Bir Sinan Değiştirerek Çağır

Toprak ve Ekiciyi Alabiliyomusun Ben Alamamıştım Onları Almanları Tercih Ediyorlar
    ekiciyi alabiliyorum.. bir tane hazırlık maçında full gençleri alacağım takıma..

Quote Originally Posted by webcagri View Post
    Ümit'i ısrarla denemeni tavsiye ediyorum Gökhan Ünal'dan da daha faydalı olucaktır
    daha sırada Nihat var.Ümitin bu kadroya girmesi zor ama bir hazırlık maçında deneriz
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by b7baris View Post
    benim de bi milli takım kariyerim vardı mehmet ekici ömer toprak deniz naki ve gökhan töreyi 3. yılda filan anca alabilmiştim milli takıma ama her kadro seçme döneminde denedim onları almayı biraz ısrarcı olcan yani özellikle mehmet ekici inanılmaz oynuyor benim o oyunumda man utd de ilk onbirde oynuyodu ayrıcaa sercan ı boşver bu oyunda çok bişey veremiyor bende batuhan karadeniz in 45 maçta 23 mü ne golü vardı milli takımda o daha iyi oluyor yani ayrıcan sercan sararer i de hazırlık maçlarında bi dene bazı oyunlarda süper bazılarında çok kötü oluyor
    ben Ekici'ye sağ tıkladığımda milli takıma çağırmak vardı ancak çağırmadım kalsın dedim sonra alırım..Batuhanada şans veririz.Vay be ne güzel gençlerimiz varmış..
    Quote Originally Posted by vego View Post
    Nuri Şahinin 90 da sakatlanması kötü olmuş ama.Şiliyi yenmek güzel tebrikler.
    önemli değildi sakatlığı..teşekkürler..

--------------

Aday Kadro Belli Oldu..!

Rakip: Ermenistan - Türkiye [ Dünya Kupası Avrupa Elemeleri 5.Grup 1.Maç ]
    Yer: Hanrapetekan Stadı, Ermenistan
    Tarih: 6 Eylül 2008 Cumartesi
    Saat: 15.00

-----

Rakip: Türkiye-Belçika [ Dünya Kupası Avrupa Elemeleri 5.Grup 2.Maç ]
    Yer: Atatürk Olimpiyat Stadı, Türkiye
    Tarih: 10 Eylül 2008 Çarşamba
    Saat: 19.30
    Last edited by sakary Ali : 17.Eylül.2009 at 21:46 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri