Kodlarla ilgili yazmışsın eminim biliyorsundur ki bir dili eklemek istediğinde karşına çıkan tel problem çeviri değildir. Türkçe yama yapıldığında bile oyunda bazı beklenmedik hataların oluşmasına neden olurken, orjinalinde tamamının Türkçe yapılması sırasında, oyunun diğer kodlara etki edip etmeyeceğinin de test edilmesi gerekiyor. Bir tarafı düzeltmeye çalışırken diğer taraf bozulursa o zaman daha çok eleştiri alırlar muhakkak.

FM şimdi risk almaya hazır, FM 2010 bölümünde bununla ilgili açılmış bir konu var. Oyuna Türkçe ekleyebiliriz diyolar ve bunun için tahmini kaç orjinal oyun satılacağını bilmek istiyorlar. Adamlar ışığı görse FM 2010'u Türkçe oynayabileceğiz, yani senin bu işi yaptırmanın nasıl olacağını yazdığın şeyleri ve daha fazlasını biliyorlar. 30 Ekim'e yetişmese de, mümkün olan en kısa sürede FM 2010 Türkçe çıkacak.

Şimdi önceli Türkçe çıkarsınlar alırım diyenlerin düşüncelerini merak ediyorum. Sadece orjinal almayı Türkçe olası şartını koyanlar, şimdi fiyatı yüksek almam diyecekler mi? Ki oyun Türkçe çıkarsa Steam üzerinden satılacak ve 60 liranın üzerinde bir maliyeti olmayacak gibi duruyor.

CM'nin de bu sene Türkçe yapması, yeniden adını duyurması için fiyatı düşük tutması satışları arttıracaktır muhtemelen. Bu sene kar beklediklerini de sanmıyorum, önümüzdeki yıllara yatırım yapıyorlar. Seneye göreceğiz 25 liralık fiyatın ne kadar arttığını. CM bu sene bizim için adım attı onlara karşılık verdik, şimdi FM'de adım atıyor, onlara da karşılık verip seneye bize daha fazla yaklaşmalarını sağlamalıyız.