Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 86 sonuç

Konu: Hedef Güney Afrika Haydi Türkiye...!

Bu sene yi boşver sen seneye ligi iyi biyerde bitirirsin Zaten üzülme senin 8. liğinden çok Eskişehirspor un 2. liği konuşulmuştur

sakary Ali Misafir

Exclamation Hedef Güney Afrika Haydi Türkiye...!

Ali Göçmen Milli Takımda..!

Milli takımımızın yeni teknik direktörü belli oldu.Fatih Terim'in yerine Ali Göçmen getirildi.

Milli takımımızın yeni teknik direktörü belli oldu.Fatih Terim'in yerine Ali Göçmen getirildi.EURO 2008'de yarı final oynadıktan sonra görevi bıraktığını açıklayan Fatih Terim'in ardından Göçmen'e teslim edildi Milli Takımımız.

Ay yıldızlı formayla çıktığı 33 maçta 12 gol atan Ali Göçmen hedefimizin Dünya Kupasına katılmak olduğunu belirtti.Milli takımda görev aldığı için çok mutlu olduğunu dile getiren Göçmen çok iyi günler göreceğiz dedi.

İşte Taraftarımız

FİFA Dünya Kupası Elemeleri Avrupa 5.Grup

Güney Afrikaya gitmek istiyoruz.Bunu yapabileceğimizi düşünüyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Default Kariyeriniz onaylandı.

Başarılar dilerim.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bir batırmadıgın Türkiye kalmıştı . Haydi başarılar

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

"Ay yıldızlı formayla çıktığı 33 maçta 12 gol atan Ali Göçmen"

Atıyosun abisi ama az atmışsın şöyle bir 25 gol atsaydın

Başarılar abisi. Terim'e göndeririz senin kariyeri

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Ali,yetmedi mi canım kardeşim ya.

Biz bıktık,sen bıkmadın. Ama yine de başarılar tabi.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Başarılar dilerim Ali.Bu kez başarılı olacağına eminim.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

sakary Ali Misafir

Quote Originally Posted by CaD0 View Post
    Ali,yetmedi mi canım kardeşim ya.

Biz bıktık,sen bıkmadın. Ama yine de başarılar tabi.
    bu son gibi duruyor
    Quote Originally Posted by Baba Hamdi View Post
    "Ay yıldızlı formayla çıktığı 33 maçta 12 gol atan Ali Göçmen"

Atıyosun abisi ama az atmışsın şöyle bir 25 gol atsaydın

Başarılar abisi. Terim'e göndeririz senin kariyeri
    abi geçmişimi uluslararası oyuncu seçtim bu çıktı tabi daha fazla atmak isterdim
    Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
    Bir batırmadıgın Türkiye kalmıştı . Haydi başarılar
    her kariyerde aynı mesaj batmaz Türkiye merak etmeyin

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Yok yok ben bu sefer başarılı olacağına inanıyorum Aliş'in.

sakary Ali Misafir

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Başarılar dilerim Ali.Bu kez başarılı olacağına eminim.
    teşekkürler yunus..
    Yok yok ben bu sefer başarılı olacağına inanıyorum Aliş'in.
    öncekilerde inanmıyordun demek

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Bende yalan yok,inanmıyordum.

sakary Ali Misafir

Bende yalan yok,inanmıyordum.
    aferin doğru olanı yapmışsın zaten

2008 Fikstrümüz..

Gruptaki kritik maçları bu ay oynuyacağız gibi.Bosna ve Belçika maçları.Çok kritik olacak.Kendi sahamızda mutlak kazanmalıyız.Bu ay oynuyacağımız 4 eleme maçındanda galibiyetle ayrılmak istiyoruz.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

İspanya'ya iki maçtada yenileceğin için işi sıkı tutman lazım, bu maçları kazan.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Başarılar hocam

sakary Ali Misafir

İspanya'ya iki maçtada yenileceğin için işi sıkı tutman lazım, bu maçları kazan.
    ispanayayı ezeriz biz be..
    Quote Originally Posted by Haygary View Post
    Başarılar hocam
    teşekkürler..

--------
    Milli Takım Aday Kadrosu Belli Oldu..!

Rakip: Şili ( Hazırlık Maçı )
    Yer : Kocaeli İsmet Paşa Stadyumu
    Tarih : 20 Ağustos Çarşamba 2008
    Saat
    : 20.00

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Bu kariyer başarısız olursa Taksim meydanında seni sallandırırız ona göre hocam

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Toraman takıntısı sende de var sanırım ALi
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Umut Bulut ve Ayhan fazlalık olmuş yerlerine Nihat ve Jem Karacan alınabilir

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

hocam naki falan nerde ama onları önümüzdeki senelerde oynatmayı düşünüyor olabilirsin

sakary Ali Misafir

Quote Originally Posted by webcagri View Post
    Bu kariyer başarısız olursa Taksim meydanında seni sallandırırız ona göre hocam

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Toraman takıntısı sende de var sanırım ALi
    toramanı alacaktım ama bilmiyorum neden almadım aklımada geldi alsammı dedim kaldı öyle
    Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
    Umut Bulut ve Ayhan fazlalık olmuş yerlerine Nihat ve Jem Karacan alınabilir
    nihat sakat. Jemi düşünürüz.
    hocam naki falan nerde ama onları önümüzdeki senelerde oynatmayı düşünüyor olabilirsin
    o topcuları oynatmayı düşünüyorum almanyadaki gençleri milli yapacağız almanyaya kaptırmayacağız

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Abisi eğer yenilirsen Şili'ye şu oyuncuları neden almadın diye bir liste hazırlıyolardır şimdi,bence yen

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Kimse oynatmaz Ümit Karan'ı ama ben 2 sezon oynattım.Adam leblebi gibi gol atıyo.Bence Ümit'i kadroya çağır en azından 3-4 hazırlık maçında dene

Aliciğim Geri Dönmüş Kariyerlerine Bu Arada Beşiktaştan Tam Kazma Adamları Almışsın Kardeşim Ne İş Hakan Kaş İbo Onlardan Ne Hayır Bekliyorsun. Çağıracağın Nobre Toraman Uğur Gerisi Boş
    Anlaşılan Sende Tekkeyle ve Toramanla Kavgalısın Önüne Gelen Yedek Bırakıyor O Adamları

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

sakary Ali Misafir

Quote Originally Posted by Baba Hamdi View Post
    Abisi eğer yenilirsen Şili'ye şu oyuncuları neden almadın diye bir liste hazırlıyolardır şimdi,bence yen
    yenelim o zaman ..yendik
    Kimse oynatmaz Ümit Karan'ı ama ben 2 sezon oynattım.Adam leblebi gibi gol atıyo.Bence Ümit'i kadroya çağır en azından 3-4 hazırlık maçında dene
    bu forvetler arasında işi zor..
    Quote Originally Posted by mehmetocal View Post
    Aliciğim Geri Dönmüş Kariyerlerine Bu Arada Beşiktaştan Tam Kazma Adamları Almışsın Kardeşim Ne İş Hakan Kaş İbo Onlardan Ne Hayır Bekliyorsun. Çağıracağın Nobre Toraman Uğur Gerisi Boş
    Anlaşılan Sende Tekkeyle ve Toramanla Kavgalısın Önüne Gelen Yedek Bırakıyor O Adamları
    Hakan kazma.. aaa olmadı.. Kaş Getafe'de Üzülmez yedek olsun diye ama bir daha kadroyu zor görür.. Tekkeyi almam zaten sakattı ama almam onu.Toraman kadroya geri döner.

---------

Hazırlık Maçı

Türkiye 2 Şili 1

Türkiye: Volkan 7, Gökhan Gönül 7 (DK.68 Sabri 7), Servet 7, Gökhan Zan 7, İbrahim Kaş 7, Hakan Balta 7 , Emre 7 ( DK. 45 Nuri 7), Hamit 7 (DK.45 Selçuk 6 ), *Tuncay 7 (DK.68 Sercan 6) , Arda (DK.68 Yıldıray 6) 6, Mevlüt 7 (Dk 68. Gökhan Ünal 6)

Şili: Bravo 7, Ponce 7, Contreras 7, Medel 7 (DK.74 Riffo7), Carmona 7 (DK74.Mark Gonzales 7 ), Tello 6 (Luis Jimenez 7), Vidal 7 , İsla 7 (DK.80 Medina?), Sanchez 7 (DK.80 Hernandez?), Carlos 6 (DK.80 Valdes?), Suazo 6

Goller:
    Dk.5 Tuncay , Dk.12 Mevlüt [Türkiye]
    - Dk.37 Vidal [Şili]

Sarı Kartlar: Contreras [Şili]

Şili karşısında güzel bir maç oldu.3lü savunma denedik.Ve takımı 3 lü savunma olarka oynatmayı düşünüyorum.Şili'nin o kadar şut attığına bakmayın ceza sahamızdan şutları yok zaten golde 30 metreden.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Şili daha iyi oynamış ama maçı biz kazanmışız sağlık olsun
    Sonuçta kimi taktik ceza sahası dışından oynanır.Örneğin ben riquelme ile ceza sahası dışından 50 maçta 40 gol attım. 20 si frikik penaltı 2 si ceza sahası dışı.
    Bence uzaktan top atmalarınıda engelle.Çünkü bazı takımlarda bazukacılar var

Kaleye Ufuk Çağırsan Daha İyi En İyi Kalecilerden Sinan Ufuk Volkan Başka Kaleci Arama 2.Kaleciye Bir Ufuk Bir Sinan Değiştirerek Çağır

Toprak ve Ekiciyi Alabiliyomusun Ben Alamamıştım Onları Almanları Tercih Ediyorlar

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Ümit'i ısrarla denemeni tavsiye ediyorum Gökhan Ünal'dan da daha faydalı olucaktır

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

benim de bi milli takım kariyerim vardı mehmet ekici ömer toprak deniz naki ve gökhan töreyi 3. yılda filan anca alabilmiştim milli takıma ama her kadro seçme döneminde denedim onları almayı biraz ısrarcı olcan yani özellikle mehmet ekici inanılmaz oynuyor benim o oyunumda man utd de ilk onbirde oynuyodu ayrıcaa sercan ı boşver bu oyunda çok bişey veremiyor bende batuhan karadeniz in 45 maçta 23 mü ne golü vardı milli takımda o daha iyi oluyor yani ayrıcan sercan sararer i de hazırlık maçlarında bi dene bazı oyunlarda süper bazılarında çok kötü oluyor
    7

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Nuri Şahinin 90 da sakatlanması kötü olmuş ama.Şiliyi yenmek güzel tebrikler.

sakary Ali Misafir

Şili daha iyi oynamış ama maçı biz kazanmışız sağlık olsun
    Sonuçta kimi taktik ceza sahası dışından oynanır.Örneğin ben riquelme ile ceza sahası dışından 50 maçta 40 gol attım. 20 si frikik penaltı 2 si ceza sahası dışı.
    Bence uzaktan top atmalarınıda engelle.Çünkü bazı takımlarda bazukacılar var
    Quote Originally Posted by mehmetocal View Post
    Kaleye Ufuk Çağırsan Daha İyi En İyi Kalecilerden Sinan Ufuk Volkan Başka Kaleci Arama 2.Kaleciye Bir Ufuk Bir Sinan Değiştirerek Çağır

Toprak ve Ekiciyi Alabiliyomusun Ben Alamamıştım Onları Almanları Tercih Ediyorlar
    ekiciyi alabiliyorum.. bir tane hazırlık maçında full gençleri alacağım takıma..

Ümit'i ısrarla denemeni tavsiye ediyorum Gökhan Ünal'dan da daha faydalı olucaktır
    daha sırada Nihat var.Ümitin bu kadroya girmesi zor ama bir hazırlık maçında deneriz
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by b7baris View Post
    benim de bi milli takım kariyerim vardı mehmet ekici ömer toprak deniz naki ve gökhan töreyi 3. yılda filan anca alabilmiştim milli takıma ama her kadro seçme döneminde denedim onları almayı biraz ısrarcı olcan yani özellikle mehmet ekici inanılmaz oynuyor benim o oyunumda man utd de ilk onbirde oynuyodu ayrıcaa sercan ı boşver bu oyunda çok bişey veremiyor bende batuhan karadeniz in 45 maçta 23 mü ne golü vardı milli takımda o daha iyi oluyor yani ayrıcan sercan sararer i de hazırlık maçlarında bi dene bazı oyunlarda süper bazılarında çok kötü oluyor
    ben Ekici'ye sağ tıkladığımda milli takıma çağırmak vardı ancak çağırmadım kalsın dedim sonra alırım..Batuhanada şans veririz.Vay be ne güzel gençlerimiz varmış..
    Quote Originally Posted by vego View Post
    Nuri Şahinin 90 da sakatlanması kötü olmuş ama.Şiliyi yenmek güzel tebrikler.
    önemli değildi sakatlığı..teşekkürler..

--------------

Aday Kadro Belli Oldu..!

Rakip: Ermenistan - Türkiye [ Dünya Kupası Avrupa Elemeleri 5.Grup 1.Maç ]
    Yer: Hanrapetekan Stadı, Ermenistan
    Tarih: 6 Eylül 2008 Cumartesi
    Saat: 15.00

-----

Rakip: Türkiye-Belçika [ Dünya Kupası Avrupa Elemeleri 5.Grup 2.Maç ]
    Yer: Atatürk Olimpiyat Stadı, Türkiye
    Tarih: 10 Eylül 2008 Çarşamba
    Saat: 19.30
    Last edited by sakary Ali : 17.Eylül.2009 at 21:46 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri